duminică, 9 decembrie 2018

Jocul "Counter-Strike: Global Offensive" a devenit gratuit (free-to-play)

Jocul "Counter-Strike: Global Offensive" a devenit gratis (free-to-play). În plus, dezvoltatorii Valve și Hidden Path Entertainment au adăugat un nou mod de joc, de tipul battle royale. Noul mod este denumit Danger Zone și puteți intra într-un meci cu până la 18 alți jucători, ultimul rămas pe hartă fiind considerat învingător.

Modul battle royale începe la fel ca în alte jocuri de acest tip, cum ar fi Fortnite sau PUBG: începeți într-o hartă care în timp se micșorează (în "Counter-Strike: Global Offensive" se numește Blacksite) și trebuie să cautați arme și echipament. Dronele aduc de asemenea pachete care pot ajuta, similar cu aprovizionările din jocurile battle royale concurente. Dar, în plus față de lupta dintre concurenți, puteți participa și la misiuni, salvând ostatici pentru a câștiga un bonus atunci când meciul s-a finalizat.

"Counter-Strike: Global Offensive" a costat până acum cateva zile 15 dolari. Faptul ca a devenit un joc gratis ar putea atrage jucători care caută un shooter free-to-play first-person. Jucătorii care au cumpărat deja jocul vor primi un upgrade gratuit la Prime Status, adică la versiunea premium a CS: GO, care costă în mod normal 15 dolari, cât a costat jocul până acum.

Jucătorii cu statutul Prime joacă cu alți jucători care au, de asemenea, acest statut și sunt eligibili pentru a primi suvenire exclusive Prime, obiecte și cutii cu arme.

Jocul poate să fie descărcat gratuit de pe Steam, dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Jocul "Counter-Strike: Global Offensive" a devenit gratuit (free-to-play)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile