marți, 31 martie 2020

După fuziunea între UPC România și Vodafone România, ofertele de servicii de televiziune cu plată de la Vodafone România rămân aceleași care erau UPC România

Începând de astăzi, 31 martie 2020, UPC România devine Vodafone. Pe websiteul Vodafone România au început sa fie afișate diverse pachete și oferte de servicii de televiziune cu plată. Sunt aceleași oferte care erau la UPC România.

De exemplu, sunt menționate pachetele Play Maxim + SPORT + HBO, Play Maxim + SPORT și Play Familia + SPORT, care erau și la UPC România:

- Play Maxim + SPORT + HBO: "Cea mai extinsă grilă de canale de care să te bucuri împreună cu familia ta: canale tematice de filme, documentare și programe pentru copii", de la 49 lei: 169 canale + SPORT, HBO și HBO GO inclus, Card Digital + 4 lei;

- Play Maxim + SPORT: "Conținut TV pentru toate gusturile și mai mult HD ca niciodată": 169 canale, SPORT, Card Digital + 4 lei, de la 45 lei;

- Play Familia + SPORT: "O grilă echilibrată care conține toate canalele romanești și acoperă nevoile de divertisment ale întregii familii": 149 canale, SPORT și SPORT GO, Card Digital + 4 lei, de la 35 lei.

De asemenea, sunt menționate extra-opțiunile tv CINEMAX (canalele cu cea mai bună selecție de filme premiate și apreciate de criticii de cinema din toată lumea - 4 canale incluse: Cinemax, Cinemax HD, Cinemax 2, Cinemax 2 HD - de la 10 lei / lună) și PASSION (5 canale pentru adulți - de la 5 lei / lună). Mai sunt menționate extraopțiunile HBO si HBO GO de la 15 lei/lună, MAXPAK de la 25 lei/lună, SPORT (13 canale) de la 15 lei/lună și PANONIA de la 7 lei/lună.

La baza paginii se precizează că oferta se adresează clienților noi care încheie contracte pe o perioadă minimă inițială de 24 luni. Serviciile achiziționate individual (televiziune sau internet) sunt furnizate exclusiv cu ajutorul echipamentului de recepție care se oferă în chirie lunară (4 lei/ lună). În cazul achiziției unui pachet de servicii (televiziune, internet și telefonie), echipamentele sunt incluse gratuit.

Variantele fără perioadă minimă contractuală presupun plata unei taxe de instalare de 120 lei/serviciu și valoarea abonamentului lunar, la preț de listă. Oferta este valabilă până la 23 aprilie 2020. Vodafone își rezervă dreptul de a prelungi perioada ofertei. Toate prețurile includ TVA.

Ofertele fix-mobil sunt aceleași de atunci de când au creat subdomeniul impreuna.vodafone.ro.


3 comentarii despre subiectul „După fuziunea între UPC România și Vodafone România, ofertele de servicii de televiziune cu plată de la Vodafone România rămân aceleași care erau UPC România ”:
Cristy

situl dă eroarea mai mereu

Anonim

Website-ul Vodafone? Pai e in lucru zilele acestea siteul Vodafone, de aceea iți mai dă eroare.

Anonim

Oricum nu va fii mare schimbare la oferte și abonamente.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile