miercuri, 11 aprilie 2018

M7 Group extinde contractul cu SES pentru servicii de distribuție tv

Operatorul de servicii pay-TV continuă să utilizeze serviciile SES Video pentru distribuția pachetelor de canale de televiziune către țările din zona Benelux și cele vorbitoare de limba germană, anunță compania SES printr-un comunicat remis către HD Satelit.

"M7 Group va oferi în continuare abonaților servicii TV de cea mai bună calitate, în urma extinderii parteneriatului cu SES pentru distribuția canalelor TV prin intermediul satelitului Astra de la poziția orbitală 19,2 grade Est. Potrivit înțelegerii, M7 Group va utiliza un transponder pe satelitul Astra pentru transmiterea pachetelor TV către abonații din Benelux și țările vorbitoare de limba germană, în următorii trei ani", precizează compania în comunicat.

„Suntem încântați de prelungirea contractului cu SES pentru utilizarea capacității de pe satelitul de la 19,2 grade Est, ceea ce ne permite să continuăm să le oferim servicii de calitate abonaților din Benelux și țările vorbitoare de germane. Relația noastră de lungă durată cu SES ne permite să apreciem foarte mult serviciile de cea mai bună calitate și ne așteptăm să continuăm acest parteneriat de succes și în anii care urmează”, a precizat Bill Wijdeveld, vicepreședinte Business Development, M7 Group.

„Ne bucurăm să furnizăm în continuare M7 Group servicii noastre de la 19,2 grade Est, ceea ce le permite să exploateze acoperirea noastră extinsă în zona Benelux și țările vorbitoare de germană pentru distribuție pachetelor TV. M7 Group se bazează pe SES de mulți ani pentru distribuția de conținut video de înaltă calitate către diferite părți ale Europei, nu doar prin satelitul de la 19,2 grade Est, ci și prin poziția de la 23,5 grade Est”, a explicat Martin Ornass - Kubacki, vice-președinte Sales Central Eastern Europe, SES Video.

Despre SES
SES este operator de satelit de talie mondială și primul operator care are o ofertă scalabilă GEO-MEO la nivel mondial, cu peste 50 de sateliți pe Orbită Geostaționară (GEO) și 12 pentru Orbită Medie (MEO). SES pune accent pe soluții cu valoare adăugată, end-to-end pe două verticale de business: SES Video și SES Networks. Compania oferă servicii de comunicații radiodifuzorilor, producătorilor de conținut, furnizorilor de internet, operatorilor de rețele fixe și mobile, guvernelor și instituțiilor guvernamentale. Portofoliul SES include ASTRA, O3b și MX1, lider mondial care oferă o suită integrată de servicii digitale media și video. SES este companie listată la bursele Euronext Paris și Luxembourg Stock Exchange (simbol bursier: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la ses.com.


Despre M7 Group
M7 Group SA, cu sediul în Luxemburg, este unul dintre cei mai mari operatori de platforme de servicii TV prin satelit și tv prin protocol IP. M7 Group utilizează diferite branduri, în funcție de țara în care operează: CanalDigitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen în Flandra și TéléSAT în Valonia, Hd Austria în Austria, Skylink în Cehia și Slovacia și Diveo în Germania. Toate aceste branduri oferă pachete personalizate clienților, adaptate culturii și limbii din fiecare țară. Astăzi, M7 Group oferă celor peste 3 milioane de clienți sute de servicii TV și radio prin intermediul satelitului sau tehnologiei IP. De asemenea, începând cu 2011, M7 Group SA oferă servicii de internet broadband și telefonie către clienții din Olanda și Belgia. M7 Platform Services oferă radiodifuzorilor servicii de distribuție „end-to-end” DTH, cablu și tv prin protocol IP. Pentru mai multe informații: www.m7group.eu


Niciun comentariu despre subiectul „M7 Group extinde contractul cu SES pentru servicii de distribuție tv”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile