joi, 13 decembrie 2018

Republica Moldova: abonații la televiziune prin cablu migrează către tv prin protocol IP

În Republica Moldova, 75 de operatori oferă servicii de televiziune cu plată. Statisticile oferite de aceștia arată că numărul abonaților la serviciile tv prin protocol IP a crescut cu 10% în perioada ianuarie-septembrie 2018, ajungând la 153400 (veniturile din tv prin protocol IP au crescut cu 2%), iar numărul abonatilor la servicii de televiziune prin cablu a scăzut cu 10,6%, reducându-se la 164700 (veniturile din televiziunea prin cablu s-au diminuat cu 2,8%).

Numărul total al abonaților la servicii de televiziune cu plată din Republica Moldova a scăzut în cele nouă luni, iar volumul total al vânzărilor s-a diminuat cu 0,6%. De asemenea, venitul mediu lunar al operatorilor per abonat a scăzut cu 8,2%.

61,8% dintre abonații din Republica Moldova receptioneaza serviciile de televiziunile cu plată în format digital, iar 38,2% în format analogic.

În Republica Moldova, SA Moldtelecom deține o cota de piață de 34,4%, Sun Communications o cotă de 20,5%, TV BOX SRL de 12,7%, iar alți operatori o cotă cumulată de 32,4%.


Un comentariu despre subiectul „Republica Moldova: abonații la televiziune prin cablu migrează către tv prin protocol IP”:
Unknown

da e corect pu ca sunt mai in calitate,dar totusi di pacate 80% din ele sunt in limba rusa.....((((

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile