sâmbătă, 17 august 2019

La ce operatori vor fi disponibile televiziunile LookSport 2 si LookSport 3? Pe Focus Sat toate competițiile sportive achiziționate recent vor avea black out.

Televiziunile Look au răspuns numeroaselor întrebări adresate de către telespectatori pe Facebook. Mai jos găsiți răspunsul oficial:

"În primul rând, vă mulțumim pentru mesaje și pentru interesul acordat canalelor noastre. Încercăm să răspundem întrebărilor adresate de dumneavoastră în ultimele zile, în special în ceea ce privește distribuția noilor canale LookSport 2 si LookSport 3:

1. LookSport si LookPlus sunt și vor rămâne în varianta HD pe Orange si UPC.

2. Discutăm cu Telekom pentru a introduce în grilă LookPlus HD. LookSport HD există deja.

3. LookSport 2 si 3 HD există deja în grila Orange.

4. Continuăm discuțiile cu UPC, Telekom și Digi pentru preluarea acestor noi canale.

5. LookSport 2 și 3 nu vor fi disponibile pe Akta si Focus Sat.

6. Pe Focus Sat toate competițiile sportive achiziționate recent vor avea black out. Inclusiv Liga 2, Cupa României, Formula 1, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, competițiile de handbal, tenis etc. Liga 1, Champions League și Europa League vor continua sa fie disponibile pe LookSport și LookPlus în rețeaua Focus Sat.

7. Cele mai importante evenimente sportive vor fi transmise pe LookPlus și LookSport.

8. Vrem și ne-am propus sa transmitem toate meciurile din La Liga, Bundesliga, Ligue 1. Nu vom putea transmite decât 2-4 meciuri din campionatele Turciei, Portugaliei și Cehiei.

9. Am recepționat criticile în ceea ce privește promo-urile agresive de pe ecran în timpul live-urilor. Ne cerem scuze dacă v-ați simțit agresați.

10. Suntem conștienți că nu totul este perfect și vă mulțumim pentru înțelegere. Am lansat două noi canale, am luat multe drepturi pentru competitii importante și vom mai anunța zilele acestea noi competitii. Numărul live-urilor se va tripla, cel putin, comparativ cu sezonul trecut.

Vă mulțumim pentru interes, înțelegere și pentru ca sunteți alături de noi. Apreciem întotdeauna criticile constructive venite de la publicul care ne urmărește deoarece ne fac sa fim mai buni", precizează televiziunile Look într-o postare de pe pagina de Facebook.

Începând de aseară a fost carton de black-out și în transmisia competițiilor live de pe canalele SD ale Look din grila operatorilor de satelit Digi Tv (respectivele canale Look sunt transmise de Focus Sat și Digi Tv pe aceeași frecvență, în simulcrypt) și Telekom, deși acest sistem black-out a fost confirmat doar pentru Focus Sat.


UPDATE 20 august 2018: Focus Sat a oferit detalii suplimentare, pe care le găsiți AICI.


24 de comentarii despre subiectul „La ce operatori vor fi disponibile televiziunile LookSport 2 si LookSport 3? Pe Focus Sat toate competițiile sportive achiziționate recent vor avea black out.”:
Anonim

Aseară a fost o eroare de la providerul de la look.

Anonim

Ce eroare, nu vezi că era carton scris special cu mesaj?

Unknown

De ce inca se mai negociaza cu operatorii? Pentru bani ?

Anonim

Ar trebui facuta o extraoptiune cu posturile acestea sa nu mai existe confuzie in randul abonatilor.

Ilbiscione

Ca și client telekom am plătit un euro extra pentru a avea acces și la Telekom solport 1 și 2 HD, look Plus, look Sport, look Sport HD. Sper la look Sport 2 și 3 HD sa fie incluse în aceeași opțiune

Anonim

La Digi Cablu Looksport 2 și 3 SD în curând sper.

Admin

La digi nu prea ar avea rostul.

Anonim

Mai mult ca sigur operatorii daca vor prelua look 2 si 3 ori maresc abonamentul debaza, ori fac extraoptiune

Anonim

Deci canalele look sport și look plus HD funcționează pe dth?

Anonim

Nu cand se transmite un meci (Digi DTH).

Anonim

intr adevar la Focusat, azi 17 aug 2019, pe look sport sd e cartonul ca nu e disponibil eventul insa pe Look sport HD e transmis meciul Vilareal Granada, Calitatea imaginii pe looksport hd este una mediocra, sunt unele programe sd care se vad mult mai bine.

Anonim

Peste tot unde s-au bagat posturilea astea, s-a scumpit abonamentul de baza. De ce mi-ar baga mie Digi posturile astea cand pot sa le vad in aceeasi bani pe posturile DigiSport????

Anonim

Deja sa exagereaza mult prea mult cu posturile astea doua de sport prntru bani bine inteles.

Unknown

De ce pe alta cablu nu intra look sport 2-look sport 3 si cand v-a intra

Anonim

Nu vor intra la akta fiindcă nu au bani cei de la akta sa le bage in grila. La UPC intra in SD și HD , la Digi pe cablu in SD, la Telekom cablu/dth in SD și la Orange cablu HD. La Orange dth au intrat de mult In HD.

Anonim

La digi in afara de plus si sport, 2 si 3 nu or sa intre, maresc pretul aiurea la abonament de baza

Anonim

Peste tot unde au intrat, s-au majorat abonamentele. Asa ca mso bine LIPSA

Anonim

Oare la upc vor mari extraoptiunea sport acum e 15 lei ?

Anonim

Da se va mari cu aproximativ 1,5 euro circa 7 lei dar precis va fii gratis cam o luna

Anonim

Nu se merită deloc.

Flutur

treceți pe iptv cel mai tare se poate vedea până la 5 dispozitive si sunt peste 5000kanale tv si suma pe an nici macar 100euro nu coastă pe an

Unknown

Asa,dati le idei cu marire de abonament si cu cat,ca exact asa vor face daca vad ca abia asteptam..

Anonim

Cei care aveți focus sat cu decodor HD verificați dacă look plus HD și look sport HD funcționează când sunt meciuri din alte campionate

Andrey

Deabea ce mi-am montat focus sat si regret sincer sa vad ca nu merge look plus si look sport,

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile