miercuri, 19 februarie 2020

CANAL 33 în grila de tv cablu digital a RCS RDS. Televiziunea Neptun Tv a fost eliminată din grila operatorului.

În această seara, operatorul RCS RDS a introdus postul tv CANAL 33, în rezoluție SD, în grila de televiziune digitală prin cablu. În unele zone geografice, televiziunea CANAL 33 a intrat pe frecvența 506000 ( de exemplu în Drobeta-Turnu Severin sau Târgu Jiu), iar în alte zone probabil pe alte frecvențe (posibil însă ca în toate zonele geografice să fie utilizate pentru Canal 33 aceleași frecvențe prin care sunt distribuite televiziunile și AMC și MTV Europe). 

Postul tv nu este în NIT, deci nu este afișat automat în grila oficială din receptoare, ci trebuie găsit prin scanare manuală, utilizând de exemplu un televizor cu tuner DVB-C. Televiziunea Canal 33 este inclusă în lista must carry pentru anul 2020. Canal 33 este o televiziune de business și de dezvoltare personală. Grila de programe conține informație de antreprenoriat, freelancing, cariere, tehnologie, bani, formare și dezvoltare personală, investiții, life-style, cultură și spiritualitate.

De menționat că din grila RCS RDS a ieșit televiziunea Neptun Tv, care a întrerupt emisia din 17 februarie 2020. Neptun Tv a ieșit din lista must carry începând cu anul 2020. Neptun Tv se afla în grila RCS RDS pe o altă frecvență, diferită de cea pe care a fost introdusă televiziunea CANAL 33.


18 comentarii despre subiectul „CANAL 33 în grila de tv cablu digital a RCS RDS. Televiziunea Neptun Tv a fost eliminată din grila operatorului.”:
SufletCălătorOfficial

La orange tv go este de anul trecut acest canal.

Anonim

Foarte bine să fie.

Anonim

La digi satelit sunt șanse sa fie introdus canal 33?

Anonim

in braila nu a intrat am rescanat tv

Anonim

Pentru un canal SD cred că nu mă obosesc să scanez pentru a-l adăuga, oricum lista de canale pe care le-am exclus este destul de lungă. Am păstrat doar posturile digitale HD plus cele două 4K. Suntem în secolul 21, iar respectul consider că îl arăt doar posturilor care își respectă telespectatorii dăruindu-le imagini de calitate.

Anonim

Apare in lista cand scanez da in unele zone nu se vede

Anonim

Pe ce frecventa și SR emite canal 33 în grila RCS RDS?

Anonim

SR este 6900, iar frecventa in zona ta o găsești verificând ce frecventa utilizeaza AMC.

ALIN29

Vor intra la Digi in perioada urmatoare:Amc HD,BBC Earth HD,Discovery HD,Cinemax2HD,LinkPress TV si IDA TV

Anonim

S-a mărit substantial bitrate-ul la AMC (SD) pe Digi Cablu, a aparut si coloana sonora in maghiara.

Ionuț

De ce nu se vede acest post in Brăila cand la scanare cu decodor imi apare Canal33

Ionuț

Pentru ALIN29, peste tot unde au băgat Cinemax2 HD, aceea extraoptiune s-a majorat la 20 de lei. S-ar putea si Digi sa-i mărească pretul de la 15 la 20 lei.

Anonim

Care este frecventa și SR, canal 33,pentru Buzău? Nu l găsește automat, trebuie să l introduc manual. O lista cu posibile frecvențe din tara

Anonim

Pai va e greu sa va uitati ce frecventa are AMC si sa scanati din nou exact acea frecventa?

Unknown

Canal 33 emite HD din prima zi de emisie, adica 17 martie 2017. Este decizia fiecarui operator daca o preia HD sau SD, si televiziunea face lobby in acest sens, dar decizia este a operatorului.

Anonim

La Buzău pe frecventa amc nu apare acest program după scanare pe TV LG smart, i mi apare pe un alt tv philips după canalul Eurosport 4k,dar nu are imagine

Unknown

Pe cablu analogic de digi ce canale mai baga

Anonim

Ce programe vor mai scoate, poate vrei sa spui... Analogicul va dispare in timp...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile