joi, 23 mai 2019

Finala Ligii Campionilor UEFA în Ultra HD HDR pe RAI 4K

Televiziunea publică italiană RAI va difuza finala Ligii Campionilor UEFA în rezoluție Ultra HD. În finală se vor confrunta Tottenham Hotspur și Liverpool FC, finala fiind difuzată în High Dynamic Range (HDR) de Rai 4K, în seara zilei 1 iunie 2019.

Transmisia finalei Ligii Campionilor va fi și ultimul program de test a televiziunii Rai 4K. Din 1 iulie 2019, Rai 4K va transmite programe 24 ore din 24. Clienții Tivúsat vor regăsi televiziunea la poziția EPG 210 pe receptoarele certificate pentru TivúSat.

Informație suplimentară: De menționat că finala Europa League și finala Ligii Campionilor UEFA vor fi transmise gratuit în HDR 4K și prin aplicația BT Sport pentru clienții din Marea Britanie ai operatorului BT Sport. Transmisiile sunt premergătoare lansării de către operator a unui serviciu complet 4K HDR, în cursul acestui an. Chelsea și Arsenal joaca în finala UEFA Europa League în seara de miercuri, 29 mai. Finala Ligii Campionilor între Liverpool și Tottenham începe joi, 1 iunie.


13 comentarii despre subiectul „Finala Ligii Campionilor UEFA în Ultra HD HDR pe RAI 4K”:
Anonim

Si Digi va transmite in 4k pe Digi 4k deci nu e mare smecherie ....

Cristian

Nu ai citit cu atentie. RAI 4K va transmite in HDR. Digi 4K transmite in SDR. Asta e marea smecherie.

Anonim

Pentru cine are Tivusat, e gratis, insa la Digi 4K platesti abonament 5 lei lunar.

Anonim

Nu toata lumea are posibilitatea sa se aboneze la cablu Digi Tv. La mine in localitate nu e RCS RDS, ci doar AKTA si inca o firma mai mica. Insa am antena pe satelitul Hotbird 13 grade Est si CAM de la Tivusat. Si asta e o mare smecherie. :)

Anonim

Pentru mine, diferența de la HDR la non-HDR e uriașa. Pentru mine e ca diferența dintre HD si 4K.

marian

SUBSCRIU !!! 4k este pus în valoare de hdr!!!

Anonim

inainte cand era fotbal CUPA MONDIALA sau CAPIONATUL EUROPEAN sau ceva ce nu vedeam la TVR ,NE UITAM la sarbi ,unguri sau la bulgari fiecare dupa zona vedeam ***ALB NEGRU*** SI CU PURICI ERAM foarte multumiti ACUM NU NE MAI AJUNGE ***4K***

Anonim

Înainte aveai Dacie 1300, acum tot Dacie 1300 ai? Daca da, atunci îți accept comparația. Tehnologia evoluează în 30 de ani, inclusiv în televiziune, acceptă această realitate..

Anonim

La noi va fi finala in HD pe Digi Sport 1, Look Plus și Telekom Sport.

GIONY

100% va fi transmis și de DIGI 4K. Chiar acum m-am uitat pe program și mentionează ce-am scris mai sus.

Anonim

Nu am zis ca nu va fi transmis de Digi 4K, eu am zis cine il transmite in HD. Digi 4K nu il va transmite in HD, ci in 4K, de aceea nu l-am mentionat. Ma rog, 4K fara HDR se vede un pic tot cam ca un HD, ai si tu dreptate ...

GIONY

Corect. HD e departe de 4k Am făcut o comparație între EUROSPORT 4K și DIGI 4K. Nu este nici-o diferență. La mine toate canalele de sport, DIGI 24 HD și Antena 3 HD se văd aproape 4K datorită motorului de îmbunătățire a imaginii.

mmg181

Am înregistrat meciul și melodia de la început, aproximativ 30GB.
Meciul a fost transmis la toți, mai puțin la televiziunile din Germania, dar pe SKY DE.
Semifinala Tottenham Ajax rămâne un meci memorabil.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile