marți, 20 august 2019

Televiziunea Travel Mix 4K a fost lansată prin Orange în Republica Moldova

În premieră pe piața din Republica Moldova, Orange Moldova a introdus în grila de televiziune, la calitate Ultra HD, postul tv Travel Mix 4K. Canalul Travel Mix 4K este dedicat turismului, cu emisiunii realizate în și despre România, precum și despre alte destinații de interes general.

Travel Mix 4K este accesibil în cadrul abonamentelor de bază Internet + TV Acasă sau TV Acasă, fiind receptionabil pe televizoare compatibile 4K/UHD, dotate cu modul CI+. Postul de televiziune Travel Mix 4K este disponibil în grila Orange Moldova la pozitia EPG 187.

Tot astăzi au fost operate mai multe modificări în oferta de canale tv a Orange Moldova, inclusiv prin introducerea de posturi noi de televiziune. Astfel, ofertele de televiziune includ în grila 100, 150 și, respectiv, 180 de canale. Au fost adăugate 16 posturi tv în format HD (grila de canale include acum 49 posturi în format HD). De asemenea, au fost introduse în grilă și televiziunile Nicktoons (desene animate), MTV Live HD (muzică/ concerte live), Setanta Sports HD (sport/ English Premiere League), TVE Internacional (canal în limba spaniolă) și TVN (canal naţional).

Introducerea de posturi tv noi a determinat modificări de poziționare a canalelor în grilă. Pentru a putea beneficia de toate modificările din grila TV, abonații trebuie să efectueze operațiunea de rescanare pe televizoarele ce utilizează modul CI+. Dacă este utilizat un receptor TV Box HD, modificările se vor aplica fără vreo intervenție din partea utilizatorilor.


7 comentarii despre subiectul „Televiziunea Travel Mix 4K a fost lansată prin Orange în Republica Moldova”:
Anonim

Foarte bine, sa speram ca va fi prezent acest post tv si in grila altor operatori, si in special la cei de cablu din Romania.

Anonim

Nu pot sa cred ca s-a lansat mai intai in Rep. Moldova si la noi inca nu emite la Orange Romania.

Tibi

Orange cablu e doar hd. Stind cu toți ca pe infrastructura Telekom. De mirare ca primi au fost moldova Orange. Sa speram ca va fi și pe cablu la toți operatori.

Anonim

Sa-l intrpduca, daca este gratis foarte bine, daca-i pe bani sa faca extraoptiune

Anonim

La Orange Satelit România Dth când va fii introdus canalul tv.

Anonim

La anul si la multi ani! Ce nu stie multa lume este ca basarabenii sunt mari fani ai extraopriunilor, la ei abonamentul de baza are undeva la 40 de posturi iar restul sunt extraoptiuni

Anonim

Pentru anonimul de mai sus. La noi a fost lansat prin primăvară în rețeaua Ines.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile