sâmbătă, 19 octombrie 2019

Digi 24 și parametri noi de recepție la Freesat România, din 21 octombrie 2019

Telespectatorii DTH-ul Freesat România au primit un mesaj în care sunt atenționați că din data de 21 octombrie 2019 vor fi efectuate modificări ai parametrilor de recepție. În mesaj sunt precizate următoarele date tehnice: frecvența 12643 Mhz, SR 27500, FEC 2/3, modulație 8PSK, polarizare verticală. În același mesaj este precizat că după schimbarea parametrilor de recepție (și implicit după rescanare), în grilă va intra televiziunea de știri Digi 24.

În prezent, pe această frecvență SR-ul este 12500, FEC-ul 3/4, iar modulația este QPSK. Mai multe informatii despre grila și frecvențele Freesat România găsiți AICI.

UPDATE 21 octombrie 2019: Freesat România a confirmat astăzi informațiile de mai sus, publicând un mesaj pe pagina oficială de Facebook.


23 de comentarii despre subiectul „Digi 24 și parametri noi de recepție la Freesat România, din 21 octombrie 2019”:
Anonim

Frumos din partea lor. Tot respectul ;)

Anonim

Digi24 este unicul post al Digi care nu aduce profit. Poate dacă trece la 4k lucrurile se vor schimba.

Anonim

Profit mai mare decat informarea corecta nu cred ca exista! Aici, Digi 24 este campion.

Anonim

Nu prea mai este "impartial", de ceva vreme este de dreapta

Anonim

digi 24 = UM024 , impartialitatea la astia nu mai e demult... cand ai stapanii ...

Anonim

O veste foarte buna pentru abonatii Freesat. Daca ar reveni B1 in grila Freesat, ar fi minunat...

Anonim

Se pare ca pe acesta frecventa la scanare a intrat DIGI 24 , TVR 2 HD si canalele regionale TVR . Probabil ca astazi TVR HD devine TVR 1 HD, au solicitat de ceva vreme inchiderea acestui canal la CNA . Deci TVR HD devine TVR1 HD .

Anonim

Astazi nu. Mai e putin de asteptat. Si, oricum, nu pe frecventa aia.

Anonim

Cand in locul la TVR HD ai sa vezi TVR1 HD atunci o sa fie si TVR2HD. Cica pe 4 noiwmbrie. Sa vedem....

Anonim

Digi24 nu este imparțial, nici nu există un astfel de post de știri. Este o excelentă televiziune de dreapta, care face propagandă mediului de afaceri, adică angajatorilor. Iar România are nevoie de locuri de muncă, deci de angajatori prosperi. Succes Digi24!

Anonim

TVR1 HD și TVR2 HD nu și-au început emisia pentru publicul larg. Oficial sunt încă în teste.

Unknown

Pana acum nici o schimbare.Urmaresc.Sper ca nu schimba frecventa când începe Vlad.

Bogdan

Mai ai de asteptat, pana pe 4 noiembrie in cel mai fericit caz ai sa vezi teste de transmisie. Asa ca mai vezi 2 episoade din Vlad pana sa apara TVR in HD. Nu te grabi, ca n-are rost

Anonim

A intrat deja, mai verifica o data. Trebuie sa modifici manual datele si sa scanezi din nou.

Anonim

Confirm, a intrat Digi 24 de azi la Freesat.

Anonim

Da, am dat scanare si apare Digi 24 impreuna cu TVR2 HD si TVRurile regionale. Stie cineva daca Digi 24 va ramane la liber sau va fi criptat in zilele urmatoare?

Cristian28

era bine daca lasau mai bine in locul Neptunului tv sa fie la liber Romania tv si Antena 3 sa fie toate de stiri la liber si sa bage si 6 TV sau Etno, Taraf tv, Nasul, EST TV, Estrada tv si b1 tv si ceva de documentare cum ar fi History si discovery science si AMC si Paramount tv si Filmcafe

Anonim

Pentru @Unknown: B1 este la liber pe satelitul Astra 31.5E impreuna cu VTV, Trinitas, Estrada TV si PRO TV International. Iar Etno TV, Taraf si Nasul TV sunt pe Hellas Sat 39E, anul trecut pana in vara au fost si pe Eutelsat 16E dar nu mai emit. Cine are antena de satelit cu motor USALS le poate receptiona. Dar ai dreptate sa fie cat mai multe canale romanesti pe un satelit. Cum este in cazul nemtilor, turcilor si arabilor.

Anonim

Freesat România transmite acum posturi regionale free-to-air TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iași, TVR Tg Mureș, TVR Timișoasa și, de asemenea, DIGI24. Mai mult, acest pachet transmite și programul TVR2 HD, care este codat de sistemul Conax și disponibil numai pentru clienții Freesat România. Pe TVR 2 HD e transmisa o mira, dar e mira HD, se vede foarte bine.

Anonim

Un lucru bun daca se vede o mira in HD pe TVR2./Inseamna ca se misca lucrurile

Anonim

Video bitrate pe mira TVR2 HD este de 11,8 Mb/s.

Anonim

Ciudat Digi 24 fta la liber în pachetul free-sat deși pe satelitu lor Thor 5 la 1W emite codat în system neagravision 3 și conax

Anonim

TVR2 HD se poate viziona si daca ai cartela TVR fara abonament freesat. Iar rezolutia este de 1920x1080 (verificat pe un receptor Amiko A5 Combo si receptor Amiko Mira). Deocamdata este doar mira de reglaj.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile