marți, 4 decembrie 2018

TV Paprika difuzează în luna decembrie emisiuni dedicate sărbătorilor de iarnă

Luna decembrie înseamnă mese întinse, pline cu bucate delicioase și impresionante, înconjurate de prieteni și familie și încununate de cele mai decadente deserturi. TV Paprika nu se dezminte nici anul acesta, când a programat în grilă emisiuni speciale de Crăciun și 4 premiere (formate noi, producție 2017 și 2018, centrate pe nume cunoscute din grila proprie, ca Nigella Lawson, Gordon Ramsay și Gino D’Acampo) – special pentru a marca apropierea sărbătorilor de iarnă, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Descoperiți mai multe detalii despre toate formatele speciale ale ultimei luni din 2018, mai jos:
Emisiuni speciale de Crăciun, în perioada 3 decembrie – 25 decembrie, zilnic, de la ora 21:30. TV Paprika așteaptă Sărbătorile în fiecare seară din lună, cu porții episodice pline de maeștri bucătari pricepuți: „Crăciunul la Paprika” (2016), „Delicii de Crăciun cu James Martin” (2016), „Crăciun italian cu Jamie” (2017), „Reţete de Crăciun cu Jamie” (2016), „Crăciunul cu Nigella” (2015) și „Ajunul Crăciunului cu Jamie” (2015).

„La masă cu Nigella: Crăciunul” (2017), premieră, 5 decembrie, de la ora 21:30. În emisiunea specială de o oră, Nigella Lawson vizitează regiunile rurale, în căutarea unui Crăciun petrecut în cadru intim. Telespectatorii se pot relaxa în tihnă alături de gazda noastră și pot pofti la rețetele de sărbătoare pe care le creează aceasta: friptură de rață cu portocale și bezele cu ciocolată și fistic.
„Crăciunul cu Gordon, Gino şi Fred” (2017), premieră, 20 decembrie, de la ora 21:30. Stați alături de chef-ul britanic Gordon Ramsay, seducătorul bucătar italian Gino D’Acampo și gazda TV și managerul de restaurant Fred Sirieix (care prezintă emisiunea „First Dates”, în Marea Britanie)! Aceștia se întrec în crearea unui mese de Crăciun magice: primii doi își ascut cuțitele, iar al treilea manageriază confruntarea culinară.

„Delicii din Cehia cu Vendy și Adam” (2018), premieră, 22 decembrie, de la ora 13:30. În noua emisiune TV Paprika, o gospodină cu experiență și un începător silitor ne arată secretele bucătăriei cehe, folosindu-și din plin simțul umorului. Fără mers în gol și fără stomacul gol! Un nou episod este programat în fiecare zi, la aceeași oră.

„La drum cu Gordon, Gino şi Fred” (2018), premieră, 30 decembrie de la ora 14:00. În trei episoade pline de peripeții, Gordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă într-o rulotă încăpătoare și pornesc prin Europa. În fiecare porție TV ajung în țara natală a unuia dintre ei (Italia, Franța, Scoția), iar la fața locului pregătesc un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate de opriri nedorite, sunt pline de locuri spectaculoase și se concretizează într-un festin nupțial, pe malul mării, un festival al stridiilor și distracția caracteristică purtătorilor de kilt.


Despre TV Paprika
TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.


Niciun comentariu despre subiectul „TV Paprika difuzează în luna decembrie emisiuni dedicate sărbătorilor de iarnă”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile