miercuri, 23 mai 2018

NPO UHD va transmite în 4K toate meciurile Campionatul Mondial de Fotbal al FIFA, prin satelitul Astra 3B de la 23,5 grade Est

M7 Group, furnizor european de televiziune cu plată, va transmite toate meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal din această vară, în direct în UHD, tuturor abonaților Canal Digitaal, în urma unui acord încheiat cu operatorul de satelit SES și cu NPO / NOS.

Meciurile vor fi difuzate live în Ultra HD pentru toți abonații Canal Digitaal, printr-o televiziune dedicată, denumită "NPO UHD", creată special pentru aceasta competiție sportivă. Canalul va fi difuzat printr-un transponder dedicat pe satelitul Astra 3B de la 23,5 grade Est, poziție orbitală cheie utilizată de Canal Digitaal pentru distribuția canalelor sale.

Difuzarea în UHD a Cupei Mondiale a fost inițiată de radiodifuzorii publici olandezi NPO și NOS, care doreau să permită fanilor de fotbal să se bucure de o experiență îmbunătățită de vizionare. NPO și NOS consideră această transmisie în UHD a meciurilor Campionatului Mondial de Fotbal 2018 ca fiind o ocazie pentru a atrage telespectatorilor olandezi către această nouă tehnologie TV. NPO va furniza semnalul UHD conform specificației DVB UHD-1 fază 2, în acest caz la rezoluție 4K și HLG, gamă largă de culori în conformitate cu BT2020.

Pentru a se bucura de toate meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal în UHD, abonații Canal Digitaal trebuie să introducă un modul CI+ (incluzând smartcardul respectivului operator) într-un televizor UHD dotat cu un tuner de satelit. Pentru comprimarea video, Grupul M7 utilizează codificatoarele de ultima generație puse la dispoziție de Harmonic.

Bill Wijdeveld, Vicepresedinte Business Development la M7 Group, a precizat: "Suntem foarte bucuroși că participăm la acest experiment unic al NPO / NOS și suntem mulțumiți de suportul oferit de SES si Harmonic pentru a furniza transmisiunile UHD prin poziția orbita a Astra 23.5 grade Est. Aceasta este o mare oportunitate pentru a prezenta calitatea imaginii 4K prin satelit și avem încredere în faptul că abonații Canal Digitaal vor aprecia această șansă de a urmări meciurile Cupelor Mondiale la calitate superbă a imaginii și sunetului".

Ferdinand Kayser, directorul executiv al SES Video, a adăugat: "Mulțumită lui M7, fanii olandezi vor putea urmări toate meciurile acestei competiții la calitate 4K. Suntem foarte mândri că putem oferi o astfel de experiență vizuală. Evenimentele sportive au fost mereu mari promotori pentru noile tehnologii, iar această transmisie în UHD a Campionatul Mondial de Fotbal al FIFA ilustrează perfect această tendință."

NPO UHD va începe sa emită din 12 iunie 2018, din păcate criptat, prin satelitul Astra 3B de la 23,5 grade Est, pe frecvența 11914, polarizare orizontală, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK.


22 de comentarii despre subiectul „NPO UHD va transmite în 4K toate meciurile Campionatul Mondial de Fotbal al FIFA, prin satelitul Astra 3B de la 23,5 grade Est”:
Giony

"IARASI , NOI ROMANII , AM MAI PRIMIT O LOVITURA IN PLEX !" Doar se apropie ziua de 14 iunie . Coincidenta , de ziua mea de nastere sa nu pot viziona un meci de fotbal la definitie UHD .

Anonim

Le poți viziona pe canalele străine, de exemplu pe TRT 4K, care e gratuit.

Giony

Multumesc.Pe ce satelit gasesc acest canal ?

Anonim

Deci pana acum telespectatorii din mai multe tari europene vor putea viziona Cupa Mondiala in 4k prin satelit: în Germania (Sky Deutschland), Franța (TF1 4K), Turcia (TRT 4K), Polonia (4K TVP) și Olanda (NPO 4K).

Anonim

@Giony

TRT 4K e pe satelitul Turksat 3A 42 ° Est, pe frecventa 10980 V DVB-S2 8PSK SR 12500 FEC 3/4, deocamdată necodat, dar nu se stie daca nu va fi cumva codat cand incepe Cupa Mondiala:

https://en.kingofsat.net/ultrahd.php

Giony

Multumesc , l-am identificat, dar asa este cum spui tu ,s-ar putea sa-l codeze. In sudul tarii (Craiova, Slatina) se poate receptiona acest satelit . Inca odata iti multumesc.

Alexyss

Giony TRT 4K Turksat 3A poate fi receptionat in zona ta cu o antena de 80-100cm.

Giony

Cred ca urmeaza "ROMANIA !

Unknown

Pana acum nu a fost niciodata codat, in 2016 au transmis 10 meciuri de la CE, deci cel mai probabil va ramane FTA.

Giony

Buna ziua, multumesc mult pentru informatie.

Giony

Buna ziua,multumesc mult, sa dea Dumnezeu sa ramana necodat.

Anonim

Au inceput testele pentru NOP 1UHD pe 11.914 GHz H - 29500 - 2/3 - DVB - S2 - 8PSK, din pacate, cum era de asteptat, codat.

Giony

Chiar acum (ora 17,48) canalul TRT 4K anunta ca in ziua de 14 iunie transmite meciul dintre Rusia-Arabia Saudita si vineri 15 iunie transmite toate cele trei meciuri:Egipt-Uruguay, Maroc-Iran si Portugalia-Spania.Toate meciurile amintite mai sus vor fi transmise de TRT 1 HD si TRT 4K, ambele canale necodate (sunt canale nationale).

Giony

Fac o rectificare:am mentionat in ultimul comentariu de azi ca meciurile de la C.M. din Rusia sunt televizate de canalele turcesti de pe satelitul de la 42 E TRT 4K si TRT 1 HD.Corect este TRT 4K, TRT 1 si TRT SPOR - canale necodate pe Turksat 3A .Ultimele doua canale sunt SD,iar canalul TRT 1 HD este pe Turksat 4 A ,canal codat videoguard.

Giony

A inceput nebunie (BUCURIA)! TRT 4K de pe satelitul 42 E transmite in format 4K meciul de deschidere dintre Rusia si Arabia Saudita.Se pare ca acest canal ar fi singurul din Europa care transmite in format 4K toate cele 64 de meciuri.

Anonim

Bineînțeles că nu e singurul. Vroiai să zici gratuit.

Giony

Iata ce spunea FIFA in octombrie 2017 : Toate meciurile vor fi disponibile in UHD HDR , iar tehnologiile VR si 360 gr. VoD vor fi parte a planului general de productie . Datorita unei configuratii hibride UHD/HDR 1080p , vor fi disponibile mai multe rezolutii video (1080i , 1080p sau UHD HDR) prin intermediul unui singur lant de productie . Folosind scanarea progresiva ca format de productie de baza , dar si HDR , vom oferi o calitate imbunatatita a imaginii pentru toti licentiatorii de drepturi media , indiferent de formatul lor de distributie . 37 de camere video , dintre care 8 cu iesiri duale UHD HDR si 1080p/SDR , precum si alte 8 camere video cu iesire duala 1080p HDR si 108p SDR vor contribui la transmisia fiecarui meci . Alte 8 camere super-slow-motion si doua camere Ultra-motion , o camera video pe cablu si o heli-camera cineflex vor asigura imagini de inalta clasa disponibile din fiecare unghi , pe fiecare stadion .Pentru programul UHD se va utiliza si o camera proprie wider-framed si va fi oferit de asemenea sunet imersiv ,furnizat telespectatorului o experienta UHD HDR mult mai bogata decat oricand inainte la un eveniment sportiv . "Suplimentar , experienta live de 360 gr. si VoD vor pune Cupa Mondiala FIFA 2018 din Rusia in cadrul inovatiei digitale".

Giony

Pentru cei care receptioneaza canalul TRT 4K, doresc sa intreb daca transmisia este 4K. De ce doresc acest lucru, pentru ca imginea este mult mai bunna pe TRT 1HD si pe TVR HD. Multumesc.

Anonim

Eu lucrez intr-un local din Eindhoven, aici avem televizor 4k si acest program NPO UHD se vede de 2-4 ori mai bine decat orice alt canal HD cand sunt transmise de la Cupa Mondiala. Nu stiu pe acel TRT 4K turcesc, cert e ca pe NPO UHD se vede senzational!

Giony

Si eu vad pe alte canale UHD excelent. NPO UHD nu este codat? MULTUMESC.

Anonim

Cred ca e codat, dar e abonamentul platit la zi. Bossul de aici de la local are abonament la o firma de asta de tv care ne da canalul asta mai nou, asta numit NPO UHD. Are cartela platita pentru canale, cum e la noi in Romania sa platesti la Telekom sau Digi. E pentru clienti, ca atrage clienti, se uita la meciuri si mai servesc ceva. Nu stiu cat costa abonamentul. Dar se vede superrr! N-am vazut in viata mea un meci mai clar la tv.

Giony

Asa da .MULTUMESC.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile