duminică, 8 septembrie 2019

Samsung anunță parteneriate pentru producția de conținut și streaming 8K HDR10+

Samsung Electronics a anunțat parteneriate cu diverse servicii europene de streaming pentru a produce și distribui în premieră conținut 8K HDR10+. Tehnologia HDR10 + este concepută pentru a optimiza luminozitatea și a maximiza raportul de contrast: zonele luminoase devin mai luminoase, iar cele întunecate și mai întunecate. Tehnologia HDR10+ este disponibilă pe toate modelele de televizoare Ultra HD (4K și 8K) ale Samsung din 2019, inclusiv seria QLED.

Acordul include trei furnizori cheie de nivel european (CHILI, The Explorers și MEGOGO) care vor oferi conținut 4K HDR10 + și 8K HDR10 +. Alți parteneri de top din industrie colaborează deja cu Samsung: Rakuten TV, Magenta TV (de la Deutsche Telekom) și Videociety vor oferi suport pentru HDR10 + (pentru serviciile lor video la cerere) cândva între trimestrul al patrulea al acestui an și primul trimestru al anului 2020. De asemenea, serviciul de streaming OTT francez Molotov, care oferă canale de televiziune live și programe video la cerere, are în vedere adoptarea standardului HDR10 +.


Samsung a lansat în anul 2018 programul de certificare a logo-ului HDR10+ , împreuna cu Panasonic și 20thCentury Fox: 81 de companii s-au alăturat proiectului, iar Samsung l-a consolidat inaugurând un centru de certificare HDR10+ în China (în decembrie 2018).

Alături de certificările HDR10 + pentru televizoare și smartphone, Samsung lucrează la implementarea programului pentru produsele sale business-to-business. Acestea includ modele micro LED, cum ar fi The Wall Pro și The Wall Lux, care au certificat HDR10 +. Compania intenționează să extindă ecosistemul HDR10 + pentru a include toată linia de produse LED ale Samsung.


Niciun comentariu despre subiectul „Samsung anunță parteneriate pentru producția de conținut și streaming 8K HDR10+”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile