marți, 20 august 2019

De ce diverse competiții sportive nu sunt disponibile la Focus Sat pe LookSport și LookPlus

Acum cateva zile, reprezentatii televiziunilor Look au anunțat că la operatorul DTH Focus Sat toate competițiile sportive achiziționate recent vor avea black out (inclusiv Liga 2, Cupa României, Formula 1, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, competițiile de handbal, tenis etc). Liga 1, Champions League și Europa League vor continua sa fie disponibile pe LookSport și LookPlus în rețeaua Focus Sat.

Focus Sat a oferit ieri detalii suplimentare:

"Întrucât în ultima perioadă unora dintre dumneavoastră li s-a afișat, pe canalele LooksSport sau LookPlus, mesajul:

Acest canal nu este disponibil pe rețeaua DTH la care sunteți abonați. Vă rugam să vă adresați operatorului pentru mai multe amănunte.

vă aducem la cunoștință că acest mesaj este afișat de către Clever Media Network - operatorul canalelor respective - și nu de către Focus Sat.

În prezent, operatorul canalelor LookSport și LookPlus solicită costuri suplimentare pentru drepturile de retransmisie ale unor evenimente sportive extra care ies din sfera acordului comercial încheiat cu Focus Sat.

Din această cauză, în timpul transmisiunilor acestor evenimente sportive extra, operatorul canalelor Look va întrerupe difuzarea acestora și va afișa un ecran cu mesajul în cauză.

Precizăm ca Focus Sat păstrează drepturile de retransmisie a tuturor evenimentelor sportive din cadrul Ligii I, Ligii Campionilor și Europa League."

Tot acum câteva zile, reprezentatii Look au mai anunțat că televiziunile Look Sport 2 și Look Sport 3 nu vor fi disponibile la Focus Sat.


16 comentarii despre subiectul „De ce diverse competiții sportive nu sunt disponibile la Focus Sat pe LookSport și LookPlus”:
Anonim

deci costurile suplimentare sunt cauza, banuiam eu...

Serban Iordache

Chiar și cu costuri suplimentare, ei au tot crescut prețul pachetului Familia fara sa fie făcută vreo imbunatatire a grilei care sa justifice cresterea prețului.

Anonim

mai sunt afectați de situația asta și firmele mici care preiau look sport și Look Plus de la Focus Sat prin simulcrypt

Anonim

După vâzarea UPC către Vodafone, Focus Sat a rămas copilul nimănui. Faptul că acum se află sub aripa Vivendi / Canal+ este o situație de conjunctură, cel mai probabil de scurtă durată, până când acest operator orfan va fi asimilat de un competitor mai puternic.

Anonim

Costuriile suplinentare se vor simti si in buzunarele abonatiilor Upc care au pachetul sport cresterea va fii intre 5-7 lei la fel si la Telekom la Digi mai putin pentru ca ei vor prelua variantele sd plus ca sunt producatorii meciuriilor din Liga 1 Liga 2 Cupa Romaniei vor prelua gratuit variantele sd a Look Sport 2 si Look Sport 3 introducera lor in grila Digi se va face in pauza competiitionala adica dupa 2 septembrie 2019

Anonim

Acum ceva timp erau la must carry ca sa ii vada si pe ei lumea si acum cer bani in plus pt niste competitii sportive..sunt fan sport dar nu asa te comporti cu consumatorul...sincer in afara de meciurile din turcia restul sunt si la digi si la telekom.

Iulian

Daca au ales sa retransmita pe posturile lor mari evenimente sportive foarte bine .. da' pe bani in extraoptiune si fara sa se majoreze abonamentele de baza. Cine vrea sa-i vada sa scoata banul si sa pkateasca extraoptiunea cu posturile lor

Anonim

Si eu optez pentru extraoptiune daca vor sa fie retransmisi de cablisti sau DTH. Sunt abonat la Orange, nu ma uit la sport si mi-au majorat abonamentul cu 1.5 euro pentru niste posturi (inclusiv look) la care nu ma uit. Sa stau acum sa-mi schimb operatorul de dragul alora suna aiurea da' nici sa platim aiurea nu este corect

Anonim

@Anonim (4) nu cred ca Focus sat,va fi asimilat (cumpărat) de vreun DTH din Romania pentru simplul fapt ca nimeni nu ar fi interesat de Focus sat,Digi nu mai investește pe acest segment de anii de buni,Telekom sau Orange nu cred ca ar fi interesate sa preia Focus sat,mai ales ca vorbim despre un operator care nu oferă un abonament lunar în sine căci cartele reîncarcabile și din care nici măcar jumătate din abonații săi nu au contract,ar fi foarte greu sa îi portezi pe oamenii îm alta rețea.

Anonim

Focus Sat deocamdata este detinut de M7 Group pana cand Comisia Europeana va aproba achiztia M7 Group de catre Canal+. Vivendi (proprietarul Canal+) este un balaur mai mare ca Orange la nivel global si detine si Universal Music, plus o gramda de alte asset-uri si o gramada de participatiuni in alte companii: 28% din Mediaset, 23% din Telecom Italia. Canal+ are planuri mari cu M7 Group, vede o imensa oportunitate de a intra pe 7 piete noi, este un lucru bun pentru piata de la noi.

Unknown

Merg programele normal la focus sat .se vede tot la liga ,ligue 1 liga 2 ,liga 1 si cu siguranta se va vedea si serie a pe look plus si look sport

Anonim

Decat sa stea lumea sa intrebe pe net cand si unde or sa intre posturile look, n-ae fi mai bine ca cei de la look sa faca extraoptiune cu acelasi tarif indiferent de operator ca este cablist, iptv sau dth???

Anonim

Variantele HD a posturilor look funcționează pe focus sat când sunt meciuri din alte campionate ?

Anonim

Nu funcționează

Anonim

Meciurile din campionatul Belgiei se vad pe digi satelit?

Anonim

Nu

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile