marți, 26 martie 2019

După o perioadă de teste, Nicktoons România este acum în grila Focus Sat

Focus Sat testează în mod criptat retransmisia noii televiziuni Nicktoons România, pe frecvența 12073 (polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK ), prin satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest. Canalul Nicktoons Romania este găsit la scanare împreuna cu Nicktoons Ungaria, pe aceeași frecvență, după cum se observă în imaginea de mai jos. Pe lângă pozițiile standard, la scanare sunt găsite și două poziții virtuale necriptate, dar prin care nu e transmis nimic.

Nicktoons România este criptat în Conax (cu identificatorul CAID al Focus Sat) și în Viaccess, iar Nicktoons Ungaria este criptat în Conax, Viaccess, Irdeto și Nagra. Din cauza criptării, nu știm dacă efectiv este deja transmis conținut audio-video. Testele sunt pentru DTH-urile Focus Sat România și UPC Direct din Ungaria și s-ar putea concretiza în introducerea televiziunii Nicktoons în grilele acestor operatori. UPC DTH este și furnizor de capacități de retransmisie prin satelit pentru Viacom International Media Networks (VIMN).

Viacom International Media Networks (VIMN) a anunțat anterior că va lansa televiziunea Nicktoons in România si Ungaria, din 1 aprilie 2019. Nicktoons va completa televiziunile Nickelodeon si Nick Jr, difuzând exclusiv animații, atât producții în premieră, cât și seriale consacrate deja pe Nickelodeon, cum ar fi Teenage Mutant Ninja Turtles, Kung Fu Panda, Penguins of Madagascar sau SpongeBob SquarePants.

Televiziunea Nicktoons Romania va fi lansată de Viacom pe 1 aprilie 2019 și este foarte posibil să între grilele operatoriilor, mai devreme sau mai târziu, în pachetele de bază (de exemplu Telekom România, UPC România), Focus Sat (pentru care se efectuează deja teste) și DTH-ul Digi Tv România.

UPDATE 31 martie 2019: La Digi Tv Satelit deja a intrat în grilă televiziunea Nicktoons. De asemenea, pe websiteul nicktoons.ro este menționată disponibilitatea televiziunii Nicktoons România la poziția 159 în grila Telekom, la pozitia 511 în grila UPC și la pozitia 99 în grila Telekom, dar nu este precizată o dată calendaristică exactă.


UPDATE 1 aprilie 2019: Nicktoons a intrat și la RCS RDS cablu, precum și la UPC.
De asemenea, Nicktoons a intrat în grila DTH-ului Focus Sat.


12 comentarii despre subiectul „După o perioadă de teste, Nicktoons România este acum în grila Focus Sat”:
ALIN29

La Digi TV nu intra,ma refer la simulcrypt pe dth

Anonim

@ALIN29, aici vad e vorba despre teste la Focus Sat, nu la Digi.

Anonim

Daca apare postul acesta inseamna ca o sa dispara ori Nick junior ori Nickleodeon

Anonim

Nu, nu inseamna asta.

Anonim

Ba da, o sa se inlocuiasca Nickleodeon cu Nicktoons si o sa apara si o versiune in HD a acestui post. Nickleodeon o sa mai ramana doar in cateva tari.

Anonim

Ba nu, tu nu vezi ce scrie?

"Nicktoons va completa televiziunile Nickelodeon si Nick Jr"

Nu va inlocui una dintre cele doua, VA COMPLETA, asta e declarat Viacom. Ai gasit tu pe undeva vreo declaratie in care scrie ca va inlocui vreuna din cele doua televiziuni? Stii tu mai bine decat Viacom?

Unknown

Nick toons va apărea în locul lui NIKELODION HD

Anonim

La polonezi nu mai emite Nickelodeon in HD, si acum emite Nicktoons in HD, dar A RAMAS si Nickelodeon SD, si Nick Junior SD. Nu s-a desfiintat, mai informativa cei care spuneti ca va disparea unul dintre cele doua canale actuale.

Anonim

Pe 13.0E, frecventa 12015 h 3/4 27500, este nicktoons, si are inclus pista audio lb. romana!

Anonim

De azi am observat ca este criptat si nagra (CAID 1802), probabil o sa il preia si digi

Unknown

Este codat la focus sat

Anonim

Normal ca este codat, cine a spus ca e la liber? Ca sa il vezi trebuie sa ai abonament.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile