sâmbătă, 14 martie 2020

Deutsche Telekom a devenit partenerul exclusiv de vânzări al Disney + în Germania

Deutsche Telekom a devenit partenerul exclusiv de vânzări al Disney + în Germania. Parteneriatul va începe cu 6 luni de acces gratuit la această platforma VoD pentru toți clienții Magenta Mobil, Magenta Zuhause și Magenta TV. Serviciul de streaming, care se lansează în Germania pe 24 martie 2020, va oferi producții exclusive Disney + Originals, producții clasice și cele mai recente blockbustere de la Disney, Marvel, Pixar, Star Wars, National Geographic și multe altele.

Atunci când Disney a anunțat că va lansa platforma de streaming, ne-a fost clar că trebuie să oferim clienților noștri acest serviciu atractiv. Cine nu-și amintește de clasicele Cartea Junglei, Alba ca zăpada sau de cele mai recente blockbustere precum Avengers: Endgame și Star Wars? Disney spune povești pentru toată lumea”, a precizat Dirk Wössner, membru al consiliului german de afaceri al Deutsche Telekom.

Jan Koeppen, președinte pentru EMEA al compania Walt Disney, a adăugat: „Cu Disney+ intrăm într-o nouă eră de inovație și creativitate pentru Disney și creăm o experiență unică pentru fani. Cu Deutsche Telekom în calitate de partener de vânzări pentru Disney + în Germania, putem oferi acum milioanelor de clienți Telekom moduri diferite de a experimenta filmele și serialele noastre“.

Toți clienții Magenta Mobil, Magenta Zuhause și Magenta TV vor beneficia de Disney + timp de 6 luni gratuit (prețul obișnuit este de 5,99 EUR pe lună). Până la integrarea platformei Disney + în aplicațiile Deutsche Telekom, clienții Telekom pot utiliza aplicația Disney + pe tableta, smartphone și / sau Smart TV folosind stick-ul MagentaTV.


Niciun comentariu despre subiectul „Deutsche Telekom a devenit partenerul exclusiv de vânzări al Disney + în Germania”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile