sâmbătă, 5 octombrie 2019

MTV China, la liber prin satelit la 1 grad Vest

Versiunea chineză a televiziunii de muzică și stil de viață MTV este din nou disponibilă necriptat (la liber) prin satelit pentru telespectatorii din Europa. Viacom International Media Networks (VIMN) a activat un multiplex de televiziuni asiatice pe satelitul Intelsat 10-02 de la 1 grad Vest (aceeași poziție orbitală prin care transmite Digi tv si Focus Sat).

Televiziunea MTV China este difuzată pe frecvență 12723, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK, la liber. Celelalte televiziuni din multiplex au fost criptate în Viaccess, dar MTV China a rămas momentan necodată.

Acest pachet special al VIMN a mai apărut pe acest satelit și cu parametrii identici de recepție la începutul lunii septembrie, dar după aproximativ o săptămână emisia a încetat.

Nu se știe cât timp vor fi difuzate aceste televiziuni asiatice prin acest satelit, dar dacă doriți să vizionați programele inedite ale acestui post tv muzical dedicat pentru China, transponder-ul are acoperire europeană și se poate recepționa în România cu antene de dimensiuni obișnuite.

UPDATE 6 octombrie 2019, ora 14:45: Am verificat din nou, transmisia este în continuare pe acea frecvență. Am folosit o antena offset de 85 cm, montata pe un motor HH, LNB Inverto Black Ultra, receptor Amiko A4 4K Combo. Am adăugat imagini noi, în care se observă nivelul și calitatea semnalului utilizând echipamentul menționat. Desigur, transmisia poate sa înceteze în orice moment, asa cum s-a mai întâmplat.

UPDATE 6 octombrie 2019, ora 15:15: Pe la orele 15:05 - 15:10 nu prea a mai funcționat cursiv nici la mine, avea multe macro-blocuri. Deși semnal era de 71% în continuu, dispărea calitatea și reapărea rapid (sau chiar după cateva secunde) ori oscila foarte mult, de la 1% la 63%. Acum, la ora 15:15, funcționează din nou cursiv.

UPDATE 10 octombrie 2019: Emisia acestor televiziuni (inclusiv MTV China) a încetat pe frecvența menționată anterior.


18 comentarii despre subiectul „MTV China, la liber prin satelit la 1 grad Vest”:
Anonim

Interesant, au altfel de videoclipuri... Videoclipurile sunt fie de dragoste sau un pic triste, fie par un pic copilărești sau prea vesele, probabil din cauza ca sunt în general clipuri cu mesaj pozitiv sau melancolic. Interesant e ca unele dintre ele au texte și in engleza și în chineza. Oricum, este ceva exotic care trebuie urmărit măcar cateva minute de oricine vrea sa vadă ceva altfel sau sa aibă o cultura media internațională mai extinsă.

Unknown

Eu nu am semnal pe frecvența respectivă. De ce??Ca in rest am semnal minim 88% pe alte frecvențe

Anonim

Receptorul tau trebuie sa fie DVB-S2, adică HD. Iar dacă ai deja receptor HD, atunci reglează mai bune antena, că frecvența aceasta e un pic mai pretențioasă. Eu am pe ea calitate la semnal doar de 70 procente, desi pe majoritatea frecventelor am peste 90 procente. Am antena de Digi, de 90 cm.

Anonim

Eu am softul nou făcut la decodor Digi.
Am Kaon 1000 HD și nu-l prind deloc.

Anonim

Pai acel Kaon 1000 HD nu poate receptiona canale la liber de pe frecvente care nu sunt ale canalelor din grila Digi Tv. Foloseste un televizor cu tuner DVB-S2 pentru receptie directa, sau, daca nu ai asa ceva, cumpăra un receptor DVB-S2 (HD sau 4K) din magazinele online specializate in receptia prin satelit. Dar nu folosi aceste receptoare limitate si modificate de la Digi, Telekom sau Orange. Receptia acestui tip de televiziuni exotice este pentru pasionati. Pasiunea receptiei prin satelit nu se practica folosind receptoare limitate, cumparate sau imprumutate de la operatori, ci cu o mica investitie in receptoare nemodificate de operatori, fara soft restrictiv impus de operator, diferit de firmware-ul original al receptorului. Unii operatori nu vor sa stie ca pe satelit exista si alte canale la liber care nu sunt in grila lor de baza, ci vor sa te determine sa te determine sa te abonezi la diverse pachete suplimentare. Operatorii nu vor sa știi ca pe sateliti e semnal in Romania pentru vreo 8000 de canale, din care vreo 2000 sunt la liber si se pot recepționa cu receptoare FTA de 150-200 lei din comert.

ZSzabo

Eu am un Amiko mini combo cu DVB-S2 si nu pot receptiona aceasta frecventa.

Anonim

Si eu am Amiko si merge perfect. Regleaza-ti antena mai bine.

Unknown

Am amiko 8260-hd combo .majoritatea frecvențelor nu am mai mic de 88-90%semnal.si nu intra semnal nici cu antena de 120cm

HD Satelit România

UPDATE 6 octombrie 2019, ora 14:45: Am verificat din nou, transmisia este în continuare pe acea frecvență. Am folosit o antena offset de 85 cm, montata pe un motor HH, LNB Inverto Black Ultra, receptor Amiko A4 4K Combo. Am adăugat imagini noi, în care se observă nivelul și calitatea semnalului utilizând echipamentul menționat.

Anonim

Acum merge, dar a fost ore cand nu a mers astazi. Merge de vreo saptamana continuu, dar azi probabil fac teste tehnice.

HD Satelit România

Acum vreo 5-10 minute, pe la ora 15:05-15:10, nu prea a mai funcționat cursiv nici la mine, avea multe macro-blocuri. Deși semnal era de 71% în continuu, dispărea calitatea și reapărea rapid (sau chiar după cateva secunde) ori oscila foarte mult, de la 1% la 63%. Acum, la ora 15:15, funcționează din nou cursiv.

Anonim

Eu am o antena de 100 de cm de tip mesh, LNB Quad si motor amiko HH. Cu receptor Amiko A5 4k Combo nu am avut probleme cu receptia, calitatea semnalului este de 70-72%. Dar pe un receptor Amiko Mira nu apare nimic cand adaug frecventa ca si cand nu ar fi deloc semnal, dar celelalte canale la liber le receptionez fara problema. Stie cineva sa imi explice de ce cu Amiko A5 Combo receptionez MTV China si cu Amiko Mira nu se poate receptiona?

Anonim

Dikh Tv din ungaria emite pe frecventa Digi (12130/H/28000). Ma asteptam la muzica ungureasca dar spre surpriza mea e numai muzica lautareasca/manele. S-a anuntat pe undeva?

Anonim

Fie Amiko A5 e mai performant, fie intrarea în Amiko A5 are semnal mai bun (inversează cablurile de la LNB că sa testezi ultima ipoteza).

Anonim

Pentru anonimul de mai sus. Ai nimerit când sunt manele dar e canal unguresc deci evident 90% e muzică ungureasca.

Anonim

Am verificat si eu, merge foarte bine MTV China in Craiova la ora asta cu antena de 80 cm.

Marius

Gata, atât a fost. De ieri, au oprit emisia. Nici nu avea sens să emită programe pentru China, Australia sau Filipine printr-un satelit care nu acoperă acele teritorii. Probabil erau doar teste, cu ce scop numai ei știu.

Anonim

Au apărut din nou canalele acestea pe frecventa 12723 !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile