vineri, 29 noiembrie 2019

Televiziunea Digi 4K, gratuită timp de 2 zile

Operatorul Digi România anunță printr-un banner afișat pe websiteul oficial că televiziunea sa Ultra HD Digi 4K va fi disponibilă gratuit timp de două zile, în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2019. Astfel, de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, abonații (care dețin un televizor 4K compatibil) la serviciile de cablu tv ale operatorului vor putea testa gratis recepția acestei televiziuni Ultra HD. Cei care nu au deja memorat în listă de programe canalul Digi 4K, vor trebui sa rescaneze grila și vor găsi televiziunea menționată pe poziția 200.

Programele Digi 4K sunt transmise la rezoluția de 3840 x 2160 pixeli. Este primul canal de televiziune 4K Ultra HD lansat în România și transmite, pe lângă emisiuni documentare, muzică sau alte programe, și diverse evenimente sportive. De exemplu, duminică, pe 1 decembrie 2019, telespectatorii vor putea viziona meciul de fotbal dintre Atletico Madrid și Barcelona, de la ora 22:00.

Tot duminică se vor putea viziona pe Digi 4K cursa de Formula 1 Abu Dhabi, de la ora 15:00, iar sâmbătă meciul Alaves - Real Madrid, de la 14:00.

În mod normal, televiziunea menționată se poate recepționa doar de către abonații la servicii de cablu tv digital de la Digi Tv, care au activat și extraopțiunea Digi 4K (ce are prețul cu 5 lei/lună) și dețin un modul CAM CI de la operatorul și un televizor compatibil cu tehnologia 4K și cu modulul de acces condiționat menționat anterior.

UPDATE 29 noiembrie 2019, ora 17:00: Televiziunea Digi 4K a fost decriptată mai devreme decât a fost anunțat, deja se poate recepționa la liber.

UPDATE 29 noiembrie 2019, ora 17:10: RCS RDS a remis și un comunicat către hdsatelit.com, pe care îl cităm mai jos.

Digi 4K sărbătorește un an de emisie cu un weekend de acces gratuit pentru abonații Digi TV


"La un an de când s-a lansat, Digi 4K, primul post Ultra-HD din România, sărbătorește cu două zile de emisie necodată și dă acces gratuit pe 30 noiembrie și 1 decembrie tuturor abonaților DigiTV cu cablu digital care au Digi Smart CAM.

Weekendul 30 noiembrie - 1 decembrie se anunță numai bun de stat în casă și de urmărit Digi 4K, pentru că se pregătesc evenimente sportive de neratat. Sâmbătă, de la ora 14:00, meciul din Campionatul Spaniei, Alavés - Real Madrid, poate fi urmărit și în format Ultra-HD, iar duminică sărbătoarea continuă cu Formula 1 - Marele Premiu de la Abu Dhabi Yas Marina, de la ora 15:00, și se încheie după super-derby-ul Atletico Madrid - Barcelona, de la ora 22:00.

Digi 4K poate fi găsit pe poziția 200 din grila de programe Digi TV. Abonații care vor dori să își activeze extraopțiunea Digi 4K, după weekendul de acces gratuit, o pot face din contul lor de pe digiromania.ro, cu doar 5 lei lunar.

În plus, începând de astăzi, tot pentru abonații cu cablu TV digital, încă patru posturi în format HD vor putea fi vizionate în grila DigiTV: Bollywood HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD și Viasat Explore HD. Pentru recepționare trebuie efectuată o rescanare a grilei de programe, dacă se utilizează Digi Smart CAM (pentru decodoarele HD nu este necesară o astfel de operațiune).

Digi 4K este primul post Ultra HD lansat în România și face parte din grupul DIGI | RCS & RDS. Din grupul Digi mai fac parte televiziunea de știri Digi24, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, documentarele Digi, televiziunile de muzică UTV, Hit Music și Music Channel și stațiile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM și Dance FM și platformele de comunicare online reunite sub Digi Online."


4 comentarii despre subiectul „Televiziunea Digi 4K, gratuită timp de 2 zile”:
Giony

LA multi ani, DIGI 4K și la cât mai multe canale la această rezoluție.

Unknown

La multi ani

Anonim

Digi 4K reluari peste reluari ,nuzica fhd upscalala la 4k , un canal de "2" lei nu 5 lei... iti faci un playlist uhd pe yt de faci 10 televiziuni 4k ! nu mai zic de calitate ,ce e redat uhd pe yt e cu mult peste calitatea digi .

Unknown

Noi confundam HD/UltraHD (care sunt norme de calitate a imaginii) cu rezolutia 1080p/2160p.
Eu vreau Digi UHD pentru ca am Tv UHD 4k pe cand ei jumatate de emisie o au 1080p upscale.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile