joi, 19 septembrie 2019

M7 Group (Focus Sat) a selectat Media Press Group pentru servicii de metadate (inclusiv EPG în format XML)

M7 Group a selectat Media Press Group ca furnizor unic de metadate tv (inclusiv EPG în format XML) pentru toate operațiunile video ale M7 Group din Europa. M7 Group oferă servicii clienți în România (Focus Sat), Ungaria, Olanda, Belgia, Germania, Austria, Republica Cehă și Slovacia.

Clienții se vor bucura de o experiență excelentă atunci când folosesc serviciile noastre, permițându-le să găsească rapid și ușor conținutul relevant pentru ei. Metadatele tv sunt unul dintre elementele de bază ale experienței de vizionare a telespectatorului. Am găsit în grupul Media Press un partener care oferă metadate la un nivel înalt de calitate, resurse semnificative pentru dezvoltare și suport la scară pan-europeană, care acoperă toate piețele noastre. Ne bucurăm nu doar că îmbunătățim oferta noastră, dar și că vom continua să inovăm pentru experiența utilizatorului, împreună cu echipele calificate ale Media Press Group”, a precizat Ron Paans, directorul tehnic al M7.

"Decizia M7 de a colabora cu Media Press subliniază succesul ofertei noastre de furnizare metadate TV la nivel european. Cu combinația unică de acțiune locală și strategie globală, suntem capabili să producem metadate TV localizate în 28 de limbi și să oferim cea mai bună soluție de metadate din Europa. Noul nostru centru de date, soluțiile de gestionare a conținutului, precum și crearea și manipularea vizuală inovatoare a metadatelor va menține M7 Group printre operatorii de top de pe piața europeană de televiziune cu plată", a menționat M. Cechnicki de la Media Press Group.

M7 Group este compania care deține în prezent și DTH-ul Focus Sat România (servicii de televiziune prin satelit). Canal+ a primit recent acordul Comisiei Europene pentru a finaliza achiziția companiei M7 Group (la momentul publicării acestor informații, achiziția nu este încă finalizată, dar va fi finalizată în viitorul apropiat).


3 comentarii despre subiectul „M7 Group (Focus Sat) a selectat Media Press Group pentru servicii de metadate (inclusiv EPG în format XML)”:
Lavi

Și Telekom folosește Media-press.tv pentru EPG.

Anonim

Focus Sat,Vrem programe noi și de calitate,în special cu caracter sportiv și filme la rezoluție hd

Anonim

Mai asteapta, sa ai posturi multe in hd pe satelut costa bani, iar majoritatea abonati la asa ceva daca au antenele si pro-urile, ceva filme, sport si documentare ..pentru ei este suficient.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile