miercuri, 7 februarie 2018

Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5, la UPC

Operatorul UPC România testează trei noi canale în grila de televiziune digitală prin cablu: Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5. Nu știe deocamdată rolul oficial al aceste teste, dar e posibil ca televiziunile menționate sa fie introduse temporar, pentru a oferi abonaților operatorului mai multe transmisiuni de la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018, care se desfășoară în perioada 9-25 februarie.


Deocamdată, pe aceste canale este afișat ecran negru și "Invalid Service". Cele trei teste sunt găsite doar la scanare completă. Aceste informații ne-au fost trimise de colegul de hobby _-KALMAN-_.

Probabil Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5 vor nu vor avea comentariul în limba română, ci posibil în limba engleză. Totuși, EPG-ul acestor televiziuni este în limba română și afișează în grilă transmisiuni de la Jocurile Olimpice.

Aceste posturi tv nu sunt incluse deocamdată în grila Horizon Go, dar este posibil sa fie incluse în zilele următoare, mai ales că Eurosport a precizat că "UPC este sponsorul transmisiunilor Jocurilor Olimpice de Iarnă de pe Eurosport": "Dacă ai ratat o competiție, o poți revedea, timp de 7 zile, cu funcția Replay a mediaboxului Horizon. Iar cu aplicația Horizon Go pentru smartphone sau tabletă, te bucuri de competiții live sau în reluare, pe orice device."

PS: Este posibil sa fie aceleași canale speciale care au fost anunțate și în Polonia, de către operatorul NC+, care a precizat: "Fanii Eurosport se vor bucura pe deplin Jocurile Olimpice. Pe Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5 vor fi transmise competitii în direct și în reluare. Nu vor exista întreruperi publicitare. Cele trei posturi dedicate vor oferi telespectatorilor polonezi cea mai bună oportunitate de a alege evenimentul pe care doresc să-l urmărească la un moment dat. Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5 vor transmite Jocurile Olimpice, având o grila de 24 de ore, cu programe începând de la ceremonia de deschidere până la ceremonia de închidere a Jocurilor și vor oferi transmisii din TOATE disciplinele olimpice de iarnă." Comentariile vor fi în limba engleză.

De asemenea, tot în Polonia, UPC Polska va pune la dispoziția abonaților, fără taxe suplimentare, Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5.

UPDATE 8 februarie 2018: Informația s-a confirmat prin recepție cu imagine și sunet, cele trei televiziuni Eurosport sunt recepționabile în grila UPC pe următoarele poziții: 216 - Eurosport 3, 217 - Eurosport 4, 218 - Eurosport 5. Au piste audio engleză și originală. 

UPDATE 8 februarie 2018: Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5 au intrat și pe Horizon Go și sunt afișate oficial și pe platforma web https://www.horizon.tv/.

UPDATE 9 februarie 2018: UPC a remis către HD Satelit un comunicat care confirmă oficial introducerea celor trei televiziuni în grila UPC.

UPC România introduce 3 canale suplimentare în grila digitală: Experiența completă a Jocurilor Olimpice cu noile canale Eurosport 3, 4, 5, la UPC România

Jocurile Olimpice sunt aduse de Eurosport la UPC România, care a lansat în grila de televiziune digitală trei canale suplimentare, Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5, pe durata competiției din PyeongChang 2018. Astfel, clienții UPC se vor putea bucura de experiența completă a celei mai importante competiții sportive din această iarnă.

Noile canale vor acoperi toate competițiile sportive de schi alpin, schi fond, biatlon, sărituri cu schiurile, bob, sanie și snowboard și vor fi disponibile în perioada 9-25 februarie 2018 pentru clienții UPC abonați la serviciile TV digitale, putând fi urmărite și în platforma Horizon Go, oriunde și de pe orice dispozitiv. Transmisiunile acestora vor fi în limba engleză, iar programul va conține emisii live și reluări în a doua parte a zilei.

„Continuăm strategia noastră de a le oferi clienților acces la conținut premium, diversificat, pentru a se bucura de experiențe unice de divertisment, oriunde și oricând. Prin lansarea acestor noi canale Eurosport, clienții noștri pot viziona peste 100 de evenimente sportive și urmări evoluția sportivilor olimpici care vor participa în competiții, susținându-i de acasă. Experiența este completată de platforma inovatoare Horizon și aplicația Horizon Go, astfel încât vor trăi emoția Jocurilor Olimpice de Iarnă în orice moment al zilei, oriunde s-ar afla.”, a declarat Bogdan Bucurei, Head of Customer Proposition & Content UPC CEE.

Pe Eurosport 3, 4 și 5, fanii se vor putea simți în mijlocul acțiunii. Transmisiunile live și reluările nu vor fi întrerupte de pauze publicitare, iar transmisiunile în paralel de pe cele 3 canale vor aduce abonaților UPC cele mai bune alegeri în materie de competiții olimpice. Eurosport 3, 4 și 5 vor transmite Jocurile Olimpice 24/7, de la ceremonia de deschidere până la cea de închidere și vor aduce toate disciplinele sporturilor de iarnă în format HD. Eurosport 3 va fi disponibil pe EPG 216, Eurosport 4 pe EPG 217, în timp ce Eurosport 5 va putea fi găsit pe EPG 218.

Transmisiunile de pe cele 4 canale Eurosport deja existente în grila de programe UPC - Eurosport 1, Eurosport 1HD, Eurosport 2 și Eurosport 2HD vor acoperi cele mai importante evenimente și emisiuni dedicate rezumatelor și celor mai importante faze de la Jocurile Olimpice, conținutul fiind disponibil cu funcția Replay a mediaboxului Horizon cu până la 7 zile în urmă.


51 de comentarii despre subiectul „Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5, la UPC”:
Kalman2007

Canalele Eurosport 3,4,5 vor fi disponibile pentru toti abonatii de UPC DIGITAL in perioada 9-25 februarie doar in format SD si vor avea functia de Replay cu mediaboxul Horizon. In plus, ele vor fi disponibile DOAR LA UPC in Romania si pe Horizon GO.

Anonim

Poate este un fel de eurosport 360 da' le-au redenumit cu 3 4 si 5

Anonim

CE sa faca si UPC-ul, au ramas singurii fara posturi de sport. Au bagat Eurosporturile astea multe de umplutura sa dea bine la abonati ca au facut 25 de ani (de fapt 10 ani) in Romania

Anonim

Nu au fost redenumite nimic. Sunt canale extra și vor fi disponibile în perioada 9 - 25 februarie. Au fost lansate exclusiv pentru JO.

Cum să fie de umplutură? Dacă nu erau deloc atunci lumea urla că de ce nu sunt. Acum că ei sunt singurii care introduc aceste canale sunt deja de umplutură.

DTH Fan

Anonim, nu e adevarat, sunt canale special lansate pentru jocurile olimpice, nu sunt versiunile 360 redenumite, au fost lansate si in Polonia, Eurosport 3 HD, Eurosport 4 HD si Eurosport 5 HD la poloni. De exemplu:

http://ro.kingofsat.net/find.php?question=eurosport+4

Gabriel via Facebook

În Germania, la fel au apărut la Unitymedia (UPC) canalele astea, dar numai pe perioada jocurilor olimpice. Poate la fel o sa fie și-n România.

Anonim

Nu poate ci sigur. :)

Anonim

HD? Sau ne pixelăm mai departe televizoarele 4k cu programe SD ?

Anonim

La polonezi sunt HD, la UPC Romania nu se stie deocamdata.

Anonim

O să fie în SD. S-a zis mai sus. Chiar și așa costă mult și tocmai de asta nu s-a băgat nici un alt operator de la noi. Nici mie nu-mi place că sunt SD dar decât deloc e bine și așa.

Anonim

Or sa apara si la RCS si Telekom

Sorin

Unde ai citit tu că vor apare la RCS si Telekom?

Anonim

EUROSPORT 3 4 5 sunt la UPC pana pe 18 martie 2018 pe durata Jocuriilor Olimpice si Paralimpice de iarna Peyongchang 2018

Anonim

Ce să caute până pe 18 martie dacă JO se termină pe 25 februarie? :))
Nu intră la ceilalți operatori. S-a postat deja mai sus.

Sorin

Probabil a dorit sa spuna ca jocurile paralimpice de iarna Peyongchang 2018 incep pe 9 martie 2018 si se incheie pe 18 martie 2018. Dar nu se stie daca le vor transmite si pe acestea pe cele trei canale speciale. Sau poate are el aceste informatii. Unde ai citit asta, anonim?

Anonim

Pai sunt si Jocuriile Paralimpice fiinda Eurosport e ca partener media cio

Sorin

Pai si ai citit undeva ca scrie exact asta, ca va transmite si jocurile paralimpice pe aceste trei canale? Sau doar banuiesti? Ca eu nu am gasit prin stirile din strainatate despre aceste trei canale Eurosport ca ar scrie ca transmit si jocurile paralimpice, ci doar cele olimpice.

Anonim

E transmis si de TVR, dar mai putin: http://www.tvr.ro/jocurile-olimpice-de-iarna-2018--in-direct-la-televiziunea-romana_21281.html#view

Peste 100 de evenimente sportive sunt programate, în intervalul 9-25 februarie, la toate posturile Televiziunii Române.

Din 9 februarie, PyeongChang devine capitala sportivă a lumii, locul de desfăşurare al Jocurilor Olimpice de iarnă 2018 şi locul de întâlnire al fanilor acestor sporturi de pe întregul mapamond. Şi românii sunt prezenţi la acest mare eveniment sportiv urmărind transmisiunile TVR programate în intervalul 9-25 februarie pe toate posturile sale.

Din această vineri, posturile Televiziunii Române: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, TVR MOLDOVA și TVR+ vor transmite 102 evenimente sportive din 7 sporturi: patinaj artistic, schi (schi alpin, schi fond, schi acrobatic, short track, sărituri cu schiurile și snowboard), bob (bob și scheleton), biatlon, curling, hochei pe gheață și sanie.

Vineri, 9 februarie de la ora 13.00 (în reluare de la 21.30), TVR 1 aduce în direct ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang. Tot în direct va fi transmisă duminică, 25 februarie, de la ora 13.00 (şi în reluare de la ora 24.00), ceremonia de închidere a evenimentului. Pe parcursul întregii perioade de desfăşurare a competiţiei, la TVR 1 puteţi urmări, în fiecare noapte de la ora 24.00, un rezumat complet al zilei.

Telespectatorii TVR 2 vor simţi pulsul Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 urmărind probele de patinaj artistic, schi alpin șşi sărituri, atât în transmisiuni directe din Coreea de Sud, dar şi înregistrări. Pentru iubitorii patinajului artistic, TVR 2 va redifuza în aceeaşi zi selecţiuni ale probelor din competiţie desfăşurate la ore mai puţin accesibile. Duminică, 18 februarie, de la ora 21:40, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să urmărească o retrospectivă a celor mai interesante momente din prima săptămână a Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018.

La TVR 3, în perioada 9-25 februarie, românii au posibilitatea de a urmări transmisiuni zilnice de la concursurile de sanie, biatlon, schi fond, schi alpin, hochei, skeleton, sărituri, bob, freestyle skiing, short track, curling.


Cel mai complet program al transmisiunilor de la această ediţia a Jocurilor Olimpice este adus românilor de postul TVR HD. Aici, iubitorii sporturilor de iarnă au transmisiuni de cea mai bună calitate atât de la ceremoniile de deschidere şi închidere a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, cât şi de la probele transmise: sanie, biatlon, sărituri, schi alpin, schi fond, patinaj, hochei, skeleton, bob, freestyle skiing, short track, curling. Programul competiţional este însoţit, la TVR HD, de rezumatul zilei transmis în fiecare noapte, de la ora 24.00.

Aşa cum am anunţat, pentru prima dată, românii de peste Prut urmăresc această competiţie internaţională prin intermediul TVR MOLDOVA, postul Televiziunii Române dedicat cetăţenilor din Republica Moldova. Românii din Basarabia, asemenea publicului TVR din România, vor beneficia de cele peste 110 ore de transmisii în direct de la Jocurile Olimpice de la PyeongChang (în comentariul echipei TVR). În plus, de la Chişinău, Dragoş Bocanaciu va aduce românilor de peste Prut o sinteză zilnică de la acest important eveniment sportiv al lumii. Programul „Studio JO 2018” poate fi urmărit la TVR Moldova în fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la ora 21:00.

***

Programele detaliate ale transmisiunilor posturilor TVR de la Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud le găsiţi pe tvr.ro, în secţiunea dedicată JO de Iarnă: http://www.tvr.ro/jo2018.html

Giony

Nu inteleg de ce va lamentati atat de mult pe aceasta tema. Ideal ar fi sa aveti suficient timp ceea ce transmite TVR si in format HD .Vizionare placuta !

Anonim

Va fii transmis si de M4 Sport.(necodat)

Anonim

Canalele Eurosport 3,4 si 5 au aparut si pe Thor:

parametrii tehnici - Eurosport 3 HD, Eurosport 4 HD:

• Thor 7 (0,8 W), Frecventa 12,438 GHz, Pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK, CA Conax

parametrii tehnici - Eurosport 5 HD:

• Thor 7 (0,8 W), Frecventa 12,149 GHz, Pol. V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK, CA Conax

Codarea nu e a lui Focus Sat , ci e CAID 0B00.

Totusi, acum ar putea si Focus Sat si Digi Tv sa le preia temporar, fara sa fie nevoie sa le urce ei pe satelit, ci doar prin simulcrypt.

Anonim

Eu nu găsesc canalele respective și sunt ab upc

Anonim

Dai scanare completa pe toate frecventele, nu scana dupa operator.

Kalman2007

Au intrat pe următoarele poziții:

216 - Eurosport 3
217 - Eurosport 4
218 - Eurosport 5

Toate canalale sunt la liber.

Anonim

Pai daca nu apara in operator UPC inseamna ca raman la stadiul de teste. Abia cand o sa se vada si cu scanare operator UPC sa bagi acolo codul de regiune ABIA atunci or sa fie in grila UPC. Daca era sa fie ceva oficial faceau reclama la greu pe Discovery si Eurosport 1 SD

Unknown

Dupa ce se termina Olimpiada ce se intampla cu aceste canale? Vor fi scoase din grila UPC si reintroduse la urmatorul mare eveniment sportiv ?

Anonim

Tot mai multi dintre noi omitem canale cu potential din lista de Favorite pentru ca sunt SD. Nepăsarea jucătorilor din audiovizualul românesc începe să coste, iar acest lucrul este ok câtă vreme avem un telespectator tot mai pretențios și mai educat. Altfel spus, acest Eurosport 3-4-5 ... sd, nu se justifică pe termen lung, emisiunile difuzate CEL MAI PROBABIL FIIND URMĂRITE OCAZIONAL, NICIDECUM PERIODIC.

Anonim

Aceste posturi sunt doar pentru upc si Focus Sat pentru ca si acest dth face parte din acelasi trust ca si upc. Cand RCS si AKTA si TELEKOM au facut un nou contract pentru posturile eurosport cei de la discovery au cerut mai multi bani pentru posturile suplimentare eurosport pe perioada olimpiadei,si din ce stiu nici un operator din ro nu au dorit sa plateasca in plus.

DTH Fan

Anonim care ai postat dupa Kalman2007, ce tot comentezi aiurea acolo frate? Nu vezi ca s-a confirmat si au intrat??
Si pune-ti si voi un nume cand comentati, ca nu mai stii cu cine vorbesti. Cat de greu va e sa scrieti un nume si sa nu lasati comentariul anonim, din respect pentru ceilalti interlocutori, sa stim cui ne adresam si cui raspundem? E doar un cuvant de scris, pseudonimul vostru, ca vad ca zeci de cuvinte nu va e greu sa comentati.

DTH Fan

@2015 mepure, probabil dupa evenimentul sportiv vor fi scoase. Nu se stie daca vor fi introduse la alt eveniment, depinde de Eurosport daca le ofera sau nu si pentru alte evenimente.

Viktor

Daca au atate canale din toamna de ce nu cumpara meciuri din campionatul spaniol,german.....,F1?

Anonim

Este confirmat cand apare si un comunicat din partea celor de la UPc sau Focus Sat. Din moment ce nu apare in grila de scanare dupa operator UPC OFICIAL nu sunt in grila de programe. Sunt teste sau provizorii

Gabriel

DTH fan, tu comentezi aiurea, faptul ca au bagat 3 Eurosporturi nu inseamna ca oficial sunt in grila UPC-ului. Vezi vreo stire oficiala referitor la Eurosport 3,4,5 pe site-rile oficiale UPC sau FocusSAT? Sunt acolo de teste sau pentru cateva zile. Oricum competitiile importante se dau pe Eurosport 1 si 2 si pe TVR-uri. Nici macar cei de la UPC n-au un comunicat oficial pe aceasta tema
https://www.upc.ro/
https://www.focussat.ro/

DTH Fan

@Gabriel, de ce trebuie sa fie dat un comunicat oficial, din MOMENT CE DE AZI-NOAPTE AU DEJA NUMERE IN GRILA, FUNCTIONEAZA IN GRILA SI POT SA FIE RECEPTIONATE IN GRILA de ORICE ABONAT UPC? Asta inseamna ca sunt in grila. Nu e neaparat nevoie de vreun comunicat oficial pentru ca aboantii UPC sa vada aceste canale, care sunt deja in grila. Nici alti operatori nu emit întotdeauna comunicate cand introduc canale noi.

Anonim

DTH Fan, Antena 1 Cluj care se prinde la scanare generala in grila UPC-ului este oficial in grila lor de programe? Oficial inseamna sa existe un comunicat oficial din parte celor de la UPC sau Focus Sat. Versiunile alea de Europosrt sunt provizorii si n-au treaba cu "oficialu".

DTH Fan

Tu confunzi un post tv local, care e normal sa nu fie in grila nationala, cu unele transmise la nivel national, cum e cazul celor trei noi Eurosport-uri.

DTH Fan

Unii chiar NU VRETI SA ACCEPTATI, vreti comunicate oficiale :) Si da, sunt provizorii aceste canale, s-a mai scris mai sus de atatea ori, sunt pe durata Jocurilor Olimpice de Iarna, asa cum sunt si in alte tari. Dar daca sunt provizorii, asta nu inseamna ca nu sunt in grila deja. Asta e fratilor, la UPC sunt, LA ALTII NU SUNT. Bravo lor, ca s-au evidentiat cu ceva ce altii nu au. Puneti mana de scanati si bucurati-va de transmisiunile de la Jocurile Olimpice de Iarna pe inca 3 canale suplimentare.

Anonim

confirm ca posturile astea tv se prind la upc

vali

Comfirm si eu ca au bagat in grila eurosport 3 4 5

Anonim

Merg si fara ci+ eurosporturile 3 si 4 si 5!!!

DTH Fan

Desigur, deoarece le-au introdus in grila pentru toti abonatii, indiferent ca vor sau nu vor sa accepte asta unii, despre care nu inteleg, DACA EI CHIAR SUNT ABONATI UPC, de ce nu se bucura de asta.

Anonim

Se prind da' nu in mod oficial, sunt in teste sau provizoriu iar cum a scris cineva mai sus, evenimentele importante sunt pe TVR 1 si 2 si pe Eurosport 1 si 2. Alea 3 sunt de "umplutura"

DTH Fan

Completare nu inseamna umplutura. Eurosport ofera prin aceste 3 canale suplimentare o acoperire mai buna a evenimentelor. TVR are doar optiunea Free to air.

Ma bucur ca ati confirmat ca respectivele canale suplimentare ale Eurosport sunt in grila UPC si ca nu e necesar un comunicat oficial ca sa receptioneze abonatii aceste 3 canale.

Kalman2007

UPC nu vine cu un comunicat pentru fiecare canal introdus. Aceste 3 canale au intrat oricum oficial în grilă și la liber pentru toată lumea. Dacă se scanează cu operator UPC aceste canale se regăsesc pe pozițiile amintite mai sus. UPC probabil va anunța intrarea lor pe pagina de Facebook. JO încep de mâine.

Anonim

Au intrat si pe horizon.tv
Way to go, UPC !!

Kalman2007

Au intrat și pe HorizonGO și acolo sunt clar în HD.

DTH Fan

Deci acum sunt pe site-ul oficial al la Horizon Go, afisate in grila. :)

HD Satelit România

UPC a remis către HD Satelit un comunicat care confirmă oficial introducerea celor trei televiziuni în grila UPC.

UPC România introduce 3 canale suplimentare în grila digitală: Experiența completă a Jocurilor Olimpice cu noile canale Eurosport 3, 4, 5, la UPC România

Jocurile Olimpice sunt aduse de Eurosport la UPC România, care a lansat în grila de televiziune digitală trei canale suplimentare, Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5, pe durata competiției din PyeongChang 2018. Astfel, clienții UPC se vor putea bucura de experiența completă a celei mai importante competiții sportive din această iarnă. Noile canale vor acoperi toate competițiile sportive de schi alpin, schi fond, biatlon, sărituri cu schiurile, bob, sanie și snowboard și vor fi disponibile în perioada 9-25 februarie 2018 pentru clienții UPC abonați la serviciile TV digitale, putând fi urmărite și în platforma Horizon Go, oriunde și de pe orice dispozitiv. Transmisiunile acestora vor fi în limba engleză, iar programul va conține emisii live și reluări în a doua parte a zilei. „Continuăm strategia noastră de a le oferi clienților acces la conținut premium, diversificat, pentru a se bucura de experiențe unice de divertisment, oriunde și oricând. Prin lansarea acestor noi canale Eurosport, clienții noștri pot viziona peste 100 de evenimente sportive și urmări evoluția sportivilor olimpici care vor participa în competiții, susținându-i de acasă. Experiența este completată de platforma inovatoare Horizon și aplicația Horizon Go, astfel încât vor trăi emoția Jocurilor Olimpice de Iarnă în orice moment al zilei, oriunde s-ar afla.”, a declarat Bogdan Bucurei, Head of Customer Proposition & Content UPC CEE. Pe Eurosport 3, 4 și 5, fanii se vor putea simți în mijlocul acțiunii. Transmisiunile live și reluările nu vor fi întrerupte de pauze publicitare, iar transmisiunile în paralel de pe cele 3 canale vor aduce abonaților UPC cele mai bune alegeri în materie de competiții olimpice. Eurosport 3, 4 și 5 vor transmite Jocurile Olimpice 24/7, de la ceremonia de deschidere până la cea de închidere și vor aduce toate disciplinele sporturilor de iarnă în format HD. Eurosport 3 va fi disponibil pe EPG 216, Eurosport 4 pe EPG 217, în timp ce Eurosport 5 va putea fi găsit pe EPG 218. Transmisiunile de pe cele 4 canale Eurosport deja existente în grila de programe UPC - Eurosport 1, Eurosport 1HD, Eurosport 2 și Eurosport 2HD vor acoperi cele mai importante evenimente și emisiuni dedicate rezumatelor și celor mai importante faze de la Jocurile Olimpice, conținutul fiind disponibil cu funcția Replay a mediaboxului Horizon cu până la 7 zile în urmă.

Anonim

Pentru cine vrea sa vada olimpiada exista canal dedicat acesteia online https://www.olympicchannel.com/en/channel/olympic-channel/

Anonim

Eurosport România, necodat pe satelitul Thor, este scris cu negru, probabil că va fi transmis permanent

Anonim

Nu va fi niciodata transmis permanent necodat, nu au drepturi de televizare pe tot continentul european pentru unele competitii, iar daca l-ar lasa necriptat, ar receptiona acele competitii toata Europa, ceea ce nu e voie. Deci e temporar, indiferent ce ai citit tu pe alte siteuri. Probabil au unele probleme tehnice sau se adauga vreo codare noua si de aceea e temporar necodat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile