miercuri, 8 iulie 2020

AntenaPlay deschide un nou capitol: serialele. "Cu primele două facem cinste."

AntenaPlay aniversează 7 ani de la lansare, anunțând cu această ocazie că deschide un nou capitol în cadrul platformei: serialele.


Putem spune cu certitudine că AntenaPlay este în acest moment cea mai perfomantă platformă de conținut video din România, cu peste 2 milioane de conturi si milioane de ore de continut video vizionat. La aniversarea celor 7 ani, AntenaPlay deschide un nou capitol: serialele. Cu primele două facem cinste, utilizatorii pot vedea gratuit Brassic şi 15 Days. Brassic, o comedie produsă în 2019, cu nota 8,2 pe IMDb, şi 15 Days, un serial despre mistere şi crime, produs tot în 2019”, declară Augustin Roman, head of digital Antena TV Group, adăugând: “platforma este realizată in-house, iar Robert Popescu, arhitectul acesteia, şi echipa merită felicitări”.

AntenaPlay oferă 9 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, emisiuni preferate în ediții integrale și știri de ultimă oră. Este disponibilă pe toate device-urile: smartphone, smart TV, PC, tabletă sau laptop. Este singurul loc în care se pot urmãri emisiunile produse de Antena TV Group in ediții integrale, din orice colţ al lumii şi de pe orice device.


Niciun comentariu despre subiectul „AntenaPlay deschide un nou capitol: serialele. "Cu primele două facem cinste."”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile