miercuri, 15 ianuarie 2020

Eurosport 4K, din 17 ianuarie 2020 la UPC

După o perioadă de teste la UPC, televiziunea Eurosport 4K va fi disponibilă din 17 ianuarie 2020 în grila de cablu tv digital a acestui operator, la poziția 200. Operatorul anunță că deocamdată acest post tv Ultra HD va putea să fie vizionat doar de către abonații din București, Brăila, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Tulcea.

Ulterior, televiziunea Eurosport 4K va fi inclusă treptat în grilele digitale ale abonaților UPC din toată țara. Va fi necesar un Card Digital UPC (așadar, televiziunea va fi criptată în viitor, deși la început va fi probabil la liber) și un televizor compatibil 4K.

Televiziunea Eurosport 4K este deținută de grupul media internațional Discovery. Eurosport a mai transmis deja în alte state diverse competiții sportive în Ultra HD.

UPDATE 17 ianuarie 2020: Eurosport 4K a intrat în grila UPC, momentan la liber. Mai jos găsiți imagini trimise de George.

UPDATE 22 ianuarie 2020: UPC a anunțat:

"Începând cu 22 ianuarie 2020, serviciul este disponibil în: Agnita, Brăila, Brașov, București, Câmpeni, Cluj, Constanța, Dănești, Gherla, Gheorghieni, Huedin, Iași, Lugoj, Miercurea Ciuc, Năsăud, Orșova, Ploiești, Sânnicolau Mare, Sfântu Gheorghe, Târgu Frumos, Timișoara, Tulcea, Turda. EUROSPORT 4K este disponibil pentru moment clienților cu Card Digital UPC (CI+) și televizior 4K ce locuiesc într-unul dintre orașele: Agnita, Brăila, Brașov, București, Câmpeni, Cluj, Constanța, Dănești, Gherla, Gheorghieni, Huedin, Iași, Lugoj, Miercurea Ciuc, Năsăud, Orșova, Ploiești, Sânnicolau Mare, Sfântu Gheorghe, Târgu Frumos, Timișoara, Tulcea și Turda.. Canalul va fi inclus treptat în grilele digitale ale tuturor abonaților UPC din țară. Postul TV este gratuit pană la finalul lunii martie 2020. Semnalul 4K Eurosport este emis conform standardului HLG (Hybrid Log-Gamma HDR). Televizoarele mai vechi 4K nu sunt compatibile cu acest standard. În cazul unui TV 4K non-standard HLG canalul poate fi vizualizat în format 4K însa pot exista probleme de luminozitate - imagine mai întunecată față de restul canalelor din grilă."


34 de comentarii despre subiectul „Eurosport 4K, din 17 ianuarie 2020 la UPC”:
Anonim

Acum sa vedem cat va costa dupa ce va fii criptat probabil luna ianuarie va fii promo dupa aceea va cost foarte mult undeva la 7-8 lei acum sa vedem cat vor platii abonatii Upc pentru canalul asta

Anonim

Nu au mai mult de 4 competitii produse UHD, se scot anul asta cu Jocurile Olimpice.

sada

prevad 1o-15 lei de plata pentru Eurosport4K

radu.ionut.boss

Anonim 1 chiar daca va costa il voi plati si il voi avea in grila si il voi urmari.

Anonim

Până în martie va fi promoțional la liber, apoi cu bani.

Unknown

Bravo lor. Inceputul conteaza. Olimpiada 4k,poate și hdr de la niponi. Bravo.

Gabriel

O sa intre si la Digi in perioada urmatoare, pana sa inceapa competitiile alea sportive. Au eliberat niste frecvente, posturile maghiare nationale devin regionale, etc.. un pic de rabdare mao trebuie, din pacate postul ala o sa coste un euroi + tva

Anonim

Roarte bine ca UPC introduce canale 4K. Ce ar trebuii sa mai faca este sa renunte complet la televiziunea analogica, ca sa poata introduce mai multe canale HD si 4K. In 2020 televiziunea analogica nu isi mai are rost. Inloc de un canal analogic poate introduce mai multe canale HD digital sau 2-3 canale 4K

Anonim

Si la Digi de maine

Anonim

Si in toata tara, nu numai la Bucuresti

radu.ionut.boss

sada perevezi gresit, ai a vrut Telekom cu voi si voi ai pierdut canalele Discovery.

Anonim

In curand va intra si in Timisoara, Iasi, Cluj, Constanta, Tulcea și Braila.

Dani

Cum voi ruga si in topicul pentru Eurosport 4K la RCS RDS, sunt curios cat din continut e nativ 4K si cat e upscalat din Full HD. Am citit in alta discutie ca peste 95% din continut e upscalat din HD si nu e 4k nativ. Asa era si varianta ruseasca. Cand va fi introdus, puteti verifica, daca aveti ochi buni, daca e adevarat ca e majoritar continut upscalat din Full HD? Se va observa vedea diferenta mai ales intre grafica si continut sau intre promo-uri si continut. Multumesc, astept pareri.

Anonim

Digi 4k e foarte departe de ESP 4k. Sa vedem cu ce competitii vin cei de la Eurosport, deocamdata doar sigla e 4k

radu.ionut.boss

Dani se vede clar ca este upscalat si nu este 4K clar.

Anonim

La Digi conținutul 4K cu HDR al Eurosport lasă de dorit, fiind mult inferior celui cu care suntem obișnuiți pe Youtube sau Netflix. Motivele sunt neclare, mulți dau vina pe upscaling, alții pe televizoare... Rămâne de văzut care este cauza.

Anonim

Nu ramane de vazut nimic, se stie deja, e upscalat. La fel e si la UPC. Ce vina are Digi sau UPC ca Eurosport 4K nu transmite 4K nativ decat cateodata?

Anonim

Asa eanonim 17.01 e mumai sigla si ca sa transmiti asa ceva pateleit e foarte scump.Si pentru a receptiona Programe 4K ati trebuie antena completa ,receptor 4k si tv UHD,NU abureli ce transmit astia de la noi.

radu.ionut.boss

La mine pe LG Webos TV scrie asa UHD 16.9 2160p HLG HDR BT.2020 Mpeg.

Anonim

Conținutul 4K upscalat sau nu, este sub cel HD al aceluiași Eurosport. Nu e deloc ok, să ai un tv 4k din 2018, 2019 sau 2020 și să ți se spună între altele, inclusiv că poate televizorul nu e bun.

Anonim

Ba da, e ok sa ți se spună aceasta, din moment ce televizorul nu e capabil să înțeleagă in mod corect informația HLG din fluxul DVB, ci poate in cel mai fericit caz doar din aplicații sau fișiere redate prin USB, in ambele cazuri fiind playere diferite decât cel utilizat pentru DVB.

Anonim

Trebuie sa ne multumim cu ce avem deocamdata. Nu tv-urile sunt de vina.
EUROSPORT 4k este un program in testare (testare facuta de Eurosport prin preluare 90% competitii Eurosport 1. / DIGI doar retransmite)
Dca veti cauta Eurosport 4k pe net inclusiv in site-ul Eurosport.com NU ilveti gasi nici macar ca program TV.
Rabdare pana va transmite emisiuni preluate/redate in 4k.
Nu multe televiziuni realizeaza programe sportive LIVE in 4k.
Mai mult ca sigur ca se are vedere Olimpiada Tokio 2020. (s-a preluat satandardul HGL pt conceput pt transmisii LIVE de BBC in cooperare cu NHK. NHK fiind televiziunea Japoneza ce va transmite Olimpiada.
Sa auzim de bine.

Anonim

Dacă s-a preluat standardul HLG pentru retransmiterea în 4K a Olimpiadei de la Tokio, atunci mai bine rămâneți pe HD. Sau poate HLG-ul japonezilor o fi altfel decât al eurosportului european.

Anonim

Sony nu e marca japoneza? Că am văzut că ai comentat și la alte știri. Ți-am mai răspuns și acolo. Asta e .. nu contează ce marca ai de televizor, nu contează câți bani ai platit. Televizorul tău, dacă nu redă corect pe canale 4K HLG, înseamnă că e certificat HLG doar pentru YouTube și pentru diverse alte aplicații, posibil și pentru player USB sau prin DLNA, dar nu și pentru semnal prin tuner DVB. Am suficientă experiență în recepția canalelor 4K, recepționez Ultra HD de când s-a făcut primul test prin satelit, recepționez peste 15 canale 4K prin satelit, știu ce înseamnă HLG si HDR. Am televizor LG care redă perfect atât HLG cât și HDR, fără să dau contrastul la maxim și nici culori la maxim. Ba din contră, țin la 40%, că mă dor ochii de cât de bine se vede, și chiar și așa se vede superb, atât culori, cât și contrast, extraordinar de bine, când se activează pictograma HLG. In schimb, dacă redau semnalul indirect, printr-un receptor 4K care nu este nici HDR, nici HLG, ci doar 4k, la recepția DVB se vede foarte rău. Deci problema este la receptorul sau televizorul utilizatorului care nu respectă standardul HLG decât în aplicații, dar nu si la recepția prin tunerul DVB.

Sorin

Ce Olimpiada de la Tokio, penultimul anonim? Nu va mai fi anul acesta, a fost amânată pentru anul următor.

Anonim

Celor care "știu", puteți da câte 2 nume de televizoare pentru principalele branduri (să zicem Samsung, LG, Philips, Sony, Panasonic) care văd HLG la calitatea promisă ? Ca să știm și noi, ăia mai "proști" pe ce să dăm banii de acum înainte. În specificațiile tehnice oficiale ale ultimilor 3-4 ani toate au HLG, dar niciunii nu par să ofere garanția unei imagini de calitate pentru acest standard care este în fond o versiune mai ieftină a lui HDR.

Anonim

Eu pot sa iți exemplific un model de televizor pe care L-AM TESTAT și care funcționează corect cu HLG pe DVB. Eu nu pot sa dau exemple de alte televizoare de la alți producători, care funcționează corect în standardul HLG pe DVB, dar pe care EU NU LE-AM TESTAT, deoarece eu nu am cumparat acele televizoare de la alți producători și nici nu voi cumpără pentru a le testa! Nu sunt vânzător de televizoare și nici distribuitor de televizoare, ca să fi testat atât de multe modele 4K!

Modelul meu este LG UK6200PLA si funcționează perfect HLG, nu e nici contrastul prost, nici culorile șterse, nici imaginea spălăcită pe HLG.

Cumpără acest model de televizor și dacă nu va funcționa corect pe HLG pe DVB, te rog sa îmi lași mesaj sa iți dau numărul meu de telefon să vorbim sa iți dau banii pe acest televizor LG și sa mi-l trimiți, plus un bonus de 500 de lei pentru deranj. Atât de sigur sunt de ceea ce afirm când spun că există televizoare care redau corect HLG pe DVB, deoarece LG UK6200PLA redă!

Dar sunt 1000% convins ca după ce îl vei cumpără, iți vei da seama ca problema este de la televizorul tău actual, atunci când vei vedea că pe acest model de LG se activează iconița de HLG si este redat corect semnalul DVB HLG și nu mă vei suna! Dar măcar sa intri aici și sa îmi mulțumești pentru sfat în privința redării fără probleme a semnalului HLG pe televizorul acesta LG UK6200PLA!

Sorin

Penultimul anonim care scrii că faci parte din "ăia mai proști" - ai spus: "noi, ăia mai "proști" - , ai grijă ca face rău la încrederea în sine un astfel de limbaj. Te rog sa vorbești mai neutru, mai tehnic, altfel vei primi răspunsuri într-un stil similar celui utilizat de tine.

Dacă vei cauta pe internet, de exemplu pe Softpedia Forum, sau chiar la comentarii pe acest blog/forum sau ce este, vei vedea ca multi se plâng ca au probleme cu HLG pe tv-uri Sony, si ca in general pe tv-uri LG nu sunt probleme. De exemplu, citește comentariile aici, sunt peste 200 comentarii:

https://www.hdsatelit.com/2020/01/digi-tv-lanseaza-pachetul-4k-care.html

sau de aici:

https://www.hdsatelit.com/2020/04/un-nou-canal-4k-in-grila-vodafone-tv.html

Sunt suficiente comentarii ca sa iți formezi o părere pertinenta, inclusiv exemple de televizoare care merg sau nu merg bine pe HLG.

Anonim

Și eu sunt unul dintre deținatorii de Sony dezamăgit de HLG. Numai de HLG. Înțeleg de mai sus că sunt mai mulți cu problema asta. E clar Sony nu mai este ce a fost dacă nu poate respecta un standard pe televizoarele sale. Poate că Samsung sau LG sunt opțiuni mai bune de luat în seamă pentru viitor.

Anonim

Sony este o alegere proastă pentru HLG si mai costa si mult. Cine nu are ce face cu banii poate lua Sony. Cei care vreti HLG de calitate luati televizoare coreene ca aint cele mai bune la pret si la calitate.

Anonim

Cine vrea televizor adevarat isi ia Samsung.

Anonim

LG e mai bun ca Samsung ca are si dts. Samsung nu are.

Anonim

SAMSUNG FOREVER !!!!!!

Anonim

Eurosport și HD Plus vor prezenta Roland-Garros French Open în septembrie și octombrie pentru a treia oară la rând în calitate de imagine ultra-clară. În perioada 27 septembrie - 11 octombrie, Eurosport 4K va transmite toate meciurile care au loc pe Center Court Philippe-Chatrier pe UHD1 de HD Plus în calitate UHD cu HDR. Fanii pot aștepta cu nerăbdare 15 zile de tenis și aproximativ 120 de ore de acțiune live, inclusiv semifinale și finale, la o calitate super.
Puteti urmări meciurile selectate pe canalul de evenimente Eurosport 4K pe UHD1 de HD Plus în calitate ultra-clară cu HDR - fără pauze comerciale și cu comentarii germane. Finala feminină va fi pe 10 octombrie la ora 15:00, finala masculină pe 11 octombrie în același timp.

Sa speram ca va fi in 4K nativ si pe versiunea din Romania a Eurosport 4K.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile