marți, 27 martie 2018

Trei premiere la AMC: noul serial „The Terror”, sezonul 4 din „Fear the Walking Dead” și sezonul 3 din „Into the Badlands”

Între 26 martie și 23 aprilie, AMC va difuza trei seriale în premieră, pentru a da fanilor șansa de a vedea producțiile proprii concomitent cu lansarea americană. Este vorba despre noul serial „The Terror”, sezonul 4 din „Fear the Walking Dead” și sezonul 3 din „Into the Badlands”, anunță televiziunea printr-un comunicat remis care HD Satelit.

„The Terror” a avut premiera pe AMC România în noaptea de 26 spre 27 martie, de la ora 04:00 (cu 2 episoade). Fiecare nou episod (din totalul de 10 al poveștii cu Jared Harris, Tobias Menzies și Ciarán Hinds în rolurile principale) este difuzat joi, de la 22:00. Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” se centrează pe expediția Marinei Navale Britanice într-un teritoriu neexplorat, pentru descoperirea Pasajului de Nord-Vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord).

A patra serie din „Fear the Walking Dead” are premiera în noaptea de 15 spre 16 aprilie, de la ora 05:00. Nu ratați un nou episod în fiecare luni, de la ora 22:00. Povestea începe cu mult-așteptatul crossover al personajului Morgan Jones (Lennie James) din serialul „The Walking Dead”. James va avea un rol principal în sezonul 4 din „Fear... ”, alături de veteranii Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo și Danay Garcia, dar și de nou-veniții Maggie Grace, Garret Dillahunt și Jenna Elfman. Noul sezon are 16 episoade, a doua jumătate a acestora având premiera în a doua parte a anului.

Sezonul 3 din „Into the Badlands” începe pe AMC în noaptea de 22 spre 23 aprilie, de la ora 05:00, și va avea 16 episoade. Fiecare dintre ele va fi apoi joia, de la 22:45. În noile episoade ale poveștii despre arte marțiale, Sunny (Wu) trăiește izolat de lume și are grijă singur de băiatul lui, Henry. Dar când cel mic se îmbolnăvește în mod misterios, Sunny trebuie să plece – alături de Bajie (Nick Frost) – înapoi în Badlands.


Niciun comentariu despre subiectul „Trei premiere la AMC: noul serial „The Terror”, sezonul 4 din „Fear the Walking Dead” și sezonul 3 din „Into the Badlands””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile