vineri, 6 decembrie 2019

Comedie, fantasy și filme tematice de Crăciun, în decembrie la FilmCafé

Magia Crăciunului își face simțită prezența la FilmCafé cu producții tematice, comedii trăsnite și basmele Fraților Grimm, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. În filmul Noël (2004), ce îi are pe actorii Alan Arkin, Penélope Cruz, Susan Sarandon și Paul Walker protagoniști ai unor povești intersectate, aflăm cât de important este să fim „împreună” de sărbători. Crăciunul cu familia Krank (2004), cu Tim Allen și Jamie Lee Curtis, ne demonstrează că familia e cel mai de preț dar de Crăciun. Matt Damon și Heath Ledger, adică legendarii Frații Grimm (2005), ne invită într-o călătorie în care cele mai fabuloase fantezii devin... realitate. Profesorul trăsnit (Eddie Murphy) e vedeta comediei în decembrie la FilmCafé, cu două filme. Bud Spencer și Terence Hill ne vor călăuzi în Vestul Sălbatic chiar în ziua de Crăciun.


Iată prezentarea filmelor, cu programul difuzării:

Noël/Crăciun (2004), cu Penélope Cruz, Susan Sarandon
Vineri, 6 decembrie, ora 15:15, FilmCafé și în reluare

O distribuție de primă mână își unește eforturile pentru această colecție de povești intersectate, avându-i în centru pe câțiva newyorkezi singuratici care se trezesc că au nevoie unul de altul, chiar de ajunul Crăciunului.

Susan Sarandon o interpretează pe Rose, o văduvă care petrece prea mult timp la patul de spital al mamei sale cu Alzheimer. Robin Williams e un tip misterios care, mai târziu, o împiedică să sara în East River. Între timp, Nina (Penelope Cruz) e sătulă de crizele violente de gelozie ale iubitului său polițist, Mike (Paul Walker) și rupe logodna. Un chelner obsesiv și cam bătrâior e convins că Mike e reîncarnarea soției sale moarte, în timp ce - în altă poveste - un tânăr tulburat (Marcus Thomas) încearcă să-și fractureze mâna ca să poată participa la petrecerea de Crăciun de la spitalul de urgențe.

Frații Grimm (2005), cu Matt Damon, Heath Ledger
Duminică, 15 decembrie, ora 19:40, FilmCafé
Vineri, 20 decembrie, ora 16:55, FilmCafé

Au fost odată ca niciodată doi frați, foarte îndrăzneți, dar cu firi diametral opuse - cinicul Will și visătorul Jacob - care au devenit cunoscuți în lumea întreagă drept Frații Grimm. Multe dintre renumitele lor basme, cum ar fi „Albă ca Zăpada”, „Scufița Roșie”, „Hansel și Gretel”, se împletesc minunat în poveste, iar Frații Grimm sunt nevoiți să se confrunte cu toată imaginația căreia i-au dat viață în această bătălie epică între fantezie și realitate.

Vizionarul Terry Gilliam realizează un film de aventuri cu legendarii frați povestitori, față în față cu un sat blestemat, în care cele mai sălbatice și mai fabuloase fantezii devin... realitate.

Profesorul trăsnit/The Nutty Professor (1996), cu Eddie Murphy
Duminică, 22 decembrie, ora 20:05, FilmCafé

Un profesor de chimie supraponderal şi - în consecinţă - nefericit testează pe propria piele o combinaţie de substanţe care-l ajută să se transforme instantaneu într-o persoană slabă. Dar serul are şi părţile lui proaste. Sherman devine unul dintre cei mai arătoși bărbați din campus, gata să cucerească orice femeie. Mai mult decât atât, profesorul constată cu bucurie că întreaga lui viață se schimbă în bine, ironiile usturătoare ale tuturor colegilor dispar ca prin farmec, iar el poate experimenta lucruri pe care înainte nici nu îndrăznea să le viseze. Unul dintre aceste lucururi este să-i facă avansuri noii lui colege, avansuri la care profesoara Carla Purty (Jada Pinkett Smith) răspunde cu bucurie. Din păcate însă, noua lui viață poate înceta oricând, pentru că elexirul este o substanță instabilă, iar efectul lui poate dispărea în orice secundă.

Crăciunul cu familia Krank (2004), cu Tim Allen, Jamie Lee Curtis
luni, 23 decembrie, ora 17.15

Acest film din 2004 are o coloană sonoră remarcabilă. The Raveonettes semnează The Christmas Song, iar clasicul de Crăciun al The Ramones „Merry Christmas” („I Don't Want To Fight Tonight”) deschide coloana sonoră. Filmul este adaptarea bestseller-ului lui John Grisham, „Skipping Christmas”. Când fiica lor Blair sună în Ajunul Crăciunului pentru a anunța că vrea să facă o vizită surpriză împreună cu logodnicul ei, familia Krank are 12 ore la dispoziție pentru a face un miracol și a se aduna împreună cu vecinii pentru a petrece mai mult ca niciodată!


Profesorul trăsnit și Clanul Klump (2000), cu Eddie Murphy
duminică, 29 decembrie, ora 20, FilmCafé

Iubărețul Sherman crede că a scăpat de alter-egoul său, Buddy Love, dar acesta încearcă să-și facă din nou simțită prezența. Făcând tot posibilul să-l păstreze pe Buddy îngropat în subconstient, corpolentul și timidul profesor este îngrozit de ceea ce i se întâmplă - prin niște izbucniri total nepotrivite înfățișarea lui se schimbă - amenințându-i astfel planurile de căsătorie cu colega lui Denise Gaines (Janet Jackson).

Crăciun în vestul sălbatic (1994), cu Bud Spencer, Terence Hill
miercuri, 25 decembrie, ora 16.10, FilmCafé

Povestea a doi frați, Moses și Travis, ambii vânători de recompense însă cu metode diferite de a acționa, care caută criminali scăpați de lege în Vestul Sălbatic. Aceștia nu se împăca deloc bine unul cu altul, însă cu ocazia Crăciunului ei trebuie să se obișnuiască unul cu altul întrucât vor porni împreună spre casa mamei lor, unde vor sărbători în familie.


Un comentariu despre subiectul „Comedie, fantasy și filme tematice de Crăciun, în decembrie la FilmCafé”:
Anonim

10+ intradevar un post de calitate. Postul acesta si cu Diva dau filme klumea de sarbatori

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile