duminică, 8 septembrie 2019

Canal+ a primit acordul Comisiei Europene pentru a finaliza achiziția companiei M7 Group, proprietara Focus Sat

Canal+ a primit acordul Comisiei Europene pentru a finaliza achiziția M7 Group, una dintre cele mai mari companii independente de televiziune cu plată din Europa care operează în Benelux și Europa Centrală. Canal + și-a anunțat în luna mai a acestui an intenția de a achiziționa M7 Group  pentru suma de 1 miliard de euro.

M7 Group are o bază de 3 milioane de clienți în Olanda, Belgia, Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și România (Focus Sat), ceea ce va crește baza totală de clienți a Canal + la 12 milioane în Europa și 20 milioane la nivel global. În urma acordului Comisiei Europene, tranzacția se va finaliza în următoarele zile.

Detalii despre achiziția M7 Group de către Canal + găsiți AICI.

Alte detalii despre planurile pentru Focus Sat după vânzarea M7 Group către Canal + găsiți AICI.


Detalii despre vânzarea anterioară a DTH-ului Focus Sat către M7 Group găsiți AICI.


UPDATE 8 iulie 2020: Focus Sat: "Denumirea legală a companiei de care aparține brandul Focus Sat s-a schimbat în Canal+ Luxembourg S.à.r.l". Detalii găsiți AICI.


8 comentarii despre subiectul „Canal+ a primit acordul Comisiei Europene pentru a finaliza achiziția companiei M7 Group, proprietara Focus Sat”:
Anonim

O sa asistam la miscari spectaculoase in anii urmatori

Anonim

O veste buna, sper sa pastreze prin preluarea FocusSat optiunea actuala de reincarcare prin cartela, sa platesti cand vrei

George

Daca stirea se confirma sa speram ca grilele de programe Canal + vor aparea si in Romania in 2020 ; daca in Polonia s-a putut de ce sa nu se poata si la noi ?!!?
OK, preturile vor sari la abonamente, dar eu prefer sa platesc pentru content de calitate !

Anonim

Platesti tu George si alti 2-3% ca tine. Problema este ca restul de 97-98% tin orice operator in viata. Posturile astea in HD costa bani, la greu iar lumea dupa 8-12 ore de munca chiar n-are chef sa vada HD rupt in gura de oboseala si nici cu atat mai mult sa plateasca ce nu vede. Daca are antenele si prourile, ceva sport si filme este SUFICIENT

Anonim

Asta-i problema noastra,a romanilor.Daca avem antene si pro-uri,avem de toate.Nu ne mai lipseste nimic.Barfe multe,minte-ngusta.Asta ne place la nebunie !Cei 2-3%,daca vor dori acele canale premium,vor plati in plus.Oare nu ne-am saturat cand la o partida de fotbal de pe pro tv avem transmisia cu 5 secunde inainte de inceperea partidei?Sau pe canalele digisport,care ar fi in stare sa intre cu reclame inainte de terminarea partidei?Nu vezi tu o imagine de dinaintea partidei, sau de dupa partida nici nu mai vorbesc.La altii cum se poate si la noi nu?Apropo:imaginile pe care le-am vazut inainte,in pauza si dupa partida Romaniei cu Malta pe TVM 2,nu le vei vedea niciodata pe un canal romanesc.Uitati-va in continuare la pro-tv !

Anonim

2-3% nu este normalitatea ce se vrea in tara asta pe partea de programe de calitate, sunt doar simple "mofturi"

Anonim

Chiar ma uit la PRO daca nu-mi mareste aiurea abonamentul este OK. Ce ai vre sa-ti transmita Pro ca sa nu-ti dea reclame?? Ce fac aia in vestiare inainte sa intre pe teren?

Unknown

Vom vede ce se va intampla probabil la i ceputul lui octombrie ca dureaza preluarea abia sa dat acceptul comisiei

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile