marți, 23 iulie 2019

Digi Sport, 10 ani de emisiuni și transmisiuni despre sportul de nota 10

În 23 iulie 2009, în urmă cu exact 10 ani, Steaua câștiga cu 2-1 pe terenul lui Ujpest, în prima transmisiune în direct a postului deținut de DIGI | RCS RDS. Așa a început povestea Digi Sport, poveste care, din 23 iulie 2009 și până astăzi, a oferit telespectatorilor lună de lună și an de an “spectacolul campionilor”, cele mai apreciate competiții interne și internaționale, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.
Gheorghe Hagi, Gabriela Szabo și Helmut Duckadam sunt câțiva dintre marii sportivi care au răspuns invitației Digi Sport de a “călători” în timp, amintindu-și ce au însemnat ultimii ani pentru sportul românesc și cel internațional. Zece ani de emoții în direct, zece ani alături de marile nume ale sportului, zece ani de emisiuni și transmisiuni din România și de pe marile arene sportive ale lumii.

Încă din momentul lansării canalelor Digi Sport, principalul obiectiv a fost furnizarea unor programe de calitate amatorilor de sport din țara noastră. De un deceniu, managementul companiei nu a abdicat de la această idee, oferind telespectatorilor posibilitatea să urmărească transmisiuni din competiții fotbalistice de top și din alte sporturi «cu priză» la publicul din România. În cei 10 ani de existență, atât portofoliul, cât și numărul canalelor Digi Sport a crescut, ajungându-se în acest moment la patru canale de televiziune SD și HD, dar și la conținut furnizat pe canalul Digi4K, primul post ultra HD din țara noastră. Digi Sport înseamnă și website-ul dedicat, aflat pe primul loc în clasamentul site-urilor cu profil sportiv în preferințele internauților. Vom rămâne consecvenți în ceea ce privește dobândirea drepturilor de televiziune, țintind doar competiții de mare interes pentru abonații noștri”, a declarat Andi Vilara, manager de proiect Digi Sport.

Faptul că am transmis unele dintre cele mai atractive competiții sportive a făcut ca telespectatorii să urmărească programele canalelor Digi Sport cu mult interes. Prin știrile și emisiunile noastre am adus în casele abonaților cele mai proaspete reacții. Le mulțumim că ne urmăresc cu așa mare interes. Audiența este unul dintre cele mai bune feedback-uri în televiziune”, a spus Mircea Șai, manager de proiect Digi Sport.

Din 13 iulie 2019, proiectul editorial "10 ani în 10 zile" a prezentat evenimentele, reperele și personajele care au marcat istoria sportului românesc și internațional și, implicit, istoria Digi Sport:

- În 2009, anul în care a fost lansat Digi Sport, s-a născut şi duelul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Primul “El Clasico” în care au jucat amândoi a fost în noiembrie 2009, iar de atunci cei doi și-au disputant locul special în istoria fotbalului.

- Steaua vs. Ajax, meci care a avut loc pe 21 februarie 2013, una dintre cele mai spectaculoase confruntări din istoria transmisiunilor Digi Sport.

- În 8 mai 2016, handbalistele de la CSM București au cucerit Liga Campionilor, după o finală dramatică împotriva celor de la Gyor, iar Digi Sport le-a fost aproape, transmițând în direct turneul final.

- Confruntările excepționale din Champions League au fost în direct la Digi Sport, comentate de vocile avizate ale fotbalului românesc. Spectacolul Ligii Campionilor continuă la Digi Sport și în următoarele două sezoane.

- 7 octombrie 2017. Simona o învingea, în direct la Digi Sport, pe Jelena Ostapenko în semifinalele turneului de la Beijing, urcând astfel pe primul loc în ierarhia WTA.

- În urmă cu 10 ani, Digi Sport era alături de “regele fotbalului românesc” la lansarea Academiei Gheorghe Hagi. Timp de un deceniu echipa Digi Sport a urmărit evoluția sportivilor care dau speranța unei noi generații de aur.

- În direct la Digi Sport, pe 5 martie 2014, necunoscutul Răzvan Burleanu uimea întreaga suflare fotbalistică a României cu primul său mandat la conducerea FRF.

- Digi Sport a adus în casele microbiștilor succesele și dramele din fotbalul românesc. Liga 1 va fi și în următorii cinci ani capul de afiș al postului.

- Care este adevărata Steaua? Una dintre cele mai mari controverse din fotbalul românesc a fost și un moment important în istoria Digi Sport, televiziunea care a oferit fanilor șansa de a urmări în direct atât FCSB, cât și Steaua.

Ultima zi a campaniei “10 ani în zece zile”, 23 iulie 2019, va aduce în studioul de știri Digi Sport comentatorii primului meci transmis în direct de Digi Sport, George Dobre și Dan Ștefanescu, care ne vor dezvălui secretele primilor pași alături de echipa celei mai urmărite televiziuni sportive din România.

Din Grupul Digi | RCS RDS mai fac parte posturile de televiziune Digi24, Digi4K, televiziunea FilmNow (pay tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Animal World și Digi Life, televiziunile UTV, Music Channel și Hit Music Channel, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM și Dance FM și platforma DigiOnline.


11 comentarii despre subiectul „Digi Sport, 10 ani de emisiuni și transmisiuni despre sportul de nota 10”:
Anonim

pe cand v a fii lansat sii digi sport5 la multi ani

Bogdan

LA MULTI ANI DIGI SPORT! Sunteti cei mai tari. BRAVO, Tineti-o tot asa ;)

webmaster

Felicitări Digi și la multi ani!

Unknown

La Multi Ani!
Digisport5si Digisport6cand se vor lansa?

Anonim

DIGI IS THE BEST !!!!

marian

La multi ani digi sport !!!

Unknown

La Mulți Ani, sunteți cei mai buni!

Cristy

La multi ani digi sport !

Anonim

La multi ani DigiSport!

brO

La Multi Ani Digi Sport sunteti THE BEST :)

Anonim

La mulți ani DigiSport !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile