marți, 22 ianuarie 2019

Animal Planet a schimbat sigla și pachetul grafic

Chiar dacă a anunțat că schimbarea va avea loc până la sfârșitul primului trimestru din acest an, de astăzi Animal Planet are o nouă sigla și o nouă identitate vizuală, ca parte a unei noi identități de brand la nivel mondial. Modificările au fost efectuate atât în versiunea SD, cât și în cea HD. Mai jos găsiți imagini trimise de Claudiu și de Marius Aln.

Noua siglă a fost realizată de compania de design grafic Chermayeff & Geismar & Haviv (CGH) din New York, care a mai conceput și logo-urile folosite în prezent de Showtime, US Open sau NBC. Conform Animal Planet, noua sigla a fost optimizată pentru utilizarea pe mai multe tipuri de platforme.

Postul de televiziune Animal Planet, unul dintre brandurile Discovery, este disponibil în 360 de milioane de locuințe din peste 205 de țări și teritorii.


5 comentarii despre subiectul „Animal Planet a schimbat sigla și pachetul grafic”:
Unknown

In afara de digi e disponibil...peste tot

Anonim

La DIGI nu va fi introdus pt ca face concurenta la canalele propii

Unknown

Si nici nu o sa-l vedem...

Anonim

e peste canalele Digi

Anonim

Din cate stiu, abia prin toamna se discuta iar renegocierea contractelor de retransmsiie cu cei de la Discovery, odata la 2-3 ani se renegoiciaza contractele.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (540) Focus Sat (249) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (219) Telekom (303) UPC (278) Vodafone (81)