joi, 16 ianuarie 2020

DIGI TV a lansat pachetul 4K. Include Eurosport 4K și Digi 4K.

Grupul Digi | RCS RDS lansează un pachet special pentru abonații Digi TV – Pachetul 4K, care va cuprinde canalul propriu, Digi 4K, și Eurosport 4K.

Telespectatorii care iubesc sportul vor avea, astfel, ocazia de a viziona la calitate Ultra-HD cele mai importante competiții sportive din Europa și nu numai.

Eurosport 4K, canal din portofoliul Discovery România, va fi, alături de Digi 4K, cel de-al doilea post Ultra-HD din pachetul 4K, introdus de operatorul de comunicații electronice Digi | RCS RDS, de vineri, 17 ianuarie 2020. Abonații Digi TV care au deja activată extraopțiunea Digi4K vor putea urmări cele mai urmărite și îndrăgite competiții sportive difuzate de cele două posturi, a căror emisie va fi recepționată în toată țara. În cazul clienților care doresc să își activeze această extraopțiune, pachetul 4K va fi disponibil la prețul de 5 lei/ lună (inclusiv TVA).

Digi 4K poate fi găsit pe poziția 200 din grila de programe Digi TV, iar Eurosport 4K se va afla pe poziția 201. Activarea extraopțiunii se poate realiza fie din contul individual de pe digiromania.ro sau prin Serviciul de Relații cu clienți, fie în rețeaua de magazine și puncte de vânzare Digi.


Digi | RCS RDS a fost primul operator de servicii convergente de comunicații electronice din România care a lansat pe piața locală o televiziune 4K. Încă de la lansarea sa, în noiembrie 2018, Digi 4K a difuzat un mix de conținuturi constând în transmisiuni sportive premium (UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Bundesliga, Formula 1 și altele) și documentare. Pe Eurosport 4K, telespectatorii vor putea viziona turneele de tenis de Mare Șlem, Tururile Cicliste, Jocurile Olimpice de Vară, snooker, sporturi de iarnă și multe altele. Prin intermediul pachetului 4K, iubitorii sportului abonați la serviciul Digi TV vor avea acces la cea mai extinsă ofertă de transmisiuni sportive, realizate la cele mai performante standarde tv disponibile pe piața din România.

Digi | RCS RDS și Discovery România au semnat la finalul anului 2019 un acord strategic, în cadrul căruia în oferta operatorului a fost introdusă și televiziunea Home and Garden TV (HGTV), pe lângă conținutul premium disponibil pe Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel.

Peste 140 de canale sunt disponibile abonaților la serviciile de televiziune prin cablu digital și până la 60 prin serviciul de televiziune prin cablu analogic, la cele mai accesibile prețuri de pe piață – 30 lei (inclusiv TVA), respectiv 26 lei (inclusiv TVA). Abonații la serviciile de televiziune prin satelit pot opta pentru abonamentul Digi TV Popular (până la 25 de canale) sau pentru Digi TV Bază (până la 89 de canale), la prețul de 17 lei (inclusiv TVA), respectiv 25 lei (inclusiv TVA) pe lună.

Tot la acest operator, începând de astăzi au fost decriptate toate televiziunile digitale din pachetul de bază prin cablu tv al RCS RDS (detalii găsiți AICI).

Despre Digi | RCS RDS:

Digi | RCS RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, Digi | RCS RDS figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține aproape cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria. În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii, cum ar fi tehnologia 5G, recent adoptată de operator. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

Despre Discovery:

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este un pionier în ceea ce privește platformele sale, punându-și conținutul la dispoziția fanilor, pe orice tip de ecran ecran: de la produse de tipul TV Everywhere, prin portofoliul de aplicații GO, servicii de streaming adresate direct consumatorilor, cum ar fi Eurosport Player, Food Network Kitchen și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul creat special pentru digital al grupului Nine Media, parteneriatul de conținut din zona de istorie naturală și non-ficțiune cu BBC, o alianță strategică alături de PGA Tour care a creat gazda internațională a golfului. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

UPDATE 17 ianuarie 2020: În contul de abonat de pe websiteul digiromania.ro a fost activată posibilitatea de abonare la pachetul 4K.

UPDATE 17 ianuarie 2020: Televiziunea Eurosport 4K a intrat la RCS RDS cablu digital. Este în rezoluție 4K, în format HDR HLG și are comentariul în limba română. Se găsește la scanare pe aceeași frecvență cu Digi 4K.

UPDATE 24 martie 2020: Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19. Detalii găsiți AICI.


226 de comentarii despre subiectul „DIGI TV a lansat pachetul 4K. Include Eurosport 4K și Digi 4K.”:
ATENȚIE: acest articol are peste 200 comentarii. Utilizați navigarea de mai jos pentru a vizualiza toate comentariile, inclusiv cele publicate de dvs:
Comentariile 1 – 200 din 226 comentarii   Comentarii mai noi >   Cele mai noi comentarii >>
Unknown

Bună ziua ziua as dori pachetul 4k

Anonim

De vineri va fi disponibil, dupa cum scrie mai sus: "de vineri, 17 ianuarie 2020". Asa ca de vienri sau de săptămâna viitoare Intri in contul tau de abonat si probabil vei da comanda de acolo sau la un sediu Digi.

Anonim

Bravo DIGI.

Anonim

E interesant de văzut daca extraoptiunea Digi 4K devine Pachetul 4K sau trebui sa ne dezabonam la extraoptiunea Digi $k si sa ne abonam, la acelasi pret, la pachetul 4K. Ar fi mai simpla prima varianta.

Marius

@anonim dacă ești abonat la digi 4k,de mâine vei avea acces și la Eurosport 4k.

Marian

Asta da surpriza ! Bravo Digi !!!

xxx

Am spus si o repet ! DIGI sunt cei mai tari din Romania !! PUNCT .

Denis Ciurea

Cu ce receptor?

Anonim

Cu televizor 4k direct și CAM, nu e necesar receptor.

Unknown

Travel mix 4k pe cand o sa introduceti Digi? E chiar asa de greu? Se difuzeaza la liber!!!

CF

Travel Mix 4K nu merita deocamdata sa ocupe banda degeaba, il am eu la INES, are doar cateva emisiuni in bucla, zici ca e canal demo. Poate va merita in viitor, daca il vor dezvolta cum trebuie. RCS RDS ar introduce mai bine in acest pachet 4K televiziuni de calitate precum Travel XP 4K, Love Nature 4K, Fun Box 4K etc.

Dani

Cum am rugat si in topicul pentru Eurosport 4K la UPC, sunt curios cat din continut e nativ 4K si cat e upscalat din Full HD. Am citit in alta discutie ca peste 95% din continut e upscalat din HD si nu e 4k nativ. Asa era si varianta ruseasca. Cand va fi introdus, puteti verifica, daca aveti ochi buni, daca e adevarat ca e majoritar continut upscalat din Full HD? Se va observa diferenta mai ales intre grafica si continut sau intre promo-uri si continut. Multumesc, astept pareri.

Anonim


la Timișoara, la rds, ultima frecvență este 514000 6900 256 QAM !
ce frecvență ar urma să fie eliberată, știe cineva ?

Nando

M-am abonat, e 5 lei in total pretul pentru ambele canale, asteptam sa introduca si canalul Eurosport 4K, ca deocamdata nu il gasesc la scanare, probabil spre seara va intra.

Anonim

LA ce oră intră Eurosport 4k?

Anonim

Până cel mai târziu la miezul nopții.

Anonim

a aparut acum pe Digi la 201 in Bucuresti

HD Satelit România

Televiziunea Eurosport 4K a intrat la RCS RDS cablu digital. Este în rezoluție 4K, în format HDR HLG și are comentariul în limba română. Se găsește la scanare pe aceeași frecvență cu Digi 4K.

Anonim

IN momnetul de fata 100% din continut este upscalat. Poate Australian Open sa fie 4K nativ si apropae sigur Olimpiada

Anonim

Da, e upscalat continutul, dar nu si sigla si grafica, acelea sunt 4K. Oricum, continutul upscalat e un Full HD foarte bun, care are si HDR si HGL, se vede mult mai bine decat pe Eurosport HD.

Bogdan

Se prinde si in Braila, la scanare operator Digi pe pozitia 201. Deocamdata imi apare ca este la liber

Anonim

Scuze. La Cluj pozitia 201.

Anonim

Transmisia e mai blurata decat sigla si grafica. Dar e super oricum. Asteptam sa vedem cand va fi o transmise 4K nativa, ca probabil se va vedea bestial cu HDR.

Anonim

Sper ca nu vom astepta dupa 4K nativ pana la Jocurile Olimpice de vara de la Tokio, care vor fi produse in 8K si downscalate la 4K, si deci se vor vedea bestial.

Anonim

Pe televizoare sub 55 inch se va vedea super oricum, chiar si upscalat. De abia de la 55-65 inch se observa ca nu e 4K nativ tot timpul si doar de aproape.

marian

Din pacate imagine intunecata..In schimb pe digi4k in hdr hlg imaginea a fost excelenta !

AndreiG

Marian , la mine imaginea e luminoasă, mult mai luminoasă decât la Digi 4k, se vede superb. Când comut pe Eurosport 4K, se comuta automat televizorul pe HDR HLG. La tine face la fel? Daca nu, atunci e ceva incompatibilitate la televizor.

Anonim

buna, am scanat pe rcs cu un receptor synaps csd 300, prinde programele, dar pe unele daca vreau sa le vad zice < lipsa semna > , oare de ce ?

Florin

Si eu remarc acelasi lucru, imaginea este intunecata, incetosata. In timp ce pe Digi 4k se vede lacrima, cu aceleasi setari. Se mai intampla si pe Digi 4k ca unele transmisii din Spania sa fie la fel intunecate si incetosate. Deci nu are cum fi incompatinilitate la tv, cand in proportie de 90% pe Digi 4k se vede lacrima. Eu folosesc un Sony 2019, probabil este de la ei.

Anonim

E de la tine. Degeaba e Sony. Eu am LG 2018 și merge perfect. Daca la mine merge și la tine nu merge, unde crezi că e problema? La Digi? Daca era la Digi, nu mergea nici la mine cum trebuie. E simplu: ți-ai cumpărat un Sony fara HDR HLG. Digi 4k nu transmite în HDR HLG decât unele competiții, adică exact cele care nu îți merg ție nici acolo.

Anonim

Eu am Samsung 2017 si se vad perfect ambele.

Anonim

se vede de parca a fi umbra imaginea

Costi

E de la televizor întunecimea, nu are televizorul HDR real, am și eu unul și știu cum se vede din cauza asta. Pe altul merge perfect, dar acela are HDR și apare ca în poze afișat imediat ce detectează semnal HDR și afișează că e HDR. La celălalt, care culmea e mai nou, nu afișează HDR și se vede întunecat. Data viitoare când cumpărăm televizoare trebuie sa ne asiguram as sunt cu adevărat HDR, nu sa ne incredem orbește În așa zisul brand, care se pare că nu e o referință în multe aspecte tehnice, decât la modelele lor ultra premium. Pe când alți producători pun caracteristici precum HDR și la modele medii și chiar mai vechi.

Florin

Nu intru polemica, si pe Digi 4k si pe Eurosport 4k arata si detecteaza semnal HDR. Nu am facut decat sa aprob ce a spus altcineva.

Florin

Modelul este 43XF7596, 4K Ultra HD cu Hdr 10 Hlg.

Costi

Nici eu, nu e treaba mea ca nu iti merge tie HDR cum trebuie sau ca ti-ai cumparat televizor care nu e 100% compatibil cu HDR... asta e.... Mie imi merge perfect, eu am HDR 10 biti, pe un televizor Pe celelalt nu merge si stiu de ce, am acceptat ca am gresit cand am cumparat, fara sa citesc review-uri pe net despre acel model de televizor. Poate tu ai HDR 8 biti real. Sau alta cauza. Sunt multe aspecte si caracteristici HDR care pot duce la incompatibilitatea televizorului tau cu HDR 10 utilizat de televiziunile DVB, citește aici:

https://en.wikipedia.org/wiki/High-dynamic-range_video

Din alte surse HDR iti merge bine? Sau cum ai verificat ca e in regula televizorul si e cu adevarat HDR pe afisare?

Anonim

Confirm imaginea întunecată pe eurosport 4k în București. Nu e de la televizor și nici de la setări. Verificat la 2 televizoare diferite.

Anonim

iar ne luati cu televizoarele care nu va merg voua HDR? asa ati facut si la Digi 4K si au trebuit sa scoata Digi 4K HDR-ul sa va mearga voua bine canalul, celor care aveti televizoare care nu sunt cu adevarat HDR. Daca scot HDR si la Eurosport 4K din cauza aceleasi probleme a unor televizoare, renunt din nou la extraoptiune, cum am renuntat si la Digi 4K cand au scos HDR. 4K fara HDR nu e 4K. Mai bine se vede Full HD cu HDR decat 4K fara HDR.

Anonim

Eurosport 4K asa e transmis de la sursa, cu HDR si HLG, de ce ati vrea sa il dezactiveze RCS-ul sau UPC-ul?

Florin
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

Pentru Florin, vezi ca modelul tau de tv Sony 43XF7596 nu are panelul HDR True 10 biti :-(
Televizorul tau are tehnologie HDR 10 biti si HLG in software si componente, dar ecranul in sine nu are True HDR 10, are doar HDR 8 + FRC, adica o tehnologie prin care sunt aproximate valorile celorlati 2 biti ramasi ( diferenta de la 10 la 8 biti ):

https://www.displayspecifications.com/en/model/dd911215

https://forums.tomshardware.com/threads/true-10bit-vs-8bit-frc.2937222/

Poate asta e cauza.

Desi nu stiu ce sa zic, si eu am un LG din 2019 tot cu HDR 8 + FRC ( pe tv scrie ca e 10 bits , dar nu e true 10 biti), dar mie imi reda corect culorile si lumina si contrastul pe Europort 4K. Insa poate modalitatea de estimare a celor doi biti e diferita intre Sony si LG. Oricum, si eu cred ca ar trebui sa accepti ca televizorul e de vina, nu UPC, Digi sau Eurosport.

Florin

Merci pt informatii! Sunt chestiuni mai mult decat tehnice, nu le am cautat si probabil peste 90% dintre cumparatori nu fac asta. Si nici cei care le vand nu ti ofera astfel de info. Daca tv ul este de vina, altadata va trebui sa iau un inginer electronist cu mine. Felicitari Digi pt post.

Anonim

Australian Open va fi la Eurosport 4K din 20.01.2020 (20 ianuarie - 2 februarie), cred ca va fi 4K nativ.

DTH Fan

Ca nu a zis nimeni pana acum: Eurosport 4K e la liber la Digi! Nu se știe până când, dar e la liber, necodat. Deci nu trebuie deocamdată nicio extraopțiune si niciun CAM CI+ ca să vezi Eurosport 4K la RCS RDS. Testați gratuit cât se mai poate.

Claudiu

Cum pot adauga canalul în lista de programe fără sa fiu nevoit să fac o scanaare completă? Mulțumesc!

Anonim

Verifici pe ce frecventa e la tine Digi 4K si scanezi manual frecventa aceea.

Anonim

Samsung seria 6 ,4k are și Hdr ?

Claudiu

Am rezolvat. Mulțumesc, Anonim! 🍻

Armand Daniel

ESP 4K e liber pana marti. apoi se activeaza criptarea.

Anonim

Numai vești bune de la Digi. Am însă și un of, nu mă pot abține să nu îl spun, poate primesc ceva lămuriri. Această versiune 4K de la Eurosport se vede mult mai slab decât versiunea HD, indiferent de setarile pe care le fac televizorului meu Sony de ultimă generație. Știu ce înseamnă 4K și cu HDR și fără HDR, din diferite surse, însă acest 4K al Digisport este dezamăgitor când îl alterneză cu versiunea HD care pare net superioară atât la nivel de contrast cât și de strălucire și mai ales detalii. De exemplu pe o masă de Snooker, poți vedea orice mici detalii de pe masa de joc, iar dacă treci în 4K, acestea nu mai sunt vizibile. Calitatea semnalului este de 95%, iar puterea de 100%. Nu înțeleg de ce se vede astfel.

Anonim

Sony KD 55XF8596, (Panel Bit Depth:10 bit,nu 8+2, HDR10 / X-tended Dynamic Range™ PRO, HLS) ar trebui sa vadă bine, așa cum vede un conținut de pa Youtube sau Netflix, dar vede mai slab decât HD. O fi din cauză că e upscalat ?

Anonim

Din cauza televizorului Sony, s-a discutat și mai sus de multe ori. După cum vezi, toți cei care au probleme, semnalizate in comentarii anterior, au televizoare Sony. Încearcă pe un televizor 4k recent de la LG sau Samsung și nu vei avea probleme. Eu știu că Sony e o firmă renumită, dar nu la 4K. Cei care au dezvoltat și evoluat tehnologia 4K sunt LG și Samsumg, nu Sony.

Dorin78

Pai cum ai vrea ca Sony sa se fi implicat în dezvoltarea 4K, daca ei nici nu mai fabrica ecrane, ci le importa de pe la alții și le pun in televizoarele lor? Într-un timp le luau de la Hitachi, dar acum nu se mai știe de la cine le iau. Oricum, nu doar asta e problema, După ce că nu sunt extraordinare cum ai crede după marcă, mai sunt și scumpe. Din această cauză, probabil cei de mai sus au modele Sony cu diagonala sub 65 inci sau nici măcar de 55 inci nu au, care e diagonala minima la care vezi diferență între 4K și Full HD de la distanța obișnuită de vizionare într-o cameră. Eu de la Sony îmi iau doar PlayStation, niciodată altceva.

Anonim

Voi vreți ca o transmisie live la o televiziune 4k sa se vadă ca videoclipurile 4k de pe YouTube?! Cele de pe YouTube in 4k sunt ultra mega super multi prelucrate la montaj cu zeci de filtre de îmbunătățire și apoi renderizate multe ore pentru câteva minute de clip, că sa se vadă așa. Nici măcar filmele 4k de pe Netflix nu se vad nici pe departe cum se văd acele clipuri de pe YouTube. Și normal că dacă e upscalat, nu se vede bine, că nu e 4k nativ, la fel e și la UPC. Se vede tot ca Full HD, dar în niciun caz mai prost decât acel Full HD sursă. Daca se vede mai prost decât full hdul sursa,e din cauza prelucrărilor suplimentare ale televizorului, dezactivați-le pe toate daca e posibil. La mine se vede super pe diagonala de 55 inch pe un LG cu Web Os. Nu se vede bine ca 4K nativ dar se vede mult mai bine decât versiunea HD. Probabil ajuta HDRul, care, daca funcționează corect în acel ecran, creste luminozitatea și contrastul pe nuanțele de alb și negru, comparativ cu versiunea HD non-HDR.

Anonim

Verificați când va fi transmis ceva 4K nativ, acum degeaba faceți comparații. Până atunci considerați acest Eurosport 4K precum un Eurosport suplimentar, că de fapt asta este, e Eurosport International, care nu mai era la RCS și cred că nici la UPC. In plus, considerați-l ca singurul canal Full HD din grilă, că 4K e progresiv, nu interlaced, deci e sigur 1080p, nu 1080i, atunci când nu e 4K.

Anonim

Motivul pentru care am luat Sony anul trecut este că oferea DTS, ceea ce LG și Samsung nu. Mi s-a părut mult mai potrivită nevoilor mele. Ceea ce este inexplicabil, este că deși recunoaște HDR imediat pentru Eurosport 4K, imaginea indiferent de setări este cu mult sub cea HD a aceluiași post. Din alte surse, 4K HDR10 deasemenea se vede impecabil. De ce numai aici ? Faptul că nu este LG sau Samsung, nu poate explica această excepție.

Anonim

Fiți mai clari cei care spuneți că vedeți Eurosport 4k. Îl vedeți mai bine decât în varianta HD ? Se simte diferența ? Eu unul o văd, dar în favoarea versiunii HD. Nu-i normal.

Marius

Acum este transmis Paris-Dacar cu rezoluție 2160p, HGL HDR, bitrade 20. Imagini superbe.

Anonim

LG are DTS, mai informeaza-te. Am LG din 2018 si are DTS. Samsung, si doar la modelele foarte noi, nu are.

Anonim

La mine Eurosport 4K se vede mult mai bine decat versiunea HD, si la culori, si la lumina, si la contrast. E suficient de clar?

Anonim

Ce norma de sunet este pe Digi 4k si ES4k? Mpeg 4, stereo,dolby, dolby ATMOS??
Sinteti multumiti de sunet?

Anonim

Modelele 2018 de LG, Panasonic, Samsung și chiar Philips, cu excepția celor foarte scumpe (peste 6000 lei), nu au DTS (în 2017 le-au avut, în 2019 au început să le mai bage iar). Sony a păstrat acest standard și la modelele 2018. Dar nu asta e problema, să ne dăm mari cu ce știm. Sony model 2018 vede superb în HDR10 filmele de pe surse externe (HDD, Stick...), de pe Youtube sau Netflix la fel, se vede perfect. În comparație cu ceea ce se vede pe Eurosport 4k pe care îl redă sub calitatea versiunii HD, deși îl recunoaște a fi HDR. Cui este în măsură să dea o explicație argumentată, îi sunt recunoscător. Dar nu în genul ca o marcă este mai bună decât alta, mai ales că toate dintre cele luate în discuție sunt de top.

Anonim

Sunetul este foarte bun, nu s-a plâns nimeni până acum. Sunt probleme se pare la calitatea imaginii pe unele branduri.

Anonim

Toate televizoarele fabricate în ultimii 2-3 ani și care respectă specificațiile (4k, HDR10 ...)nu ar trebui să aibă probleme în redarea corectă a Eurosport 4K. Nu vă mai hazardați în speculații cu locul lor de fabricare, probabil că nimeni nu are TV Samsung fabricat/asamblat în Coreea, ci mai curând în Ungaria sau chiar România. La fel LG, de obicei vine din Polonia, iar Sony nu vine direct din Japonia, ci mai curând din Belgia. Oricum vorbim de state ale Uniunii Europene unde în majoritatea cazurilor calitatea este înaltă. Foarte probabil să fie vorba de unele incompatibilități care se vor rezolva cu unele update-uri de software sau firmware.

Sorin

Vorbesti prostii. Am LG din anul 2018 și are DTS. Am văzut zeci de filme DTS de pe USB cu televizorul. Chiar și alt model mai vechi de LG are DTS, la fel, am văzut cu el sute de filme cu DTS.

Anonim

Pt.Sorin: Nu vorbește deloc prostii. 90 % din televizoarele LG și Samsung model 2018 nu au avut DTS, chipurile pentru a "lupta împotriva pirateriri cu filme", în realitate pentru a reduce costurle. (e plin internetul de articole in acest sens). În 2019 le-a mai venit mintea la cap. Iar daca tu ai un model cu 2019 de LG cu DTS (poate ni-l spui și nouă), atunci felicitări, ori ai avur noroc, ori ai fost bine informat, sau poate ai avut foarte mulți bani.

Giony

Bună ziua , să vă lămurească moșul în privința a două probleme pe care le-ati ridicat:
1. DIGI 4k nu este HDR
2. EUROSPORT 4k are HDR.
3.RCS nu se aștepta ca DIGI 4k să nu atragă mulți abonați.
4. Din acest motiv a fost introdus EUROSPORT 4K ca să atragă mai mulți clienți, știind că sunt mulți iubitori de sport.
5. Cine a fost abonat la DIGI 4k, prețul rămâne același pentru ambele canale (5 lei).
6. Din mesajul HD SATELIT se înțelege foarte clar că și cei care n-au fost abonați la DIGI 4k, vor plăti tot 5 lei pentru acest PACHET.Retineti PACHET.
7.Eu am SAMSUNG QLED ,ambele canale se văd excelent.
8. Mai receptionez și de pe satelit 10 canale 4K, necodate.
9. Nu se văd mai bine cele de pe satelit, decât cele de la DIGI.
10. Nu vă mai lamentati că de ce nu bagă și x,y, z etc. Nu prea ne așteptam ca într-un timp relativ scurt vom putea viziona 4 cale 4K.
11. Are dreptate acel postac care spune că aceste 2 canale, nu se văd ca cele de pe Youtube.
12. Fiți optimiști pentru că vom mai avea surprize plăcute.

Anonim

Modelele LG din 2017 sau mai vechi au DTS. Cele din 2018 nu au, cu excepția unor modele foarte scumpe. La fel si in cazul Samsung sau Panasonic. S-or fi vorbit, prea a fost mare coincidenta. Din 2019 au început sa apara iar specificatiile DTS, dar nu la toate modelele acestor firme.

Anonim

Au început să reintroducă DTS de anul trecut, probabil le-a afectat vânzările.

Anonim

Dacă l-ai luat în 2018 probabil că e model 2017, de-aia îți merge.

Palink

Cum va dati seama daca e 4k nativ sau nu?

Anonim

Nu știu ce model are Sorin, dar eu am un model LG 4K cu 2600 lei. De 55 inch. Are DTS. E din 2019. Problema cu lipsa DTS e la modelele noi de Samsung, nu la LG. Și eu vad filme de pe hard extern de pe torente, o mulțime care au în titlu torentului DTS, și au sunet perfect și într-adevăr, pe Samsungul tot din 2019, dar cumpărat alaltăieri, nu îmi merg.

Anonim

Palink, se vede diferență între transmisie și siglă. E diferență mare. In plus, eu de exemplu am văzut mult conținut 4K pe satelit, știu cum trebuie sa se vadă programele filmate cu camere 4K. Cam o secundă e suficient să mă uit de la 50 cm de tv și îmi dau seama instant. Sau fa poză de aproape la siglă și vezi cum se vad marginile obiectelor din transmisie, că se vad blurate.

Anonim

In afara de sigla care este 4k, pana acum tot continutul a fost un HD imbunatatit. Nici vorba de 4k

Florin

Salutare tuturor, pe Diki 4K incepe Real cu Sevilla, stie cineva daca este transmis in 4k nativ? Multumesc

Anonim

Da, este 4K nativ meciul de pe Digi 4K, si HDR HLG si se vede super luminos, contrastat si colorat superb pe televizorul meu LG din 2018. Camerele cu care filmeaza nu sunt chiar cele mai performante, probabil sunt modele vechi de câțiva ani, dar totusi sunt 4K HDR.

Florin

Atunci de ce vad aceasta transmisie la o calitate foarte buna, culori adanci luminozitate iar transmisia de la Eurosport 4k ( sarituri cu skiurile ) se vede intunecat si in ceata? Nu am facut nicio setare tv ului Sony. Poate cineva sa ma lamureasca? Multumesc.

Anonim

Eu nu lucrez la Sony. Despre posibilele probleme ale televizorului tău Sony poți sa întrebi aici:

https://www.sony.ro/electronics/support

De asemenea, nu lucrez la Eurosport. Despre posibilele probleme ale canalului Eurosport 4K poti sa intrebi aici:

https://www.eurosport.com/contactus.shtml

De asemenea, nu lucrez la RCS RDS. Despre posibilele probleme cauzate receptiei cu televizorul tau de catre RCS RDS poti sa intrebi aici sau din contul tau de abonat:

https://www.digiromania.ro/asistenta/contact

Te-am ajutat cu modalitatile de contact. Mult succes si sa imi spui si mie care este cauza, daca o afli.

Florin

Cunosc si eu modalitatile de contact, multumesc. Dar mai sus diferite persoane si au tot dat cu parerea de ce tv urile de la Sony ar avea unele probleme tehnice. Probabil ca forum ul este plin de "parelologi". Am sa revin cu raspunsurile de la cele 3 entitati.

Anonim

Am dat în luna mai 4000 lei pe un TV Sony 4k. Eu zic că sunt mulți bani. Iar acum constat că Eurosport 4k se vede că un Eurosport SD. Dezamăgitor.

Bogdan

Mare grija la reducerea de 50% pe 4 luni oferita de Digi la orice noua extraoptiune. Nu puteti renunta la ea cand vreti si nici la serviciul de cablu tv din moment ce extraoptiunea se activeaza pe acest serviciu

Anonim

Pe tv-urile Sony cu x-tended dynamic range setat pe medium sau high, eurosport 4k arata foarte bine. Arata la fel ca Digi 4K.

Anonim

X-tended dynamic range nu are setare manuala decat pentru porturile HDMI

Anonim

La 55xf90 are si pe tv si digital si analogic, practic pe orice sursa.

Anonim

La 55xf85 se pare ca nu.

Anonim

Două canale 4K la pretul total de doar o lira sterlna pe lună?? :) Vreau si eu! Veniti la mine in Anglia sa vedeti cat costa televiziunea 4K. :))

visu

se vede super eurospot4k daca activez HDR se vede antunecat am un sqmsung 2018 care sa fie problema?

Anonim

Pai activezi manual HDR real sau activezi un HDR simulat, adica un filtru de contrast? Ca daca acel HDR pe care il activezi e simulat - multe televizoare au o astfel de optiune - adaugi un filtru suplimentar de umbre si contrast peste imagine, iar imaginea se degradează. In mod normal, HDR trebuie sa se activeze automat când găsește semnal HDR, nu trebuie sa il activezi tu manual. Doar acela e HDR real, cel care se activeaza automat.

Unknown

Detin Sony 70XF8305 si 49XF8505 ambele detecteaza HDR-ul pe Eurosport 4k dar se vede incetosat cu o tenta gri. Cum spunea cineva mai sus pe sursa tv digital nu pot dezactiva functia HDR lucru pe care il pot modifica pe orice alta sursa. O sa incerc sa le fac totusi updatul la Android 8 poate se rezolva astfel. Si apropo 4k hdr pe Sony Triluminuos se vede demential ca e Digi 4k sau YouTube sau orice alta sursa. Dintotdeauna Sony a excelat prin a oferi calitate, acest aspect transpunându-se în pret.

Anonim

Înțeleg că și la Samsung 2018 și la Sony 2018 apara acea problema cu imaginea întunecata pentru imaginile Eurosport 4k HDR. Samsung rezolvă intr-un fel problema prin dezactivarea HDR. La Sony nu se poate dezactiva, cel puțin nu pe orice model. Este o situație destul de neplăcută, HDR trebuind să însemne un mare pas înainte, confirmat prin clipurile de pe youtube și nu numai. Nu însă și de Eurosport 4k HDR.

Anonim

Pentru deținătorul Sony 70XF8305 si 49XF8505, trecerea la Android 8, inclusiv cu parcurgerea update-urilor, deși este un pas înainte, nu va rezolva problema cu HDR-ul lui Eurosport 4K. Eu am un Sonu XF8596, cu Android 8. Tot nu poate fi dezactivat HDR, îl ia automat. Dacă cineva poate veni cu idei, ar fi foarte bine.

Teo

Mesaj pt DIGI!
Se vede foarte rău, numai 4k nu se poate numi.
Scoateti HGL (Hybrid Log-Gamma (HLG) este un standard HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat) dezvoltat în comun de BBC și NHK)
O gaselnita BBC și NHK.
De ce nu folositi HDR normal?
Transmiteti in continuare SD ca sa nu Ii deranjati pe cei cu tv non HD.
Noi care avem SUPER TV UDH de un an , un an jumate ce trebuie sa facem? Sa luam altele pt ca DIGI face experiente pe care mai trebuie sa le si platim.

Anonim

Am TV Sony care bineînțeles are problema de mai sus în 4K. M-am dus la un vecin care are un Samsung de anul trecut, nu prea îl interesa problema dar m-a lăsat să îi scanez programele, apoi i le-am reglat ca să redea cât mai bine. Pot face următoarele observații care sunt doar personale, nu e obligat nimeni să mă creadă, nici nu urmăresc vreun scop decât să mă clarific pentru mine, poate și pentru alții: Proba de biatlon feminin transmisă pe 4k și HD pe Samsung se vede la fel, adică la nivel de HD. La Sony, după aceleași setări de îmbunătățire a imaginii, imaginile 4k sunt mult sub cele HD. Dar ... Apare un dar: imaginea 4k la Sony este peste cea 4k a lui Samsung pentru ce se vede la Eurosport 4k. La fel și comparația HD-ului celor două televizoare, este net favorabil lui Sony. Acum parcă m-am mai liniștit, că îmi venea să îl arunc televizorul Sony. Chiar dacă problema a rămas, măcar nu îmi pare rău că am luat Sony. De dimineață deja începusem să caut oferte online pentru a cumpăra un Samsung. Deocamdată aștept să văd ce se întâmplă. Pentru că îmi este clar că acest Eurosport 4k nu este ce ar trebui să fie.

Anonim

Pentru Teo: Vina nu este a lui Digi, așa îl emite Eurosport.

Anonim

Nu trebuie scos nimic. Când e emis HDR HLG și nu doar HDR, televizoarele HDR aleg HDR, iar cele non HDR, dar care au totuși HLG, aleg HLG.

Televizoarele HDR nu aleg HLG, deci acel set de metdate HLG nu afectează cu nimic recepția HDR, ci setul de metadate HLG e ignorat total de televizoarele HDR.

HLG e adăugat suplimentar, pentru a fi folosit doar de televizoarele mai vechi exclusiv HLG.

Exemplificativ oarecum similar, este tot ca în cazul codării la Digi cablu, canalele codate fiind criptate atât cu codare Nagravision, cat și Irdeto simultan, dar CAMul sau receptorul folosește doar una dintre ele, pe cea compatibila cu dispozitivul de decodare utilizat.

Florin

Sunt unul dintre cei care a semnalat de la bun inceput calitatea imaginii 4k Eurosport pe tv Sony. Sunt si alte forumuri unde posesori de Sony sau Samsung se plang de calitatea imaginii. Se pare ca la Eurosport nu le-a iesit HLG-ul celor de la tehnicul Eurosport.Adica e un HDR fals in sensul ca s-a filmat cu camera non-HDR peste care cei de la Eurosport au pus metadata HDR. In niciun caz tv urile Sony 2018 2019 au probleme. Probabil se va remedia situatia.

Anonim

Florin, pai dacă e HDR fals, la mine pe LG și chiar și pe unele Sony, cum scriu alții mai sus, de ce se vede perfect? Problema e că unele modele de Sony au o setare aiurea de HDR blocată care nu e prea standard și pe care nu o poți modifica la modelul tau, citește mai sus. Așa că singura soluție e sa ii contactezi pe cei de la Sony și să îi rogi că la următorul update de firmware al televizorului tau sa să îți activeze și ție aceasta opțiune și pe canalele DVBC, cum au și alte modele de Sony, pe care Eurosport 4K merge perfect.

Anonim

Cine stie pe ce Satelit e transmis Eurosport 4k an romaneste.Acum sa va vad.

Anonim

Acest 4K HDR/HLG are o problemă dacă funcționează în parametrii numai pe o parte din televizoarele 4K de ultimă generație. Despre cele mai vechi, de acum 2 sau 3 ani, probabil nici nu poate fi vorba să se discute despre așa ceva.

Anonim

Circ mare cu HDRul acesta. Bine au facut Digi4k ca l-au scos

Anonim

Așa este. Atunci protestam că nu l-au băgat. Acum protestăm ca să îl scoată :)

Anonim

Atata tam-tam pentru un post care, cum a scris cineva mai sus, in afara de sigla care este in 4k, nici o imagine pana acum nu a fost 4k real ci un fullHD imbunatatit

Anonim

Și totuși, asta înseamnă că interesul este mare pentru introducerea unor canala 4k adevărate, nu doar a unor sigle fără conținut. Explicabil, dacă stăm să ne gândim că de ani buni televizoarele 4k se vând pe piață la prețuri tot mai accesibile.

Anonim

Nici măcar un full îmbunătățit nu este acest Eurosport 4K. Pe o bună parte din televizoarele Samsung se vede la fel, iar pe cele Sony se vede chiar mai prost acest pretins 4K în raport cu HD.

Anonim

Pe LG se vede mult mai bine decât pe versiunea HD. Am eu LG, am verificat. Iar când va fi si nativ 4K, va fi cu siguranță super!

Anonim

Felicitări. Doar că nu toți au LG, normal ar fi să meargă pe toate televizoarele care îndeplinesc standardul 4k cu HDR.

Anonim

Eu am Samsung si e perfect ok Eurosportul 4K. Din ce vad, doar unii cu unele modele de Sony au probleme, si nu toti cu Sony. Ati intrebat pe Sony care e cauza? Ca ma gandesc ca aici degeaba va plangeti, nu cred ca e vreun tehnician Sony pe aici pe la comentarii.

Anonim

Faceti cel mai nou update de firmware daca aveti probleme cu televizoarele.

Anonim

Și unele modele de Samsung au probleme :(

Unknown

Si eu la samsung 43nu7092 si sony 55xf8596 am aceleasi probleme si sunt updatate. Nicio setare nu lumineaza suficient imaginea.motiv pentru care am renuntat la digi 4k de cand a aparut. Nici es 4k nu face exceptie.

Anonim

Eu am LG UK6200 PLA, cumpărat cu 2400 RON, anul trecut, atât Eurosport 4K, cât și Digi 4K sunt redate cum trebuie, și cu HDR și fără pe Digi 4K, precum și cu HDR HLG continuu pe Eurosport 4K. Ambele au albul super alb și negrul super negru, și culori saturate corect și foarte plăcute pe HDR.

Unknown

Probleme sunt si pe philips 49puh 6561/12
Cu hdr pe eurosport se vede intunecat,trebuie comutat pe modul dinamic
Nu stiu daca e problemă de setare a tv ului
Sau altceva

visu

Pe samsung cel care a-l am eu merg ambele programe frumos foarte lumins problema este daca activez HDR atunci devine intunecat

Anonim

Problemele Eurosport 4k apar tocmai de la acest HDR implementat defectuos.

Teo

Pentru posesorii de de TV Samsung
Ce înseamnă HDR, HDR10 + și HLG?
HDR, HDR10 + și HLG - întrucât puteți pierde rapid urmărirea tuturor în timpul dezvoltării tehnice rapide, vă explicăm standardele HDR utilizate de Samsung în textul de mai jos.
HDR
Este un „interval dinamic ridicat” și oferă o gamă dinamică și un interval de contrast mai mari decât în prezent, standardul video standard (SDR). Conținutul HDR are o rază de luminozitate foarte mare și astfel obține un efect de adâncime mai mare. În combinație cu 4K, imaginea pare mai vie, deoarece obiectele pot fi umbrite mai bine. Imaginea de ansamblu este afișată mai genial și mai detaliat. Cu HDR, toate valorile importante pentru reproducerea optimă a imaginilor sunt transmise direct (static).
Conținutul HDR nativ poate fi utilizat în prezent prin intermediul radiourilor Blu-ray 4K.
HDR10 +
Este un standard HDR deschis conceput și creat de Samsung și Amazon Video. Cu acest standard, informații suplimentare pentru luminozitate și contrast sunt transmise dinamic. Această informație individuală este procesată de televizor și astfel valorile optime pentru fiecare scenă de imagine sunt calculate și setate. Toate televizoarele UHD Smart din seria M (2017) acceptă HDR10 +.
Conținutul HDR10 + poate fi utilizat în prezent prin intermediul diferiților furnizori de fluxuri video.
HLG
Adăugă „Gamă de jurnal hibrid” și este un alt standard folosit în zona de recepție TV, de ex. B. este utilizat prin satelit sau cablu. Conținutul transmis poate fi reprodus în calitate normală (SDR), precum și în HDR. Conținutul HDR este calculat întotdeauna folosind același principiu de calcul (logaritm definit).
Redarea HDR este posibilă numai dacă dispozitivul receptor (TV sau receptor) oferă suport HLG.
Concluzia o trageti singuri.

Anonim

Teo, ai tradus cu Google translate? Se înțelege greu și nu se deduce nimic legat de subiect. Plus ultima fraza, prin traducerea automată, prezintă informații în mod greșit. Nu este adevărat că redarea HDR este posibilă doar daca dispozitivul oferă suport HLG. Corect e : HLG ajuta la redare daca dispozitivul nu e compatibil HDR, dar e compatibil HLG.

Anonim

Am un smart tv Samsung 49NU7102. Vede la fel Eurosport atat in HD cat si in 4K. Le-am alternat de zeci de ori, sa pot vedea o diferenta cat de mica. Nu e niciuna, le vede pe amndoua la fel.

Anonim

Cum adică, si sigla se vede la fel ? Nu cred. :)

Anonim

Voi chiar nu pricepeți că veți vedea diferența in transmisie doar când va fi transmis conținut 4K nativ? Eurosport 4K transmite in 4K nativ doar cateva evenimente pe an si atât, in rest se vede la fel ca pe HD, că sunt HD upscalate. Pana acum, cred că mai multe evenimente sportive in 4K nativ a transmis Digi 4K, comparativ cu Eurosport 4K. O mica diferenta veti observa doar cei care aveți televizoare foarte bune pe partea de HDR, si aceea veti vedea doar un pic mai colorat si mai contrastat, cu 20%, dar nu mai clar si nici mai detaliat. Dar in rest, in afara de sigla si uneori de grafica, nu e nimic 4K la Eurosport 4K, 95-99% din an are doar transmisii HD.

Anonim

Cine vrea 4K, poate privi la Digi 4k, sau poate urmări materiale la greu pe youtube, cu sau fără HDR, sunt imagini superbe. Asta ca să nu vă mai enervați cu Eurosportul 4k.

Anonim

Imagine intunecata eurosport 4k (Samsung qled) prefer sa ma uit pe HD.

Anonim

Din moment ce pe televizoarele LG merge corect, precum și pe multe Samsung și unele Sony merge corect, eu concluzionez că televizoarele pe care merge au implementat exact specificațiile tehnice HDR ale Eurosport 4K, iar celelalte, pe care nu merge, nu au implementat acel tip de HDR sau se activează din greșeală alt tip de interpretare HDR și în unele cazuri nu poate fi schimbat pe tipul corect de HDR.

In niciun caz HDR-ul Eurosport 4K nu e greșit, că nu ar merge pe televizoarele pe care merge corect. Eu cred că HDR e corect, dar tipul de HDR e greșit semnalizat sau nu e deloc semnalizat, iar unele televizoare nu știu să verifice aceasta sau sa comute pe alt tip corect de HDR și imaginea devine întunecată.

Sau unele tipuri de televizoare văd că imaginea are HDR, comuta pe tipul de redare HDR, imaginea se întunecă, dar apoi nu știu să interpreteze metadatele HDR și nu mai iluminează porțiunile ce trebuie iluminate din imagine, care rămâne întunecată. Repet, în niciun caz HDR-ul Eurosport 4K nu e defect, că nu ar merge pe televizoarele pe care merge corect.

Bogdan

Am mai scris odata, daca intampinati probleme cu redarea imaginii in 4k HDR trebuie sa faceti upgrade la ultima versiune de software si eventual sa intrati in meniul de service al televizorului ca sa-si activeze HDR-ul. Daca nu va pricepeti, trimiteti-l la garantie sau apelati la un service autorizat

Anonim

În momentul în care aprox. jumătate (zic și eu, probabil că ponderea este mai mare de atât) dintre televizoarele 4K cu HDR 10 au niște probleme cu EUrosport 4k, problema nu poate veni decât de acolo, ceva legat poate de insuficienta implementare a unui standard care se dovedește a fi incapabil să satisfacă măcar pe cei care îl îndeplinesc.

Anonim

Cîtă vreme problema se întâlnește doar pe semnalul Eurosport 4k, e clar că problema vine de aici, televizoarele "cu probleme" fiind perfect capabile să preia semnalul HDR din alte surse.

Anonim

Jumătate? ;) Poate jumătate din cei care au scris. De obicei cei cărora le merge bine nu se obosesc sa confirme. Eu zic că nu va merge cum trebuie la 1 la sută, sau chiar mai puțin. Sunteți câțiva care ați scris că nu va merge corect, mai aveți până la 1 sau 2 milioane de abonați cat reprezintă jumătate din abonații la cablu RCS. Da, sunt de acord că e posibil sa nu fie ceva implementat corect pentru câteva modele de televizoare, dar sa nu scoatem din burta statistici că nu merge pe jumătate din televizoare. Jumătate din care au scris nu sunt reprezentativi pentru jumătate din abonați. Daca ar fi confirmat vreo 500 că nu merge, mai ziceam că e oarecum reprezentativ.

Cristi

Poate ca o varianta mai ieftina pentru cei care au probleme cu HDR pe DVB-C, chiar si dupa un firmware upgrade, ar fi sa isi cumpere un receiver extern bun. Unii ziceau ca au HDR ok din alte surse pe HDMI dar cu probleme in receptia FTA. Mie imi merge f bine E4K pe Sony. Inca nu am vazut UHD nativ live la ei dar varianta e mai buna decat HD care pe Digi cablu vine la 9Mega. Cu siguranta, Eurosport face upscale HD -> UHD de la aproximativ 30Mega nu din 9M, deci se vede si acea diferenta. Adevaratul contrast de calitate va fi pe transmisiunile native UHD.

Anonim

Dacă ai TV Sony și spui căca îți merge foarte bine, înseamnă că nu ști cum ar fi trebuit să arate o imagine 4K adevărată. Caută mai întâi niște clipuri 4K cu HDR 10 pe YouTube, apoi vei înțelege care este problema cu acest Eurosport 4K.

Anonim

Pe Sony xf9005 imaginea programului Eurosport 4k
este întunecată cu tenta de gri. Calitatea imaginii este cu mult sub Eurosport HD.

marian

Panasonic tx50ex700e eurosport 4k imagine excelenta !!!

Anonim

UPC a anuntat ceva legvat de problema cu intunericul si spune ca televizoarele sunt de vina: "Semnalul 4K Eurosport este emis conform standardului HLG (Hybrid Log-Gamma HDR). Televizoarele mai vechi 4K nu sunt compatibile cu acest standard. În cazul unui TV 4K non-standard HLG canalul poate fi vizualizat în format 4K însa pot exista probleme de luminozitate - imagine mai întunecată față de restul canalelor din grilă."

https://www.upc.ro/televiziune/4K/

Anonim

Atunci eu renunt la pachetul 4k. Nu inteleg de ce Europsort se agata de un format de semnal aparut la jumatatea lui 2019. Va dati seama cate televiozare sunt incompatibile?

Cristi

Anonim, HLG nu e lansat in anul 2019. E din anul 2015. LG de exemplu introdusese HLG pe cateva dintre televizoarele sale 4K inca din anul 2015 - LG a fost mereu printre primii la implementarea standardelor noi pe televizoare. Sony a introdus de asemenea HLG pe unele dintre monitoarele sale, inca din anul 2016. In acelasi an, Google a anuntat Android TV 7.0 care suporta HLG. Tot in anul 2016, HDMI a anuntat ca suportul pentru HLG a fost adaugat la standardul HDMI 2.0b. In 2017, o mulțime de producatori de televizoare, printre care si Sony, LG, Panasonic, JVC, Philips, au adaugat HLG la diverse modele de televizoare pe care le produceau.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_Log-Gamma

Nu e Eurosport vinovat ca v-ati cumparat modele care nu suporta HLG sau suporta HLG doar partial, din cauza unor firmware defectuoase sau din alte cauze. Probabil producatorul s-a axat mai mult pe standardul HDR principal pentru acel model al dvs si nu si pe sub-standardul HLG al HDR. Cereti producatorului sa rezolve problema HLG printr-un update de firmware si pentru modelul dvs de televizor, asa cum a rezolvat si pentru alte modele pe care le produce.

Anonim

Scuze pentru dezinformare, m-am inspirat de pe https://playtech.ro/2019/hdr-mai-impresionant-decat-4k-sa-stii-hdr10-dolby-vision-si-hlg/. Deci presiune pe producator prin reprezentantii din Romania pentru update de firmware!

Anonim

LG gama 2019, cu HLG, cu tot ce-i trebuie si tot vede intunecat... sau Eurosport 4K e de vina, sau LG e de vina...

andreitim

nu cred deloc ce spui anonim nu e niciunde vreun raport pe niciun forum ca nu ar merge televizoarele LG 4K 2019 pe Eurosport 4K. am televizoare LG 4K si din 2018, cumparat anul trecut, si din 2019, cumparat de o saptamana, si merg perfect ambele pe Eurosport 4K

Anonim

Salut, Pana la urma faptul ca e mai intunecat, se poate regla din setarile de luminozitate, dar intrebarea este: calitatea 4k este indeplinita, rezolutia este ok?

Anonim

Nu trebuie sa ma creada nimeni, eu am spus ce-am avut de spus si cu asta basta...

Cristian

Pai nu e ok să minți. andreitim are dreptate. Pune poza sa vad, nici eu nu cred minciunile tale, deoarece sunt și eu posesor de multiple televizoare LG.

Sau faci confuzie. Tu știi cât de întunecat se vede pe un televizor care e incompatibil cu HLG?! Nu confunda problema altora de incompatibilitate HLG cu setările tale prost făcute la luminozitate.

Alin

Salut, cred ca s-a creat o confuzie mai sus, eu am fost "anonimul" cu comment-ul "Salut, Pana la urma faptul ca e mai intunecat, se poate regla din setarile de luminozitate, dar intrebarea este: calitatea 4k este indeplinita, rezolutia este ok?", probabil s-a crezut ca sunt acelasi anonim cu dezbaterea cu LG-urile.
Nu, eu am un Samsung, 40NU7182, 4K Ultra HD, si la specificatii Tip tehnologie HDR: HDR 10+ HLG.
Problema este ca se vede (ca la altii de aici constat) intunecat fata de HD-uri. Am comutat pe modul Dinamic, dar nu imi dau seama daca este 4k, sau HD upscalat, sincer nu imi dau seama, nu constat o diferenta...de aici dilema pentru continut 4k reala (DIGI 4K si Eurosport 4K). Multumesc.

Sorin

Alin, pe Digi 4K e continut nativ la rezolutie 4k reala, cu siguranta meciurile, dar pe Eurosport inca nu e 4K decat sigla, restul e Full HD upscalat. Dar va fi 4K nativ si pe Eurosport 4K, dar numai unele competitii, de exemplu cu siguranța Jocurile Olimpice de vara.

Anonim

Din ce se vorbește, reiese că televizoarele apărute după 2017 nu ar fi trebuit să aibă aceste probleme, mai ales în cazul marilor branduri. Și uite că le au, iar problema este că nu sunt capabile să selecteze automat standardul HLG, iar modul manual de selectare este inactiv (în cazul meu devine activ numai atunci mă aflu pe YouTube, Netflix sau alte surse, dar atunci acest mod manual este inutil pentru că detectarea automată funcționează cum trebuie).

Unknown

Oameni buni terminati cu topicul asta daca nu oferiti nicio solutie pentru cei carora nu le merge cum trebuie tvul. Eu am samsung 43nu7092 2018 cu activare hlg din setari. L am activat si tot intunecat se vede. Am dat si pe dinamic si am reglat luminozitate, stralucire contrast la maxim si s a mai deschis imaginea putin,aproape insesizabil.tot mai bine se vede pe hd.

Anonim

Nu exista nicio solutie pentru HLG corect care sa o poata oferi cei care comentează. Solutia e fie update la un firmware cu un HLG corect implementat prin implicarea producatorului televizorului in crearea unui astfel de firmware, fie schimbarea televizorului, fie renuntarea la a viziona canale HLG, fie sa le vizionati incorect redate, adica intunecat.

Anonim

Pana nu veti primi update de firmware la televizoare, nu veti vedea cum trebuie. Poate doar sa renunte Eurosport 4K la HLG si sa foloseasca doar HDR simplu fara HLG. Dar atunci nu vor mai vedea deloc cei care au HLG corect implementat, dar nu au HDR.

liviu

Setari imagine Sansung 43nu7472 (2018):
Mod imagine: Natural
Iluminare spate: 45
Luminozitate: 0
Contrast: 40
Claritate: 10
Culoare: 15
Tenta V/E: 0
Vizualizare clara digitala: automat
Amplificare contrast: scazut
Ton culoare: rece
Si se vad toate bine, inclusiv eurosport 4k.

Anonim

Dacă nu aveam și versiunea HD cu care sa compar, aș fi spus că acest Eurosport4K se vede foarte bine. Comparând însă, îmi dau seama că acest 4K este se vede extrem de prost. Dețin un televizor Sony 4K din 2019, iar dezamăgirea e mare.

Nicu

Acum nu sunt transmisii filmate nativ in 4K pe acest Eurosport. Cum ați vrea sa se vadă 4K? Se vede un pic mai bine decât HD și atât, și asta doar daca televizorul respecta complet standardul HLG. Așteptați să difuzeze transmisii 4K și apoi vedeți voi daca se vede bine sau nu.

HD Satelit România

Ultimele cinci comentarii au fost șterse, iar un altul a fost editat. Vă rog să discutați strict tehnic despre subiect, nu despre interlocutori, într-o maniera fără acuzații și catalogări.

Florin

Aceasta discuție despre foarte rarele transmisii 4K de pe Eurosport 4K s-a purtat deja și pe alt topic, dar și acolo erau mulți care nu m-au crezut și susțineau contrariul, spunând că de fapt când se va lansa în România, Eurosport 4K va avea multe transmisii 4K, nu doar câteodată. Așa este Eurosport 4K de când s-a lansat, nu doar în România e așa. Transmit rar 4K nativ și atunci anunță de obicei în avans prin comunicate. Discuțiile le găsiți aici:

https://www.hdsatelit.com/2019/12/eurosport-4k-in-teste-la-upc-romania-in.html

Anonim

Nimeni nu știe ce specificații trebuie să aibă un televizor nou dacă îl cumpără acum pentru a avea certitudinea că acela va vedea așa cum trebuie Eurosport 4k. Pentru că multe din cele ale căror specificații conțin 4K, HDR10 și HLG au de fapt probleme.

Anonim

Eu am trei televizoare Ultra HD de la LG si niciunul nu a avut probleme in receptia corecta si luminoasa a Eurosport 4K. Vad ca doar unele Samsung au probleme si multe Sony. Deci am avut noroc? Sa poate norocul e faptul ca am stat pe net multe ore special pentru a cauta detalii tehnice exacte de pe platforme online specializate in prezentarea acestor specificatii ale televizoarelor. Cand va cumparati un telefon, il luati pur si simplu pentru ca e Samsung sau alta marca preferata sau verificati de asemenea cele mai ascunse detalii tehnice ale telefonului si cititi multe review-uri? De ce nu faceti la fel si pentru televizor, de ce il luati doar pentru ca e marca dvs preferata, dar nu e un model prea bun, desi pare scump? Procedati tot la fel ca la telefon, deoarece un tv e la fel de scump sau poate chiar mai scump decat un telefon si apoi va plangeti ca desi e marca buna si model relativ nou sau foarte nou sau scump, nu merge Eurosport 4K luminos, ca e transmis doar HLG si culmea, televizorul nu are HLG sau are HLG gresit implementat... Poote undeva pe net cineva a scris pe un forum international sau chiar romanesc ca modelul respectiv are problema asta pe canalele HLG... Sau orice alta problema... Daca citeati, ati fi cautat alt model de la producatorul dvs preferat, asa cum faceti si cu un telefon înainte de achizitie , daca cititi ca are ceva neinregula...

Anonim

Și cu ce este mai special 4K,H HLG de la LG decât la celelalte ? O afirmație cam greu de argumentat, chiar dacă lucrurile stau așa, mai ales că am găsit prin comentariile de mai sus și 1 sau 2 posesori de LG cu probleme că ceilalți. Concret, ce specificații tehnice trebuie sa cer pentru un televizor atunci când cumpăr un televizor, dacă vreau sa vad corect Eurosport ?

Anonim

Cel care a scris că nu îi merge pe LG 4K nou a mințit, sunt sigur că nici nu e posesor de LG. Cumpăra un LG 4K din 2018 sau 2019 sau alt model de la alt producător din modelele confirmate de exemplu la alte comentarii și va merge corect.

HLG e un HDR prin aproximare, iar aproximarea se face prin niște algoritmi

LG are algoritmi foarte buni de câțiva ani pentru HLG, Samsung și Sony i-au implementat pe cei buni de 1 sau 2 ani sau deloc încă pe unele modele și aproximează valorile și curba de lumina și întuneric incorect.

Florin

De acelasi lucru sunt interesat si eu, ce specificatii tehnice ar trebui sa caut sau sa cer info sau sa mi se arate de vanzator, ca sa fiu sigur ca pot vedea E4k corect?Nimeni nu prea vine cu o solutie simpla, cei care postam ca nu ne merge, nu suntem toti ingineri electronisti...etc.

Zodrac

Știți cumva dacă plănuiesc sa facă un pachet 4K și pentru satelit?

Anonim

Văd că Sony din ultimii 2 ani au probleme. Și unele Samsung-uri, deși par mai puține. Deci o garanție ar fi LG.

Anonim

4k pe satelit? Never

Anonim

Dacă HLG este un HDR prin aproximare, atunci care-i rostul ? Să transmită HDR, aici lucrurile sunt mai clare. Sau dacă nu, măcar să îl lase 4K standard. Ideea este să fie văzut în condiții bune de toate televizoarele 4k, altfel audiența ramane pe HD, iar acest Eurosport 4K rămâne nerentabil. Pentru că problemele semnalate în România probabil sunt peste tot.

Sorin

Sau cumpărați-vă televizoare care au algoritmii HLG actualizați... Aproximarea algoritmilor HLG nu e chiar aproximare, ci e un calcul matematic precis, așa cum e de exemplu compresia la arhivele digitale zip sau rar. Nu e loc de eroare daca televizorul are actualizați algoritmii HLG. Deci nu algoritmii HLG sunt problema, ci formulele matematice HLG neactualizate, vechi de mai multi ani, implementate în unele modele de televizoare. Acceptați că aveți televizoare cu algoritmi HLG neactualizati, chiar daca sunt de la producători consacrați. Degeaba va plângeți pe forumuri împotriva tehnologilor utilizate de Eurosport, nu aceasta e solutia. Soluția e sa acceptati ca televizorul dvs are o problema de actualizare a standardelor HLG si ca rezolvarea se poate face doar printr-un update de firmware, pe care il face si ofera producătorul modelului dvs de televizor, nu cei de la Eurosport.

Anonim

salutare tuturor. am un sony xf9005 cu android 8 si ultimul firmware. are si HLG, conform fisei tehnice. Eurosport 4k se vede intunecat, e detectat HDR ul. Digi4k se vede bine, nu e detectat HDR

Anonim

"televizoare care au algoritmii HLG actualizați" ?! O astfel de specificație nu se găsește pe niciun site de cumpărături online, care să ne îndrume în privința televizorului ales.

Dani77

Nu vei afla din fisa tehnica faptul că televizorul nu are algoritmi actualizați. Ar fi și culmea că producătorul sa scoată in evidenta propriile lacune tehnice. Astfel de probleme le afli doar pe forumurile de pe internet, daca ai norocul sa se fi plâns cineva de problema pentru un anumit model de televizor, cum și-au exprimat de exemplu nemulțumirea diverse persoane aici la comentarii, specificând și modelul televizorului cu această problema. Și cauza poate sa fie și procesorul televizorului, sa fie vreun model ARM care nu are algoritmi HLG implementați pentru accelerare hardware sau îi are implementați in versiunea veche de algoritmi, și situația nu se poate rezolva software prin update de firmware, deoarece nu ar face fata procesorul calculelor in timp real, deoarece ar fi software emulat, nu hardware procesat. Am un receptor 4K care la fel nu reda corect HLG și acesta a fost răspunsul primit de la producător.l, răspuns care e posibil sa se aplice și la aceste televizoare cu Android sau la alte modele non android, dar cu procesor ARM sau de alt tip incompatibil cu HLG recent.

MasterX

Într-adevăr, multe televizoare și receptoare lansate chiar și anul acesta utilizează CPU și GPU vechi de câțiva ani și nu de anul acesta, iar explicația nu e doar prețul mic al acestor unități CPU și GPU mai vechi, ci faptul că proiectarea unui televizor poate dura 2-4 ani, iar când se incepe proiectarea, unitățile GPU și CPU sunt noi lansate, dar până se lansează televizorul, trec ani, iar unitățile CPU și GPU incorporate sunt deja vechi și e posibil sa nu mai corespunda celor mai noi standarde de decodare hardware video și deci nu pot rezolva nimic prin lansarea de actualizări software. Poate LG și alți producători au echipe de dezvoltare mai rapide și mai mari, iar durata de la inceperea proiectării până la lansarea produsului nu e mai mare de un an, iar componentele sunt mult mai recente. Aceeași situație este și pentru unele modele de la Sony care merg, sau multe modele de la Samsung,care au beneficiat de echipe rapide de proiectare și deci utilizează componente recente.

Anonim

Panasonic oled, hdr detectat corect, imagine cristal. La fel si pe lg c9. Restul e cancan pentru amatorii de comentarii.

Anonim

Nu e cancan, unora chiar le afiseaza întunecat si umbrit, inclusiv mie. Ce nu inteleg unii dintre acestia e ca televizorul lor e cauza problemei si nu a Eurosport e cauza. Eu am inteles, desi recunosc ca nu am acceptat de prima data. Dar m-am informat suplimentar si asa este, din pacate. Insa nu toata lumea este pregatitia psihologic sa accepte ca a dat bani multi pe un televizor de marca lansat recent, dar care e neconform in privinta HLG.

Florin

Eu sunt unul dintre cei care a acceptat rapid ca tv ul are probleme. Acum, ca pe viitor sa nu fiu in aceeasi situatie, cum se poate verifica daca HLG ul este conform sau nu? Si daca ce scrie in descrierea tehnica este valabil cu ce gasesc acasa in tv?:-)

marian

Subscriu anonim ! Panasonicul din 2017 lmagine excelenta ! Iar Soni NU !

Anonim

Oarecum poti verifica prin sample-uri video HLG inregistrate de pe diverse canale HLG, puse pe USB si redate. Dar si asa e oarecum posibil ca pe playerul video sa le redea corect, iar pe televiziuni prin tuner nu. Dar in acel caz e doar o implementare software proasta si nu problema hardware. Poate ne pune cineva sampleuri video HLG de pe alte canale 4K, sa testam.

DTH Fan

Va ajut eu cu inregistrari de pe Travel XP 4K, ce transmite HLG HDR tot ca Eurosport. Inregistrarile sunt arhivate, deci dupa ce le descarcati, le dezarhivati din zip, iar fisierele ts le puneti pe un stick USB, iar stickul USB in televizor si le redati si verificati daca problema exista si pe acest canal HLG HDR.

https://www20.zippyshare.com/v/8pqSlyVO/file.html

https://www99.zippyshare.com/v/qOjI27LN/file.html

https://www32.zippyshare.com/v/KMVd7q53/file.html

Anonim

Woooooow, ce bine se vad inregistrarile de acest canal Travel XP 4k pe LGul meu! Intr-adevar se activeaza HLG HDR automat, dar se vad exceptional!!! Multumesc DTH Fan!!

Vrem acest canal la RCS RDS, va rugaaaam, asta e canal 4K HLG HDR adevarat!!!

Mishu

@DTH Fan, pai nu e acelasi lucru cu imaginile YT uhd hdr/hlg? Eu pe Sony XE8077 am imagini perfecte de pe yt sau sursa externa (usb->player intern), si cam aceleasi probleme de mai sus pe digi si eurosport. O sa incerc si fisierele de la tine...

DTH Fan

Nu e același lucru. Pe YouTube și alte surse non DVB este HDR simplu, nu HLG HDR. Verifică dacă îți merg perfect aceste imagini HLG, luminos, colorat și contrastat. V-am oferit înregistrări de pe o a treia sursă DVB care transmite în HLG HDR. Daca va funcționează corect cu aceasta, atunci puteți pune semnul întrebării asupra standardului HLG folosit de Eurosport. Dar dacă nici aceste înregistrări HLG nu funcționează corect, atunci e de la tv, nu va poate ajuta nimeni.

Mishu

Clipurile lui @DTH Fan, la fel ca si cele din yt, pot fi setate, ce sa vezi, si hdr, si hlg, astept alte fine ironii la adresa sony, mda struguri se'ntimpla sa fie si mai acrii. Daca vrem tv cit juma' de perete, e greu sa luam tv de top. Deci setam orice oriunde oricum, dar, nu la gigi!!! https://i.postimg.cc/mDQ4RsJ9/IMG-20200126-143750.jpg https://i.postimg.cc/J0L1BnZK/IMG-20200126-143708.jpg https://i.postimg.cc/8CYcsNZn/IMG-20200126-143659.jpg

Mishu

Sony XE8077 : https://i.postimg.cc/T2cwWzY0/IMG-20200126-145027.jpg https://postimg.cc/k2FdQ00z/219e05dc https://postimg.cc/2q0RJ48x/c48c18dd https://postimg.cc/bd7XKY84/00b94315 https://postimg.cc/nsRgTp0R/6b136e8c

MasterX

Mishu, testul nu e complet relevant, nu ai testat receptie DVB directa, ci ai testat redare prin player. Poate daca ar fi înregistrat cineva si de pe Eurosport 4K, cand era la liber, poate ti-ar fi redat bine prin USB si inregistrarea aceea de pe Eurosportul 4K. Testul cu înregistrările lui DTH Fan dovedeste doar faptul că televizorul tau are CPU si procesare grafica cu HLG corect implementate, dar nu dovedeste ca sunt corect implementate si in receptia directa DVB, ci pot fi corect implementate doar in playerul video USB si online. Dar in acest caz se poate rezolva problema printr-un update de firmware. De asemenea, nu stim daca Travel XP 4k foloseste un HLG de tip vechi sau unul de tip nou, caz in care testul nu mai e deloc relevant, ca nu verificam acelasi tip de HLG.

MasterX

Daca poti, inregistreaza ceva direct cu televizorul de pe Eurosport 4K pe USB Stick si apoi reda de pe acel stick, sa vezi daca reda corect de pe stick.

Mishu

MasterX Ce am inregistrat eu cu tv.ul, din dvbt, nu poate fi setat hdr, arata ca fiind hdr, si atit, nu mai am posibilitatea in meniu sa setez hdr/hlg. Formatul fisierului, este imbeciltatea aia personalizata, n-am idee daca o pot exporta in vr'un fel, pc-ul nu vede hdd-ul inregistrat in televizor (parca la fel e si la "concurenta").

MasterX

Nu trebuie sa îl pui pe net, e suficient că ai testat tu ce ai înregistrat și nu merge... Atunci înseamnă că e o problema de semnalizare incompleta a semnalului HDR și HLG, nu de semnal in sine. Cred că problema e la Eurosport, din moment ce aceleași probleme sunt și la UPC. Eu sunt la Focus Sat, nu pot testa.

Anonim

Pai și atunci cum pe alte televizoare merge corect, chiar și așa semnalizat incorect? Sunt mai Smart în privința asta alte televizoare? Sau sunt mai îngăduitoare cu lipsa semnalizarii corecte? Cert e că lor le merge pe LG și altele, iar la Sony nu ne merge. Eu nu pot sa accept că semnalizarea greșită, ci e ceva lipsa la tvul meu la softul lui comparativ cu LGurile și altele care merg și Sony ar trebui sa ne rezolve problema sau lipsa detecție corecte, chiar daca semnalul e incorect marcat, așa cum fac și LG urile și altele.

Anonim

Vad o confuzie in discutii. Problema nu este de incapacitate a TV-ului de a reda standardul HGL, ci de a il detecta automat (detectia manuala se dezactiveaza atunci cand detectarea automata esueaza). Am un televizor Smart LED Sony BRAVIA 55XF8596 si bineinteles ca ma confrunt cu aceeasi problema. Testat din alte surse, acelasi standard functioneaza la parametrii.

Anonim

Partea de software de la Sony evolueaza foarte greu si nu le reuseste de obicei din prima. De exemplu Android 8 aparut prin ianuarie/februarie 2019, a fost retras dupa putin timp fiind instabil, in luna mai 2019 a fost relansat tot cu mari probleme de stabilitate (blocaresi/sau restartarea din senin a televizorului). Abia prin luna noiembrie, la aproape 1 an de la lansare, androidul 8 a fost stabilizat printr-un update de firmware care exista si acum pe site, pus la download. Spun asta pentru ca detinatorii de Sony sa nu isi piarda speranta, un update care sa rezolve aceasta problema ar putea apare oricand. Televizoarele Sony sunt foarte bune (si foarte scumpe), dar la partea de software sunt varza.

Mishu

Nu este vorba de confuzii, s-a descris, cred eu, destul de clar in ultimele 5-6 comentarii. Pe de alta parte, partea hardware a unei televiziuni, este insotita si de un soft dedicat operatiunilor si standardelor cerute la achizitie (evident ca pot fi achizitionate/modificate si ulterior).

Teo

Pt detinatori TV Samsung cu HDR fara HGL:
Pentru cei ceaveti Tv HDR fara HLG si vedeti imaginea intunecata schimbati in mod Dinamic.

Anonim

Greu de înțeles ce poți cere la achiziția unui TV, când majoritatea celor cu 4K au și HDR10 și HLG. Acest așa-zisa 4K de la Eurosport este o loterie cu care nu se merită să îți bați capul, mai ales când ai și Eurosport 1 HD și Eurosport 2 HD care se vad foarte bine. Sau daca nu ai ce face cu banii, cumperi mereu televizoare, până ai norocul vezi să strălucitor acel 4K HLG. 😁

Anonim

Pt Mishu: dacă tu le-ai înțeles, cum se face că nu poți explica ?

Anonim

Pentru deținătorii de Sony de orice fel: Orientati-va către altă marcă.

Anonim

Recomand LG, au softul cel mai bine pus la punct. Pe locul 2, celelalte, fără Sony.

Anonim

De ce sa ne orientam catre alta marca cei cu Sony? Pentru ca nu se vede Eurosport 4K luminos automat, dar merge reglat manual? Pentru ca are android si poti instala pe el orice dar pentru unii e prea greu? Ca are lag la schimbatul canalelor de vreo 3 secunde, la unii de 2,5 secunde, iar la altii de 4 secunde? Ca imaginea e impecabila fata de aparatele concurentilor? Fi mai omule serios si vezi.ti de samsungul tau edge led. Strugurii sunt acri cand nu ajungi la ei, nu-i asa?

Anonim

De ce sa fie strugurii acri? Sunt amari. Am si televizor Sony 2018, si LG 2017. LG merge perfect pe Eurosport 4K, Sony nu. Am dat pe Sony aproape dublu pret decat am dat pe LG. Asa ca mai scuteste-ma cu strugurii tai acri ca nu stii cu cine vorbesti si cati bani avem fiecare. Ai impresia ca un Sony costa o avere? E doar de doua ori mai scump si de doua ori mai prost in multe privinte, cu software instabil si neactualizat. Nu mai imi iau Sony in viata mea.

Anonim

Si la mine merge bine eurosport 4k pe sony. Asa ca nu stiu unde e problema. Nu inteleg de ce m.as orienta catre alta marca. Da.mi ceva argumente, te rog.

Unknown

Ca esti tu nemultumit de o marca anume nu inseamna ca aceasta marca este proasta. E vorba doar de experienta ta vis-a-vis de acea marca. Se gasesc nemultumiti in toate taberele. Eu am Panasonic, LG si Sony. As avea pro si contra la fiecare. Dar nu as putea spune ca e mai prost unul de cat altul. Am ales in cunostinta de cauza de fiecare data. Poate aici e cheia. Sa te informezi inainte. Nu stiu, zic si eu.

Anonim

Argumente? Argumentele le-au scris alti posesori de Sony mai sus, zeci de comentarii ca nu le merge cum trebuie. La fel nici mie nu imi merge. Norocul tau ca tu ai model de la Sony care merge cum trebuie pe Eurosport 4K, daca asa zici tu ca iti merge... Dar numără sa vezi la câți nu le merge mai sus.

Anonim

Sunt cativa care se plang, asa e. Daca am cunoaste o statistica am putea emite pareri pertinente. Din cate am inteles, discutand cu cineva de la RDS pe tema asta, adevarul se pare ca e undeva la mijloc, intre transmisia eurosport si unele modele de la anumiti producatori. Asa ca nu stim foarte bine adevarul.

Darius

Anonim, ce model Sony iti functioneaza corect pe Eurosport 4K? Spune-mi modelul exact, ca eu chiar vroiam sa imi iau Sony, dar si nu eram sigur ce model. Asa macar cu garantia ta, stiu ce model sa cumpar care merge cum trebuie pe Eurosport 4K. Astept modelul, cum il pui, si merg sa il cumpar. Multumesc.

Anonim

Modelul e Sony 55XF9005. Are android 7. Nu stiu daca are legatura cu versiunea de android. Am specificat ca pe eurosport 4k nu se schimba automat luminozitatea. Dar la sugestia unora de pe aici, am modificat profilul de imagine sport cu luminozitatea spre maxim si cu setarea x-tended dynamic range medium sau high.Asta doar pentru a fi asa luminos cum spun alti ca trebuie sa fie. Altfel e la fel de luminoasa imaginea ca si celelalte canale.

Anonim

Unii se plangeau de tenta rozalie, mai ales pe fundalul alba al zapezii de la transmisiunile recente de ski. La mine nu e asa ceva. De ce sa zic ca e daca nu e? Nu am nici un interes sa ridic in slavi sony, dar nici sa-l denigrez.

Darius

Multumesc, credeam ca nu e modelul bun, ca am vazut ca au postat mai sus doua persoane care au tot Sony XF9005 si ei spunea ca nu le merge bine. Merg pe recomandarea ta, inseamna ca acele persoane fie nu stiu sa isi foloseasca televizorul, fie au spus neadevaruri.

Anonim

Ai putea sa te convingi cand il cumperi sa il pui pe eurosport 4k. Simplu. Adica sa-l cumperi verificand acest aspect. La asta cred ca se referea si colegul de mai sus sa cumperi in cunostinta de cauza. Mai ales ca asta constituie o problema in cazul tau. Pe al meu scrie made in belgia. Desi cred ca pe toate scrie asa. Ce sa-ti mai zic despre el? Versiune de soft? Firmware?

Anonim

Sony 55XF9005 - îți recomand să îl treci la Android 8 + ultimul update din noiembrie 2019. V-a deveni foarte
stabil. Insa problema cu imaginea pe Eurosport 4k nu se va rezolva. Tot de la Sony ar putea veni rezolvarea, cauza fiind de tip software, nu hardware. Acum rămâne de văzut dacă acest colos numit Sony ne va baga in seamă și pe noi, muritorii de rând.

ATENȚIE: acest articol are peste 200 comentarii. Utilizați navigarea de mai jos pentru a vizualiza toate comentariile, inclusiv cele publicate de dvs:
<< Cele mai vechi comentarii < Comentarii mai vechi   Comentariile 1 – 200 din 226 comentarii   Comentarii mai noi > Cele mai noi comentarii >>

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile