miercuri, 21 februarie 2018

Noile receptoare tv prin protocol IP ale Telekom România utilizează sistemul de operare Zenterio

Zenterio, furnizor de soluții pentru televiziune și dispozitive multi-screen, a anunțat astăzi că Telekom România utilizează sistemul de operare Zenterio pentru noua serie de receptoare tv prin protocol IP. Zenterio OS este un sistem de operare independent pentru televiziune interactivă, care sprijină armonizarea software-ului pe orice platformă STB din diferite țări, de la diferiți furnizori, cu un timp rapid de comercializare. Mulțumită sistemului Zenterio, utilizatorii finali ai Telekom Romania se pot bucura acum de un diversificat set de funcții, printre care televiziune liniară, VOD, PVR, USB și schimbarea rapidă a canalelor, pe noile STB-uri.

"Sistemul de operarea al Zenterio o fost integrat cu succes în receptoarele tv prin protocol IP din ultimii ani. Recent, am dorit să lansăm un nou model de receptor, pentru a optimiza strategia de armonizare în cadrul Grupului Deutsche Telekom. Deoarece costul portării sistemului de operare menționat a reprezentat o fracțiune din proiectul de integrare, soluția lui Zenterio a oferit o modalitate eficientă de utilizare a resurselor pentru Telekom România", a declarat Roxana Baias, director de marketing la Telekom Romania.

Sistemul de operare Zenterio utilizează o tehnologie prin care implementarea software-ul este independența de hardware, reducând timpul de integrare și oferind operatorilor precum Telekom România flexibilitatea de a alege orice receptor tv prin protocol IP de la orice furnizor. Cu sistemul Zenterio, Telekom România poate oferi clienților săi cele mai noi servicii, în cel mai rapid mod posibil și la un cost mai mic, comparativ cu alte sisteme de operare de pe piață.

Toate receptoarele tv prin protocol IP ale Telekom România, inclusiv cele lansate în 2014, precum și noile modele, au același set de caracteristici, iar sistemul de operare Zenterio oferă o interfață de utilizator cu performanțe mai rapide, personalizate pentru piața locală.

"Zenterio permite companiei Telekom România să utilizeze aceleași modele de receptoare ca și grupul Deutsche Telekom. La nivel de companie nu numai că se vor economisi bani, dar se oferă și acces la tehnologii generatoare de venituri. Prin flexibilitatea platformei Zenterio, Telekom Romania poate integra și lansa noi servicii pe mai multe receptoare fabricate de diferiți furnizori de hardware, într-un mod eficient și unificat. Software-ul armonizat permite companiei Telekom Romania să adauge ușor funcții îmbunătățite, pe măsură ce piața evoluează, asigurându-se că abonații au acces la cea mai bună experiență de utilizare", a precizat Jörgen Nilsson, CEO al Zenterio.


Despre Telekom România

Telekom România este prezentă pe piața românească începând cu anul 2014, după rebrandingul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Telekom este o marcă aparținând Deutsche Telekom, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații integrate din lume, cu aproximativ 151 de milioane de clienți de telefonie mobilă, 30 de milioane de linii de telefonie fixă ​​și peste 17 milioane de linii de internet în bandă largă (la 31 decembrie 2014). Deutsche Telekom este prezentă în peste 50 de țări și are aproximativ 228.000 de angajați în întreaga lume.

Despre Zenterio

Zenterio oferă soluții care permit operatorilor de televiziune să-și crească veniturile, să ofere o experiență convingătoare pentru utilizatorii multi-screen și să armonizeze software-ul utilizat pentru dispozitive noi și vechi și set-top box-uri. Portofoliul de tehnologii, produse și servicii oferit de Zenterio include o interfață intuitivă multi-screen, o soluție puternică de analiză a datelor, un sistem de operare independent pentru set-top box-uri, servicii de consultanță și alte servicii suplimentare.


Niciun comentariu despre subiectul „Noile receptoare tv prin protocol IP ale Telekom România utilizează sistemul de operare Zenterio”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile