vineri, 21 iunie 2019

LG lansează două monitoare IPS de gaming cu un timp de răspuns GTG de 1 ms

LG a anunțat două noi monitoare, cu un timp de răspuns GTG de o milisecundă. Acestea fac parte din familia UltraGear a LG și sunt primele monitoare de gaming din lume care oferă un astfel de display rapid IPS, care ajută la aducerea IPS (In-Plane Switching) la un standard mai apropiat de panourile TN (Twisted Nematic). GTG (gri-gri, "grey to grey") a devenit o modalitate populară pentru măsurarea timpilor de răspuns, deoarece produce valori mai mici decât BTB (negru-negru, "black to black").

Modelul cu diagonală mai mare este un monitor cu ecran curbat de 37,5 inchi, cu o rezoluție de 3840 x 1600 și o luminozitate de 450 de niți (compatibil cu compatible cu VESA DisplayHDR 400, are o intrare HDMI, precum și Display Port).

Cel de-al doilea model are un afișaj mai mic, de 27 inchi, o rezoluție de 2560 x 1440 și o luminozitate de 350 de niți (compatibil cu conținutul HDR10, are două intrări HDMI, precum și Display Port). Are iluminare RGB în spate, denumită Sphere Lighting 2.0

Pe lângă timpul de răspuns de o milisecundă, ambele monitoare au rate mari de reîmprospătare a imaginii: 144 Hz pentru modelul mai mic și până la 175 Hz (overclockat, standard e tot 144 Hz) pentru cel mare. Aceste monitoare sunt compatibile cu tehnologia G-SYNC de la Nvidia.

Ambele monitoare includ tehnologii precum Dynamic Action Sync, Black Stabilizer și Crosshair, care vor fi utile în jocurile FPS.

Prețurile nu au fost menționate, dar cu siguranță nu vor fi modele ieftine. Monitorul mare este modelul 38GL950G, iar cel mic este model 27GL850. Precomenzile pentru modelul de 27 inchi se vor putea plasa din 1 iulie în SUA, cu disponibilitate în Europe mai târziu, dar tot în cursul acestui an.


Niciun comentariu despre subiectul „LG lansează două monitoare IPS de gaming cu un timp de răspuns GTG de 1 ms”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile