joi, 4 iulie 2019

Skype: Partajarea de ecran, disponibilă în apelurile video de pe dispozitive mobile

Skype a lansat oficial noua funcție de partajare a ecranului pe dispozitivele cu Android și iOS 12 (sau mai nou), la mai puțin de câteva luni după ce caracteristica a fost lansată pentru testare beta. Partajarea ecranului poate fi un instrument valoros pentru apelurile video, fie în scopuri personale (de exemplu, pentru a arăta prietenilor cum să găsească o anumită setare în telefonul lor), fie în scopuri productive (de exemplu, pentru a arăta unui coleg graficele pe care le-ați realizat).


Funcția de partajare a ecranului se găsește în noul meniu cu trei puncte ("..."), localizat în colțul din dreapta jos al ecranului, atunci când vă aflați într-un apel video. În timp ce funcția este activă, un banner aflat în partea superioară indică în mod clar faptul că este transmisă o imagine a ecranului dvs. celeilalte persoane din apel.

În plus, Skype a reproiectat experiența de apelare mobilă, care vă permite să vă concentrați asupra apelurilor video, ascunzând comenzile apelurilor și toate elementele de pe ecran cu o atingere dublă. Poți descarca Skype pentru Android de AICI și pentru iOS de AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Skype: Partajarea de ecran, disponibilă în apelurile video de pe dispozitive mobile”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile