luni, 8 iulie 2019

SES a actualizat aplicația gratuită de Android ASTRA Installation parabole

Operatorul de sateliți SES a actualizat aplicația gratuită de Android ASTRA Installation parabole, creată pentru a-i învăța pe telespectatori cum să își instaleze singuri antena de satelit.


Disponibilă și pe iOS, aplicația a ajuns pe Android la versiunea 1.04 și își propune să crească numărul de telespectatori ai poziției orbitală de la 19,2° Est, prin care sunt transmise sute de canale tv gratuite, inclusiv zeci de televiziuni HD și câteva 4K Ultra HD.

Aplicația explică modul de instalare a unui antene în șase etape, inclusiv localizarea geografică, orientarea, fixarea suportului, ajustarea elevației, a azimutului și a înclinării.

După ce explicarea procesului de instalare este finalizat, aplicația creează o prezentare generală a pașilor efectuați. Aplicația include de asemenea informații suplimentare despre instrumentele necesare pentru a efectua instalarea, sfaturi de siguranță, contact direct cu Astra și cu instalatori profesioniști din apropiere.


Niciun comentariu despre subiectul „SES a actualizat aplicația gratuită de Android ASTRA Installation parabole”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultima lună

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (81) Digi (562) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (85) Orange (231) Telekom (313) UPC (280) Vodafone (87)