luni, 3 februarie 2020

Televiziunea de știri CBNN a început să emită în HD prin satelitul Astra de la 19,2 grade Est

Începând de astăzi, o nouă televiziune tematică în rezoluție High Definition, denumită CBNN, a început să emită prin satelitul Astra de la 19,2 grade Est, pe frecvența 11288, polarizare verticală, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK. Recepția este FTA, la liber. Televiziunea tematică CBNN HD promite o modalitate unică de a oferi știri.

BBN (Blake Broadcasting) a semnat în octombrie anul trecut un contract pentru o perioadă de peste 3 ani cu operatorul de sateliți SES, care a devenit distribuitor exclusiv prin satelit pentru CBNN în Europa, Asia și America de Nord. CBNN este o rețea în expansiune cu active în televiziunea liniară și rețele OTT care ajung în peste 400 de milioane de locuințe.

"Suntem foarte încântați să colaborăm cu SES și onorați să fim transmiși prin satelitul Astra 1M la 19,2 grade Est, deoarece aceasta este cea mai urmărită platformă de satelit din Europa. Operațiunile noastre din Europa vor avea sediul în Luxemburg. SES va gestiona, de asemenea, emisiile prin satelit în Asia și America de Nord și planurile noastre de extindere a televiziunii liniare. În plus, MX1 (acum fuzionat în SES) va gestiona distribuția generală a conținutului, redarea și integrarea monetizării. Nivelul excepțional al serviciilor operatorului SES ne va permite să ne concentrăm în primul rând pe furnizarea de știri, sport și conținut de divertisment de cea mai înaltă calitate pentru canalele noastre. Așteptăm cu nerăbdare ca SES să joace un rol cheie în dezvoltarea noastră globală", a precizat Bob Blake, CEO al Blake Broadcasting și fondator al CBNN, Oak Park Capital și a mai multor rețele de știri.


BBN (Blake Broadcasting) este un furnizor de conținut de știri la nivel mondial, oferind zilnic 16 fluxuri diferite de știri, în timp ce creează peste 1500 de știri lunar printr-o rețea și o bibliotecă cu filme și fotografii. BBN furnizează la nivel mondial știri naționale sau internaționale despre știință, sporturi clasice și electronice, modă, mediu, tehnologie, stil de viață, politică, muzică, filme și divertisment.

CBNN (inițial Crypto Blockchain News Network) a devenit un creator de conținut internațional, care operează canale de televiziune prin satelit / cablu și rețele digitale OTT.

Este o rețea hibridă inteligentă, construită pe baza unui concept de tehnologie blockchain, prin asociere cu furnizorii majori de conținut.


2 comentarii despre subiectul „Televiziunea de știri CBNN a început să emită în HD prin satelitul Astra de la 19,2 grade Est”:
Andrei77

Foarte interesant, un nou tip de televiziune, una autogenerata sau semi-autogenerata. Am impresia ca preiau automat sau semi-automat cele mai citite stiri de pe net si pun textele importante sau titlurile peste fotorgafii si video dintr-o biblioteca digitala. Nu prea am vazut over-voice decat la un promo, in general muzica e sunet de fundal. Cred ca se folosesc de puterea de calcul a retelelor de computere sa renderizeze automat totul, de unde si originea denumirii. Un pas inainte spre televiziunea viitorului.

Anonim

@Andrei77, mi se par cam putine stiri ca sa fie o televiziune autogenerata, am verificat si stirile se repeta mai des ca la posturile de stiri din Romania. Nu cred ca sunt mai mult de 10-15 stiri - nu le-am numarat exact - si un promo intr-o bucla. Un fel de stiri cum erau cele "no comment" de pe Euronews, doar că aici sunt cu comentarii scrise peste imagini.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile