miercuri, 8 iulie 2020

Focus Sat: "Denumirea legală a companiei de care aparține brandul Focus Sat s-a schimbat în Canal+ Luxembourg S.à.r.l"

Focus Sat a informat clienții săptămâna trecută că începând din 1 iulie 2020 denumirea legală a companiei de care aparține brandul Focus Sat s-a schimbat în Canal+ Luxembourg S.à.r.l. Această nouă modificare survine ca urmare a preluării grupului M7 de către Canal+ International/Vivendi în cursul anului trecut.
De asemenea, deținătorul website-ului www.focussat.ro precum și entitatea legală cu care se stabilesc relațiile contractuale și care procesează datele tale personale devine Canal+ Luxembourg S.à.r.l.

Această schimbare nu are niciun fel de efect asupra celorlalte condiții contractuale și nici nu afectează în vreun fel structura ofertei Focus Sat (grila, pachete de programe, prețuri).

"Ca parte a grupului Canal+ International/Vivendi vom diversifica și îmbunătăți în continuare oferta noastră de televiziune prin satelit pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor cât mai diverse ale clienților noștri", mai precizează compania.

Anterior, clienții Focus Sat au primit o notificare prin care erau anunțați că, începând din 1 aprilie 2020, societatea Focus Sat România SA va fi înlocuită în contracte cu societatea UPC DTH S.à r.l.


2 comentarii despre subiectul „Focus Sat: "Denumirea legală a companiei de care aparține brandul Focus Sat s-a schimbat în Canal+ Luxembourg S.à.r.l"”:
Anonim

Ar fi super daca ar aparea Canal+ in Romania.

Anonim

Păi Focus Sat ce este? E chiar Canal+ care operează in România sub brandul Focus Sat. Nu au schimbat numele in Canal+, din cauză că e mult mai puțin cunoscut decât Focus Sat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile