vineri, 29 iunie 2018

Antena Play: acces gratuit timp de 3 zile la televiziunile online ale platformei

Portalul Antena Play a anunțat că va oferi acces gratuit timp de trei zile la toate televiziunile online incluse în platformă (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, ZU TV și Antena International), precum și la canalele exclusive Antena Monden, Comedy Play si Cook&Play. De exemplu, dacă accesați ZU TV pe această platformă ( https://antenaplay.ro/live/zu-tv ) se observă că redarea online a televiziunii respective funcționează fără a avea un cont de utilizator.


Gratuitatea temporară (29 iunie - 1 iulie) a fost activată cu ocazia împlinirii a 5 ani de la lansarea platformei Antena Play.

"În curând, digitalizarea arhivei va oferi acces la mii de ore de LIVE ale producțiilor postului Antena 1, emisiuni de top și vedete care au facut istorie pe TV. Mai mult decât atât, alte nume de seriale și emisiuni populare achiziționate din afara granițelor, cât și filme românești de festival, ce vor putea fi urmărite online, în perfectă legalitate, vor sta la dispoziția abonaților platformei AntenaPlay. În ultima lună, Antena Play a înregistrat o creştere spectaculoasă a numărului de abonaţi, iar media numărului de ore vizionate lunar pe platforma AntenaPlay este de 1.000.000 de ore", a mai precizat Antena Play.


Niciun comentariu despre subiectul „Antena Play: acces gratuit timp de 3 zile la televiziunile online ale platformei”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile