marți, 26 noiembrie 2019

"Canalul lui Moș Crăciun", pe poziția 1 în grila digitală a UPC

"Canalul lui Moș Crăciun" ("La Chaîne Du Père Noël") a fost introdus de ieri pe poziția 1 în grila digitală a UPC. Este un canal pentru cei mici, disponibil în perioada 25 noiembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, în intervalul orar 06:00 - 22:00.

"Moș Crăciun vine mai repede pentru abonații UPC. Bucură-te de Sărbători alături de aventurile personajelor din My Little Pony – Best Gift Ever, Ucenicul lui Moș Crăciun, Barbie și magia de Crăciun și alte producții DreamWorks. Ho, Ho, Ho!" anunță operatorul UPC.

Canalul are programe (filme, desene animate, jocuri interactive și spectacole) dedicate în special copiilor cu vârsta de 3-6 ani, fiind lansat pentru prima dată pe 5 noiembrie 2011. Emite în limba franceză și nu oferă subtitrare sau dublaj în limba română. Acum este la a noua relansare și emite timp de 44 de zile, începând din 23 noiembrie 2019. Este rezultatul unui parteneriat între FCA Productions (Marc Rousseau) și divizia TV Lagardère Active.

De menționat că din grila operatorului UPC a fost retras canalul Auto Motor Sport HD.


3 comentarii despre subiectul „"Canalul lui Moș Crăciun", pe poziția 1 în grila digitală a UPC”:
Anonim

La UPC au fost eliminate și canalele KBS World HD (canal coreean), dar și canalele ZDF, Servus TV, 3 Sat, 1+1 (canal ucrainean) și canalele în limba sârbă. Toate erau difuzate în regiunea de Vest. Păcat...

Mad Max

De asemenea a dispărut din grila si canalul german AUTO MOTOR SPORT. De ce? Pentru cei care urmaresc evolutia in domeniul auto este un minus.

Unknown

As dori mdr. kabel 1 Nitro si deutsche music fershen si sat 1 gold

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile