vineri, 18 octombrie 2019

Ziua Prieteniei la Minimax. Poneii îi învață pe copii despre acest sentiment, duminică, 20 octombrie

Primele patru episoade ale sezonului 8 „My Little Pony: Friendship Is Magic”/„Micul meu ponei: prietenia este magică” vor fi difuzate duminică, 20 octombrie, cu ocazia „Zilei Prieteniei” la Minimax, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În primul episod, difuzat de la ora 11:00, poneiul Mane Six dorește să răspândească mesajul prieteniei dincolo de teritoriul Equestria iar Twilight propune să fie deschisă o Școală a Prieteniei. În al doilea episod, se conturează noua filozofie de viață a poneilor: „orice ființă, fie ponei fie nu, deci indiferent de rasă, trebuie să învețe împreună despre prietenie”. În episoadele 3 și 4, difuzate de la ora 15:00, se discută despre atracția care poate interveni în cadrul unei relații de prietenie și se pune accentul pe o lecție care îndeamnă la perseverență, „Fake It Til You Make It”, chiar titlul ultimului episod din această zi.

Sezonul va continua la Minimax pe parcursul lunii octombrie iar spectatorii vor vedea evenimente importante, cum ar fi prezentarea părinților lui Starlight Glimmer și marele debut ca actriță al Prințesei Celestia. Mai mult, șase creaturi noi se alătură Mane 6 în aventuri extraordinare, pe tărâmuri noi și familiare.

„Ziua Prieteniei” mai prezintă, tot pe 20 octombrie, lungmetrajul ”My Little Pony: Equestria Girls - Friendship Games” / ”Micul meu ponei: Fetele Equestriei: Jocurile Prieteniei” (2015), de la ora 12:00. Liceul Canterlot High organizează „Jocurile Prieteniei” la fiecare patru ani. În cadrul jocurilor, liceenii se luptă în diverse competiţii sportive cu celelalte şcoli, şi până acum, câştigătoarea competiţiei a fost întotdeauna Crystal Prep. De aceea, Fluttershy, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Rarity, Applejack şi Sunset Shimmer sunt nevoite să colaboreze pentru ca în acest an să poată lua acasă premiul cel mare. Însă îşi dau seama că Twilight Sparkle este membră a echipei concurente.

De la 13:20 se difuzează lungmetrajul animat ”My Little Pony Equestria Girls Forgotten Friendship”/ ”Micul meu ponei: Fetele Equestriei: Prietenia Uitată” (2018). Sunset Shimmer e șocată când află că a fost ștearsă din memoria prietenelor ei! Își unește forțele cu o fostă inamică și revine în Equestria ca să afle mai multe despre magia care a șters memoria prietenelor ei. Oare va afla răspunsul înainte ca magia să preia puterea și prietenele să o uite pentru totdeauna? E timpul să aflăm…

De la 14:10 este programat un alt desen animat din serie, și anume ”My Little Pony: Equestria Girls Rollercoaster”/”Micul meu ponei: Fetele Equestriei: Caruselul” (2018). Prietenia lui Rarity cu Applejack este pusă la încercare când Vignette Valencia o angajează ca noul designer al unei parade dintr-un parc de distracții.

Mai mult, Minimax difuzează în fiecare sâmbătă a lunii octombrie filme de cinema pentru familie, de la ora 20:00. Pe de altă parte, mult-îndrăgitul serial Denver, ultimul dinozaur va intra în programul Minimax în curând.



Despre Minimax

Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Acesta a început să transmită desene în România începând cu anul 1998. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte televiziuni specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.


Niciun comentariu despre subiectul „Ziua Prieteniei la Minimax. Poneii îi învață pe copii despre acest sentiment, duminică, 20 octombrie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile