luni, 22 octombrie 2018

Televiziunea Medika Tv, lansată la Telekom România (IPTV și cablu tv)

Televiziunea Medika Tv a intrat în grila IPTV și de cablu tv (DVB-C) a operatorului Telekom România, în pachetul TV M, în format SD 16:9. Medika Tv a obținut de la CNA, pe 27 aprilie 2017, licența audiovizuală de distribuție prin cablu. Pe 23 martie 2018, a fost aprobată solicitarea de prelungire a termenului de intrare în emisie.


Medika Tv, deținuta de SC MEDIKA BROADCAST CHANNEL SRL, este o televiziune ce oferă o grilă de programe ce dezbate subiecte din sistemul medical românesc și din țările cu un sistem de sănătate dezvoltat, inclusiv studii comparative între acestea.

Medika Tv are ca public țintă atât pacienții și cadrele medicale, cât telespectatorii ce vin în contact sau se intersectează de sistemul medical. Televiziunea Medika Tv va avea ca invitați profesori în medicină, iar realizatorii sunt specializați în domeniul medical.

Prin emisiunile sale, canalul va populariza actul medical și va facilita înțelegerea discursului medical de specialitate. În perioada inițială de după lansare vor fi preponderente informațiile dedicate comunității medicale din România.

De asemenea, vor fi difuzate documentare despre nutriție și despre un stil de viata sănătos, dar și reportaje despre sistemul de sănătate privat și public, anchete și sondaje de opinie, precum și filme documentare medicale realizate de case de producție europene.

Pe termen mediu, televiziunea va dezvolta o rețea de corespondenți (colaboratori independenți care au activat sau activează în domeniul medical). Televiziunea menționează ca dezvolta "relații de colaborare cu societățile de televiziune prin cablu ce operează în localitățile din România".

Mai jos gasiti o imagine din transmisia prin rețeaua de cablu tv digital a Telekom Romania, trimisă de Marcel:


UPDATE 30 octombrie 2018: Medika Tv a intrat în grila UPC România. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 3 noiembrie 2018: Medika Tv a intrat și în grila Orange Cablu.

UPDATE 6 decembrie 2018: Medika Tv a intrat și în grila NextGen, pe frecvența 626. Mai jos găsiți o imagine trimisă de Cosmin.


UPDATE 11 decembrie 2018: Medika Tv a intrat și în grila Ines IPTV, conform informațiilor trimise de _-Kalman-_.


Un comentariu despre subiectul „Televiziunea Medika Tv, lansată la Telekom România (IPTV și cablu tv)”:
Anonim

Va intra cât de curând și la UPC + Akta, excepție RDS.

Medika TV va fi recepţionată de clienţii operatorilor Telekom, AKTA, UPC şi alţii în pachetul digital de bază Familia, anunță reprezentanții postului TV.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (540) Focus Sat (249) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (219) Telekom (303) UPC (278) Vodafone (81)