vineri, 21 februarie 2020

Eurosport anunță extinderea drepturilor pentru Marile Tururi de ciclism

Cele mai importante curse de ciclism se văd pe Eurosport până în 2025:
- Acordul permite fanilor să urmărească fiecare minut din Turul Franței și La Vuelta în direct pe Eurosport, în Europa, până în 2025
- Eurosport își consolidează statutul de „Gazdă a Ciclismului” cu exclusivitate în 38 de țări pentru Turul Franței și 50 pentru La Vuelta
- Un parteneriat istoric va permite Eurosport să difuzeze cele mai importante evenimente din ciclismul feminin.


Eurosport și-a consolidat statutul de „Gazdă a Ciclismului”, oferindu-le fanilor ocazia de a urmări fiecare minut din Turul Franței până cel puțin în 2025, după încheierea unui nou parteneriat cu Amaury Sport Organisation (ASO) și Eurovision Sport.

Extinderea pe doi ani a acordului face ca Eurosport să-și continue exclusivitatea pentru difuzarea celei mai importante competiții din ciclism în întregime, în 38 de țări din Europa.

Anunțul vine în urma statisticilor spectaculoase privind interacțiunea cu fanii în timpul Turului Franței 2019, când Eurosport a înregistrat o creștere de 95% față de 2018 a minutelor urmărite pe canalele sale digitale în luna iulie și pe parcursul Turului Franței. Eurosport a înregistrat o creștere de 4% față de 2018 și în ce privește audiența Eurosport 1 în timpul competiției.

Eurosport a ajuns, de asemenea, la extinderea acordului pentru transmiterea La Vuelta pentru încă cinci ani, până în 2025. Începând cu 2021, Eurosport va difuza fiecare minut în direct și la cerere către fanii din Europa, având exclusivitate în 50 de țări. Ca parte a înțelegerii, Eurosport va putea personaliza transmisiunile tuturor etapelor și va putea posta cele mai importante momente pe canalele sale de social media pentru a oferi fanilor de ciclism din Europa și nu numai o experiență digitală unică. Ediția din acest an, a 75-a, începe în orașul Utrecht din Olanda, care devine primul loc care găzduiește etape în toate cele trei Mari Tururi.

Din 2021 platforma-partener Global Cycling Network (GCN) va oferi prin streaming fiecare Mare Tur cu ajutorul Eurosport prin noua sa aplicație, ca parte din cel mai puternic ecosistem pentru fanii ciclismului și cicliști, contribuind la obiectivul Discovery de a deservi comunitățile pasionate în felul dorit de ele, zilnic.

Pe lângă toate acestea, Eurosport și-a asigurat drepturi istorice de a difuza cele mai importante curse cicliste. Printre ele se numără Liège-Bastogne-Liège și Flèche Wallonne, care vor fi produse și transmise în direct pentru prima oară din 2020, oferind Eurosport ocazia să contribuie decisiv la creșterea sportului pentru ca toată lumea să se bucure de el.

Andrew Georgiou, Președintele Eurosport, a declarat: „Fanii pasionați de sport sunt în centrul a tot ce facem, așa că suntem bucuroși să le oferim cea mai extinsă acoperire live și la cerere a celor mai mari curse de ciclism de lume, până cel puțin în 2025 – Turul Franței și La Vuelta.

Acoperirea noastră unică realizată prin Eurosport și GCN ne permite să aducem fanii în mijlocul acțiunii, oferindu-le nenumărate moduri de a savura și interacționa cu acest conținut de cea mai înaltă calitate din ciclism în orice fel doresc, pe orice ecran, oriunde, oricând. Producția noastră ne permite să inovăm constant – așa cum am făcut-o anul trecut, aducându-l pe Bradley Wiggins ca reporter de motocicletă direct în pluton – și să rămânem destinația ideală pentru fanii ciclismului. Abia așteptăm să readucem acțiunea pe ecrane în acest an.

Suntem încântați în mod special să aducem cele mai mari talente ale ciclismului feminin unei audiențe pan-europene, ca urmare a parteneriatului nostru cu ASO și Eurovision Sport, și suntem încrezători că vom contribui la popularizarea sportului pe întregul continent, încurajând tot mai multă lume să se implice în fenomen” a adăugat Georgiou.

După ce în ianuarie 2019 a achiziționat pachetul majoritar al Play Sports Group, compania mamă a Global Cycling Network (GCN), Discovery a construit ecosistemul media numărul 1 în ciclism, având experți recunoscuți la nivel global care contribuie la localizarea conținutului pentru diferite țări europene. Strategia Discovery include difuzarea tuturor celor trei Mari Tururi, a majorității curselor din calendarul UCI World Tour și a mai mult de 100 de evenimente cicliste din toate disciplinele.

Pe lângă transmisiunile TV, Eurosport continuă să ofere o acoperire digitală extinsă grație Eurosport Player și GCN, care permite utilizatorilor să aleagă camere adiționale pe parcursul Turului Franței. Website-ul numărul 1 de știri online în Europa, Eurosport.com, completează transmisiunile oferite, acoperind ciclismul pentru cea mai vastă comunitate de fani.


3 comentarii despre subiectul „Eurosport anunță extinderea drepturilor pentru Marile Tururi de ciclism”:
Teo

EXCELENT !

Anonim

Cu Moto Gp-ül cum ramane???

tykryt

super tare

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile