vineri, 21 decembrie 2018

Povești emoționante de Crăciun la Filmbox

Crăciunul este despre daruri, familie, răsfăț culinar, dar și despre filme speciale care ne mișcă și pe care le păstrăm cumva cu noi peste ani. În preajma acestei magice sărbători, FilmBox vă propune câteva povești impresionante de Crăciun, pe care le prezintă printr-un comunicat remis către HD Satelit.

În Ajun, FilmBox Premium a programat unul dintre cele mai emoționante filme despre Moș Crăciun - ”A Christmas Story” (”O poveste de Crăciun”), o producție finlandeză. Acum sute de ani, în Laponia, un băiețel pe nume Nikolas își pierde familia într-un accident. Comunitatea din care făcea parte copilul decide să aibă grijă de acesta. În fiecare an, de Crăciun, Nikolas se muta la o nouă familie. Pentru a-și arăta recunoștința, Nikolas decide să confecționeze jucării pentru familiile cu care locuia. Anii au trecut și treptat toate familiile ajung să aibă jucării făcute de băiețel. Deși are parte de obstacole, băiatul găsește însă o cale de a duce această poveste mai departe, până în zilele noastre. Filmul a fost prezentat la Cannes și s-a bucurat de un interes incredibil. ”Chiar ne gândeam: avem un film finlandez, cu actori finlandezi care nu spun mai nimic în mod direct companiilor de marketing și vânzări. Dar, surpriză, toată lumea a fost entuziasmată de povestea în sine”, povestește regizorul Juha Wuolijoki. ”A Christmas Story” (”O poveste de Crăciun”) poate fi urmărit pe 24 decembrie, de la ora 19:40, la FilmBox Premium.

Pentru ziua de Crăciun vă propunem o comedie savuroasă, cu Tori Spelling, Dinah Manoff, William Shatner, Gary Coleman și Paula Trickey în rolurile principale. Filmul ”A Carol Christmas” (”Crăciunul lui Carol”) se bazează pe celebra poveste a lui Charles Dickens, doar că de această dată Scrooge este o femeie - Carol (Tori Spelling), realizatoarea unui show de televiziune de mare succes, capabilă să calce pe cadavre pentru audiență. În preajma Crăciunului însă, Carol primește vizita a 3 spirite decise să o readucă pe calea bunătății. Filmul este pe 25 decembrie, la ora 19:35, la FilmBox Premium.

Și FilmBox Family difuzează o comedie de familie pentru seara de Crăciun. ”The National Tree” (”Bradul prezidențial”) este despre un adolescent care participă la un concurs inedit – bradul înscris de el și declarat câștigător va fi plantat și împodobit în fața Casei Albe. Tatăl băiatului se opune însă, fiind vorba despre un molid cu o poveste specială, plantat chiar de el în ziua în care i s-a născut fiul. ”Personajul meu acceptă până la urmă ca molidul să ajungă la Washington doar dacă va fi mutat chiar de el personal. Așa că tatăl și fiul pornesc într-o călătorie de o săptămână, de care juniorul nu este deloc încântat, deoarece relația dintre cei doi este destul de dificilă. Dar această călătorie îi ajută să se redescopere unul pe celălalt. De aici farmecul și emoția întregului film”, explică Andrew McCarthy. ”The National Tree” (”Bradul prezidențial”) este pe 25 decembrie, de la ora 22:00, la FilmBox Family.

Iar în a doua zi de Crăciun, la FilmBox Premium, puteți urmări ”A Golden Christmas” (”Miracol de Crăciun”), un alt film pentru întreaga familie. Jessica este avocat și revine în casa părintească de Crăciun, dar descoperă că locuința a fost vândută unui străin. Jessica, interpretată de Andrea Roth, începe o adevărată bătălie pentru a-și recupera casa. ”Am fost rugat să scriu o poveste de dragoste care neapărat să includă și un golden retriever. Împreună cu regizorul John Murlowski am venit cu mai multe idei până ce am ajuns la varianta actuală. Iar rezultatul pare să fi avut succes”, povestește scenaristul Jay Cipriani. Descoperiți întregul ”Miracol de Crăciun” pe 26 decembrie, de la ora 19:30, pe canalul FilmBox Premium.


Niciun comentariu despre subiectul „Povești emoționante de Crăciun la Filmbox”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile