miercuri, 8 iulie 2020

Noul portofoliu de abonamente de mobil, lansat recent de Orange România

"Noul portofoliu de abonamente de mobil, lansat recent de Orange România, ofera clientilor libertatea de a alege un pachet adaptat nevoilor lor, fara griji ori restrictii, dar si abonamente cu trafic nelimitat de date. Prin fiecare pachet de servicii Orange, clientii au acces la cel mai bun internet mobil si la reteaua cu cea mai buna acoperire din România, conform certificarilor Ookla pentru semestrul I din 2020", anunță Orange România printr-un comunicat de presă.

"Astfel, cu abonamentele Fun, Smart si Smart Plus, clientii Orange pot uita de grija consumului de internet. Fiecare abonament începând de la 8 euro, include minute si SMS-uri nationale nelimitate, beneficii bogate de internet sau chiar nelimitate (în functie de tipul de abonament ales), dar si minute internationale. În plus, clientii pot accesa solutii inteligente de finantare pentru dispozitive mobile performante, precum si pachete de internet în roaming SEE de la numai 10 euro", mai precizează compania.

Abonamentele Smart si Smart Plus


"Cu noile abonamente Smart, clientii beneficiaza de trafic de internet nelimitat inclus, care asigura cea mai buna experienta pentru streaming video 4K în reteaua 4G+, dar si performante maxime 5G cu abonamentele Smart Plus. Indiferent de traficul de net consumat, clientii Orange beneficiaza de aceeasi viteza conform abonamentului ales, fara limitari, începând de la 15 euro/luna", explică Orange.

Abonamentele Fun


"Daca aleg abonamentele Fun, clientii Orange au parte de internet din plin, la preturi începând cu 8 euro. Toate abonamentele Fun au internet inclus pentru retelele sociale si chat, dar si un pachet de internet disponibil, la viteza 4G+, adaptat fiecarui tip de consum. De exemplu, clientii care aleg abonamentul Orange Fun 12 au minute si SMS-uri nationale nelimitate, trafic fara griji inclus pentru cele mai folosite retele sociale, 40 GB trafic de date, 5.76 GB în roaming SEE, dar si 400 minute internationale, totul cu 12 euro pe lună", arată compania in comunicatul de presă.

Telefoane în rate prin My Reserve de la Orange Money


"Clientii Orange au posibilitatea de a achizitiona cele mai performante dispozitive mobile la preturi competitive, prin metode avantajoase de finantare: rate direct pe factura Orange sau prin creditul My Reserve de la Orange Money. Creditul My Reserve, oferit de Orange Money, reprezinta o solutie de finantare pentru telefoane, tablete si accesorii ce pot fi achizitionate din magazinele Orange. Acesta este un instrument de creditare simplu si transparent, cu rate fixe, fara comisioane si taxe suplimentare. Astfel, clientii pot solicita un credit între 400 lei si 10000 lei, cu rambursare flexibila între 3 si 36 de luni sau anticipat, fara costuri aditionale", explică Orange.

"Cea mai rapidă rețea mobilă și cea mai extinsă acoperire din România"


"Clientii Orange se bucura de cea mai mare viteza de internet mobil, dar si de cea mai extinsa acoperire în cea mai buna retea 4G/4G+ din România, conform celor mai recente certificari Ookla. Certificarea se bazeaza pe masuratorile realizate de catre utilizatorii români de Android ai aplicatiei Speedtest®, în prima jumatate a anului 2020 pentru operatorii telecom din România. În urma masuratorilor realizate pe întreg teritoriul tarii pentru toti cei patru operatori mobili din România, Orange a obtinut cel mai bun scor, fiind recunoscuta drept „Romania's Fastest Mobile Network” si „Romania's Widest Mobile Coverage”. Detalii complete despre certificarile Ookla sunt disponibile pe: orange.ro/noutati/certificare. Experienta în reteaua Orange este completata de tehnologia 5G. Astfel, cei care vor sa aiba parte de cea mai buna experienta în retea pot opta pentru abonamentele 5G cu viteze de pâna la 1.2 Gbps, internet national nelimitat, serviciul Number Share inclus, dar si beneficii în roaming în restul lumii", mai precizează compania Orange.

Noul portofoliu de abonamente Orange pune accent pe simplitate, flexibilitate, dar mai ales pe nevoile diferite pe care fiecare dintre noi le avem. Fie ca vrei sa fii mereu conectat si îti doresti acces nelimitat în cea mai buna retea mobila din România sau ai nevoie doar de beneficii din plin din ceea ce este esential pentru tine, credem ca noul portofoliu are un abonament potrivit pentru tine. În plus, pentru a facilita accesul românilor la tehnologie si la cele mai performante dispozitive mobile, am introdus creditul My Reserve, ce face cumpararea unui smartphone mai simpla.” a declarat Pierre Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România.


5 comentarii despre subiectul „Noul portofoliu de abonamente de mobil, lansat recent de Orange România”:
Unknown

De ce nu coborâți prețul la abonamente? Ați mărit de la 5.la8 în mod nejustificat folosinduva de ordonanță 114 dar s-a abrogat. De ce nu coborâți preturile domnilor de la Orange?

Andy

În primul rând, fiecare furnizor de servicii își alege propriile prețuri. Nu îți convine, te muți la alții. Când au mărit prețul, ai avut posibilitatea să reziliezi.

În al doilea rând, de ce ai impresia că aici este formular de contact pentru Orange?

În al treilea rând, ești în afara subiectului principal de discuție. Aici nu se vorbește despre nu știu ce măriri de prețuri anterioare din cauza ordonanței, ci despre noi abonamente.

Anonim

@Andy Eu am reziliat un abonament Orange la marirea din octombrie, nu este chiar usor. A durat aproape 3 luni la fiecare telefon se reincepea termenul de 30 zile. In general servciul clienti are amnezie la rezilieri de a abonamente.

Andy

La orice operator se face cerere scrisă, altfel mulți uită. Am pățit și eu la Telekom. E vina noastră că ne e lene sa ne deplasăm la o reprezentanță fizică si sa solicităm rezilierea in scris, cu număr de înregistrare a cererii. Telefonic, nu știi cu ce angajat aiurit vorbești. Oricum, nu vad ce legătură are cu noile abonamente. Deci si tu ești in afara subiectului principal de discuții. Păreri la subiect, despre noile abonamente, nu are nimeni?

Anonim

Foarte slabe, la vechiul ME 8 aveai 38gb la fun 8 ai doar 15

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile