joi, 28 februarie 2019

București TV HD și Orizont TV, în grila națională a UPC

În grila națională a operatorului de televiziune UPC România au fost incluse posturile București TV HD (la poziția EPG 95) și Orizont TV (la poziția EPG 654). Cele doua televiziuni erau prezente până acum doar local în grila UPC. Din grilă a fost eliminată televiziunea Golf Channel HD.

București TV HD și Orizont TV au intrat în acest an în lista must-carry. Chiar dacă este o televiziune dedicată în special comunității bucureștene, București TV HD difuzează și programe cu subiecte de interes național. Orizont Tv din Cluj-Napoca difuzează muzică populară, dar și reportaje despre oameni ai locului, despre tradiții și obiceiuri, despre obiective turistice, monumente istorice sau lăcaşe de cult, precum și emisiuni destinate promovării activităților culturale și artistice ale comunităților.


8 comentarii despre subiectul „București TV HD și Orizont TV, în grila națională a UPC”:
Anonim

Trebuie sa intre zilele astea si la RCS

Anonim

Nu

Anonim

Tinand cont de faptul ca au intrat in lista must-carry sunt sanse foarte mari sa le vedem in lista altor operatori de cablu din Romania.

radu.ionut.boss

Erau in lista de vreo doi ani la UPC.

Anonim

@radu.ionut.boss, faci confuzie, nu erau in grila national, București TV era doar in Bucuresti, iar orizont Tv era in cateva zone din tara. Nu erau NATONAL in grila. Chiar si Bucuresti Tv a anuntat:

https://www.bucurestitv.net/bucuresti-tv-emite-hd-in-reteaua-upc/

radu.ionut.boss

A esit din grila Golf HD.

Anonim

În grila DIGI știe cineva dacă întra ceva?

Unknown

Cînd introduceți în grilă TV City pe poziția 805

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile