miercuri, 15 ianuarie 2020

Eurosport 4K, din 17 ianuarie 2020 la UPC

După o perioadă de teste la UPC, televiziunea Eurosport 4K va fi disponibilă din 17 ianuarie 2020 în grila de cablu tv digital a acestui operator, la poziția 200. Operatorul anunță că deocamdată acest post tv Ultra HD va putea să fie vizionat doar de către abonații din București, Brăila, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Tulcea.

Ulterior, televiziunea Eurosport 4K va fi inclusă treptat în grilele digitale ale abonaților UPC din toată țara. Va fi necesar un Card Digital UPC (așadar, televiziunea va fi criptată în viitor, deși la început va fi probabil la liber) și un televizor compatibil 4K.

Televiziunea Eurosport 4K este deținută de grupul media internațional Discovery. Eurosport a mai transmis deja în alte state diverse competiții sportive în Ultra HD.

UPDATE 17 ianuarie 2020: Eurosport 4K a intrat în grila UPC, momentan la liber. Mai jos găsiți imagini trimise de George.UPDATE 22 ianuarie 2020: UPC a anunțat:

"Începând cu 22 ianuarie 2020, serviciul este disponibil în: Agnita, Brăila, Brașov, București, Câmpeni, Cluj, Constanța, Dănești, Gherla, Gheorghieni, Huedin, Iași, Lugoj, Miercurea Ciuc, Năsăud, Orșova, Ploiești, Sânnicolau Mare, Sfântu Gheorghe, Târgu Frumos, Timișoara, Tulcea, Turda. EUROSPORT 4K este disponibil pentru moment clienților cu Card Digital UPC (CI+) și televizior 4K ce locuiesc într-unul dintre orașele: Agnita, Brăila, Brașov, București, Câmpeni, Cluj, Constanța, Dănești, Gherla, Gheorghieni, Huedin, Iași, Lugoj, Miercurea Ciuc, Năsăud, Orșova, Ploiești, Sânnicolau Mare, Sfântu Gheorghe, Târgu Frumos, Timișoara, Tulcea și Turda.. Canalul va fi inclus treptat în grilele digitale ale tuturor abonaților UPC din țară. Postul TV este gratuit pană la finalul lunii martie 2020. Semnalul 4K Eurosport este emis conform standardului HLG (Hybrid Log-Gamma HDR). Televizoarele mai vechi 4K nu sunt compatibile cu acest standard. În cazul unui TV 4K non-standard HLG canalul poate fi vizualizat în format 4K însa pot exista probleme de luminozitate - imagine mai întunecată față de restul canalelor din grilă."


22 de comentarii despre subiectul „Eurosport 4K, din 17 ianuarie 2020 la UPC”:
Anonim

Acum sa vedem cat va costa dupa ce va fii criptat probabil luna ianuarie va fii promo dupa aceea va cost foarte mult undeva la 7-8 lei acum sa vedem cat vor platii abonatii Upc pentru canalul asta

Anonim

Nu au mai mult de 4 competitii produse UHD, se scot anul asta cu Jocurile Olimpice.

sada

prevad 1o-15 lei de plata pentru Eurosport4K

radu.ionut.boss

Anonim 1 chiar daca va costa il voi plati si il voi avea in grila si il voi urmari.

Anonim

Până în martie va fi promoțional la liber, apoi cu bani.

Unknown

Bravo lor. Inceputul conteaza. Olimpiada 4k,poate și hdr de la niponi. Bravo.

Gabriel

O sa intre si la Digi in perioada urmatoare, pana sa inceapa competitiile alea sportive. Au eliberat niste frecvente, posturile maghiare nationale devin regionale, etc.. un pic de rabdare mao trebuie, din pacate postul ala o sa coste un euroi + tva

Anonim

Roarte bine ca UPC introduce canale 4K. Ce ar trebuii sa mai faca este sa renunte complet la televiziunea analogica, ca sa poata introduce mai multe canale HD si 4K. In 2020 televiziunea analogica nu isi mai are rost. Inloc de un canal analogic poate introduce mai multe canale HD digital sau 2-3 canale 4K

Anonim

Si la Digi de maine

Anonim

Si in toata tara, nu numai la Bucuresti

radu.ionut.boss

sada perevezi gresit, ai a vrut Telekom cu voi si voi ai pierdut canalele Discovery.

Anonim

In curand va intra si in Timisoara, Iasi, Cluj, Constanta, Tulcea și Braila.

Dani

Cum voi ruga si in topicul pentru Eurosport 4K la RCS RDS, sunt curios cat din continut e nativ 4K si cat e upscalat din Full HD. Am citit in alta discutie ca peste 95% din continut e upscalat din HD si nu e 4k nativ. Asa era si varianta ruseasca. Cand va fi introdus, puteti verifica, daca aveti ochi buni, daca e adevarat ca e majoritar continut upscalat din Full HD? Se va observa vedea diferenta mai ales intre grafica si continut sau intre promo-uri si continut. Multumesc, astept pareri.

Anonim

Digi 4k e foarte departe de ESP 4k. Sa vedem cu ce competitii vin cei de la Eurosport, deocamdata doar sigla e 4k

radu.ionut.boss

Dani se vede clar ca este upscalat si nu este 4K clar.

Anonim

La Digi conținutul 4K cu HDR al Eurosport lasă de dorit, fiind mult inferior celui cu care suntem obișnuiți pe Youtube sau Netflix. Motivele sunt neclare, mulți dau vina pe upscaling, alții pe televizoare... Rămâne de văzut care este cauza.

Anonim

Nu ramane de vazut nimic, se stie deja, e upscalat. La fel e si la UPC. Ce vina are Digi sau UPC ca Eurosport 4K nu transmite 4K nativ decat cateodata?

Anonim

Asa eanonim 17.01 e mumai sigla si ca sa transmiti asa ceva pateleit e foarte scump.Si pentru a receptiona Programe 4K ati trebuie antena completa ,receptor 4k si tv UHD,NU abureli ce transmit astia de la noi.

radu.ionut.boss

La mine pe LG Webos TV scrie asa UHD 16.9 2160p HLG HDR BT.2020 Mpeg.

Anonim

Conținutul 4K upscalat sau nu, este sub cel HD al aceluiași Eurosport. Nu e deloc ok, să ai un tv 4k din 2018, 2019 sau 2020 și să ți se spună între altele, inclusiv că poate televizorul nu e bun.

Anonim

Ba da, e ok sa ți se spună aceasta, din moment ce televizorul nu e capabil să înțeleagă in mod corect informația HLG din fluxul DVB, ci poate in cel mai fericit caz doar din aplicații sau fișiere redate prin USB, in ambele cazuri fiind playere diferite decât cel utilizat pentru DVB.

Anonim

Trebuie sa ne multumim cu ce avem deocamdata. Nu tv-urile sunt de vina.
EUROSPORT 4k este un program in testare (testare facuta de Eurosport prin preluare 90% competitii Eurosport 1. / DIGI doar retransmite)
Dca veti cauta Eurosport 4k pe net inclusiv in site-ul Eurosport.com NU ilveti gasi nici macar ca program TV.
Rabdare pana va transmite emisiuni preluate/redate in 4k.
Nu multe televiziuni realizeaza programe sportive LIVE in 4k.
Mai mult ca sigur ca se are vedere Olimpiada Tokio 2020. (s-a preluat satandardul HGL pt conceput pt transmisii LIVE de BBC in cooperare cu NHK. NHK fiind televiziunea Japoneza ce va transmite Olimpiada.
Sa auzim de bine.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (527) Focus Sat (246) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (211) Telekom (302) UPC (273) Vodafone (73)