vineri, 27 decembrie 2019

Digi și Discovery își extind parteneriatul prin lansarea televiziunii HGTV în România, din ianuarie 2020

- Digi | RCS RDS și Discovery România semnează un parteneriat strategic care include lansarea televiziunii HGTV, ca parte a ofertei Digi TV;
- Abonații Digi TV vor continua să se bucure de competiții sportive premium, disponibile exclusiv pe Eurosport 1 și Eurosport 2, precum și de conținut inspirat din realitate pe Discovery Channel, TLC și Travel Channel⃰; Eurosport 1 și 2 devin destinația preferată pentru competiții cheie, precum English Premier League, FA Cup, cele 4 Grand Slam-uri, Jocurile Olimpice și multe altele.

Digi | RCS RDS și Discovery România anunță semnarea unui acord strategic care include lansarea televiziunii HGTV, lider pe segmentul de emisiuni despre casă și grădină în portofoliul Discovery, pe lângă conținutul premium disponibil pe Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel. Astfel, toți abonații DIGI TV⃰ vor putea urmări în continuare competițiile sportive preferate – Premier League, FA Cup, cele patru Grand Slam-uri, turneele ATP, Jocurile Olimpice de Vară – disponibile pe canalele Eurosport.

În același timp, telespectatorii se vor putea bucura de divertisment inspirat din realitate pe canalele Discovery Channel, TLC și Travel Channel, urmărind emisiuni precum Test de supravieţuire în doi, Insula lui Bear Grylls, Goana după aur (Discovery Channel), Dermatologie de top (Dr. Pimple Popper), Regele Cofetarilor, Rochia perfectă (TLC), Mâncăruri bizare cu Andrew Zimmern și Mistere la muzeu (Travel Channel). HGTV va îmbogăți oferta prin cinci piloni noi de conținut: vânzare și cumpărare de case, renovarea locuințelor, renovarea și apoi punerea în vânzare, construcția de case noi, case de vis, prin emisiuni dedicate, cum ar fi Renovări pe plus sau minus, Case renovate și salvate sau Vânătorii de case. HGTV este singurul canal TV care celebrează sentimentul de „acasă” și tot ceea ce implică acesta: spațiul, oamenii și trăirile pe care le inspiră. HGTV s-a dovedit a fi o televiziune extrem de populară, reușind să aibă printre fanii înrăiți vedete precum Michelle Obama, Reese Witherspoon sau Seth Rogen.

Suntem încântați să extindem parteneriatul strategic cu Digi și să aducem împreună HGTV pe piața din România, pe lângă oferta de conținut din portofoliul actual. Emisiunile HGTV s-au bucurat de un succes real în rândul telespectatorilor, conținutul fiind testat anul acesta pe TLC, iar rezultatele au fost impresionante. Începând cu 2020, ne dorim să creștem popularitatea acestui brand nou, să îl aducem cât mai aproape de telespectatori, și suntem fericiți că am găsit în Digi un partener de încredere pentru a sprijini acest efort comun. În același timp, vom continua să creștem portofoliul deja existent, cu scopul de a alimenta pasiunile oamenilor în cât mai multe domenii: aventură și supraviețuire, meserii extreme, familie și relații, cazuri medicale extreme sau călătorii. Toate acestea, alături de angajamentul nostru de a difuza cele mai spectaculoase competiții de fotbal – English Premier League și FA Cup, cele mai apreciate turnee de tenis - Grand Slams și ATP – și cea mai complexă experiență a Jocurilor Olimpice”, a precizat Andrey Stoychev, VP of Business Development, Distribution, Sports and Commercial, Discovery CEEMCA.

Digi a analizat întotdeauna posibilitățile de a oferi abonaților conținuturi diverse, care să satisfacă gusturi și nevoi în continuă transformare. Sperăm ca abonații noștri să regăsească în oferta adusă de parteneriatul cu Discovery România acele conținuturi complementare care le vor conferi o experiență optimizată, cât mai aproape de dorințele și preferințele lor”, a specificat Serghei Bulgac, Chief Executive Officer (CEO) al Grupului Digi | RCS RDS.

⃰ HGTV și Eurosport 2 vor fi disponibile doar în pachetul digital, Discovery, Travel Channel, TLC și Eurosport 1, atât în pachetul digital, cât și în analogic.

UPDATE 24 martie 2020: Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19. Detalii găsiți AICI.


37 de comentarii despre subiectul „Digi și Discovery își extind parteneriatul prin lansarea televiziunii HGTV în România, din ianuarie 2020”:
Anonim

un lucruun pt abonatii digi asteptam noi programe in 2020

Anonim

De restul posturilor Discovery in grila Digi nu ne spun nimic????

Anonim

Ce le cer clientii si ce ofera ei, cu timp de asteptare in ianuarie 2020

Anonim

ADIOOO RESTUL POSTURILOR DISCOVERY PANA IN 2022

Anonim

Nu va mai plangeti, aveti un canal in plus de la Discovery la RCS RDS, chiar exclusiv la lansare in Romania la RCS RDS, iar altul, de exemplu Telekom, unde sunt eu abonat, elimina toate canalele Discovery si Eurosport. Asa ca nu mai fiti nemulțumiți, se poate mult mai rau la alții.

Anonim

Din cate stiu continut premium inseamna din start extraoptiune si fara reclame. Continut premium ofera cei de la HBO nu posturile Discovery Ro si Eurosport care au reclame la greu. Se confunda continutul premium cu cel in exvlusivitate.

Anonim

Hgtv este Tlc rebranduit sau un canal nou fara nici o legatura cu Tlc?

marian

Sincer alaturi de multi alti iubitori al altori sporturi decat fotbal sa fie in protocolul semnat si eurosport international ( eurosport 4k ..o frumosa poveste in gradina altora )..

Anonim

Nu e TLC rebranduit, e canal nou.

Unknown

Așteptăm de Digi-Romania programe mai interesante cum ar fi CBS-reality, Crime&invest. ID-extra,Animal Planet, Discovery-sciente, Discovery-showcase, AMC, Bollywod Premium,Film-box DTX Nat. Geogr.people

Anonim

Hgtv in grila Digi Ungaria intra marti in locul lui Megamax posibil si la noi nu se stie doar atat de la Digi deocamdata

Anonim

Ce legatura are HGTV cu un post detinut de Amc Network,poate intra Amc sau JimJam in locul Megamax la Digi Ro

Anonim

Si la noi o sa fie la fel ca-n Ungaria

Anonim

Intra doar Hgtv nu va mai suciti atata

Anonim

Va intra si in grila satelit?

Unknown

hgtv intra si pe satelit ?

Anonim

Nu doar pe cablu digitall

Anonim

S-ar putea sa intre in locul Megamax de la 1 ianuarie

Dum Dum

Mi-asi fi dorit foarte mult , canalul IDx pe care telekom tocmai la eliminat din grila ! Exista vre-o sansa ??

Anonim

Daca e sa intre in locul lui MegaMax va intra maine sau vineri martea si vinerea lucreaza tehnicul de la digi

Unknown

Lunea si vinerea lucrează tehnicu.

Anonim

Tehnicul lucreaza non stop, in zilele alea se face mentenanta la grila

Zt

Nu va stricati sarbatorile aiurea, megamax iese de la 1 ianuarie iar hgtv intra de pe 3 ianuarie. Restul posturilor discovery nu o sa vedeti, la fel si amc, tdc, filmbox, etc. LA MULTI ANI !!!

Anonim

Veti primi vesti excelente incepand de astazi.

zNick

- AMC, HGTV HD, MTV SD: 514Mhz, 6900
- HGTV SD: 402Mhz
Bucuresti

Emil Raevschi

De azi a intrat HGTV HD, HGTV SD, AMC, JIMHAM, MTVEUROPE în rețeaua DIGI CABLU. Momentan cautare după alți operatori.

Anonim

Nou la DIGI AMC Jim jam HGTV si Mtv Europe

Cosmin

Tocmai au intrat la DIGI CABLU DIGITAL:AMC SD, HGTV SD/HD, MTV EUROPE SD, JIM JAM a înlocuit Megamax

Cosmin

Au intrat la DIGI CABLU DIGITAL:AMC SD, HGTV SD/HD, MTV EUROPE SD, JIM JAM a înlocuit Megamax

Cosmin

Au intrat la DIGI CABLU DIGITAL:AMC SD, HGTV SD/HD, MTV EUROPE SD, JIM JAM a înlocuit Megamax și 2 canale de radio.

Bogdan

DIGI IS THE BEST!!!

Bogdan

Merge si in NiT Emil

Emil Raevschi

@Cosmin radio GUERRILLA a intrat doar asta la posturi de radio erau 11 inainte acum sunt 12

Emil Raevschi

Da Bogdan de 20 minute au intrat si în NIT

Anonim

asteptam sii looksport2 3 celelalteprograme discavery anul viitor

mocreacrazy

HGTV din pacate nu are subtitrare.

Unknown

Am raspunsul de la Discovery legat de subtitrara HGTV: Salut. Lucrăm la remedierea situației, însă nu avem un răspuns clar legat de când va avea subtitrare canalul. Încercăm să implementăm totul cât mai repede. Mulțumim pentru mesaj.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile