vineri, 8 noiembrie 2019

Premiere în noiembrie la TV Paprika: „Preparate vegetariene cu Jamie” și „Martha Stewart: Lumea prăjiturilor”

Serialul culinar ”Preparate vegetariene cu Jamie”/„Jamie's Ultimate Veg” și un nou sezon, cel cu numărul 10, al ”Marthei Stewart: Lumea prăjiturilor”/„Martha Bakes” au premiera în luna noiembrie la TV Paprika, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

„Niciodată nu vom mai duce dorul cărnii!”, promite popularul chef Jamie Oliver în „Preparate vegetariene cu Jamie”/„Jamie's Ultimate Veg”, difuzat la TV Paprika din 9 noiembrie. Jamie Oliver propune rețete ușor de făcut, o explozie de gusturi și culoare, folosindu-se fie doar de legume, fie adăugând lactate și ouă, care îi satisfac nutritiv și gustativ pe cei mai pretențioși. Lansarea emisiunii în România se suprapune fericit cu Postul ortodox, dănd idei de preparate de post pentru cei care adoptă această practică religioasă.

Pe de altă parte, prezentatoarea Martha Stewart dezvăluie cum să facem din prăjituri simplu de gătit în casă un adevărat spectacol în sezonul 10 al emisiunii „Martha Bakes”/„Martha Stewart: Lumea prăjiturilor”. Noul sezon este difuzat în România de TV Paprika, începând din 17 noiembrie. Pe parcursul a 13 noi episoade, Martha Stewart ne pregătește pentru musafirii pretențioși, greu de impresionat, învățându-ne cum să facem deserturi sofisticate.

”Preparate vegetariene cu Jamie”/”Jamie's Ultimate Veg” (șase episoade a 60 minute)
Premiera: 9 noiembrie, ora 11:00


Jamie ne încurajează pe toți să acordăm prioritate legumelor, indiferent că suntem vegani sau carnivori. Conform bucătarului-șef, este greșit să considerăm că legumele sunt doar garnituri, deoarece ele ne pot surprinde și ca feluri principale, un lucru pe care Jamie ni-l va dovedi.

Ca să îmbogățim repertoriul, el ne va prezenta un curcubeu fascinant al legumelor hrănitoare și sănătoase. Jamie oferă spectatorilor feluri din combinații uimitoare,folosind idei creative colectate pe parcursul călătoriilor sale. Programul culinar este plin de mâncăruri fenomenale, toate fiind ușor de pregătit, astfel încât toată lumea va putea găsi ceva pe gustul lui. Carnea nu va mai lipsi niciodată!

”Martha Stewart: Lumea prăjiturilor”/ ”Martha Bakes” - sezon nou (sezonul 10, 13 episoade a 30 minute)
Premiera: 17 noiembrie, ora 15:00


Martha Stewart ne arată cum să ornăm pâinea coaptă în casă, dar și produsele de patiserie, cum un Merengue poate face spectaculoasă o masă festivă (în episodul 5 aflăm chiar trei rețete de Merengue), iar dulciurile cu cremă de ciocolată pot satisface orice gourmet. Martha Stewart ne mai învață cum să creăm tipare pentru ornat biscuiții de casă și forme pentru a face dintr-o plăcintă o... apariție de senzație. Cine își propune să pregătească o masă elegantă, de revistă, se poate inspira din noul sezon „Martha Bakes”.

Martha Stewart împărtășește cele mai bune sfaturi și metode telespectatorilor, încurajându-i
să pregătească acasă deserturi și prăjituri delicioase. Alături de prăjiturile clasice și moderne ale lui Martha, puteți descoperi și rețetele sale preferate pentru micul dejun, budinci și prăjituri.


Despre TV Paprika


TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.


Niciun comentariu despre subiectul „Premiere în noiembrie la TV Paprika: „Preparate vegetariene cu Jamie” și „Martha Stewart: Lumea prăjiturilor””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile