vineri, 20 martie 2020

Telekom: clienții cu pachetul TVM vor beneficia de abonamentul TVL până pe 30 aprilie 2020

Telekom Romania a anunțat că, începând de luni, 23 martie 2020, clienții companiei (persoane fizice) care au servicii de televiziune TVM în prezent se vor putea bucura până pe 30 aprilie 2020 de grila maximă de canale TV, respectiv abonamentul TVL, fără obligații sau costuri suplimentare.

De asemenea, cei care aleg să se aboneze în perioada 23 martie – 17 mai 2020 la serviciul de televiziune de la Telekom Romania, pentru 24 de luni, vor beneficia de o reducere de 50% la abonament pentru o perioadă de 6 luni, și vor avea HBO și HBO GO cu 100% reducere, timp de 12 luni.

Începând de astăzi, livrarea la domiciliu a cartelei Mobil Nelimitat se va realiza fără costuri și în siguranță, direct de pe site-ul https://www.telekom.ro/mobilnelimitat/, pentru clienții persoane fizice.


5 comentarii despre subiectul „Telekom: clienții cu pachetul TVM vor beneficia de abonamentul TVL până pe 30 aprilie 2020”:
Anonim

Sunt abonat persoana fizica (DTH) si nu sunt modificari Ca de obicei clientii cu abonament prin satelit sunt discriminati!

Cristi

De abia e prânzul zilei de 23 martie 2020, e ora 12:00. Vezi tu pana la noapte daca e asa sau nu cum zice Telekom. Uita-te că scrie si pe poza banerului oficial: 24 de canale in plus cu Telekom Tv satelit, daca ai TVM.

Unknown

Vreau sa imi enumerati 10 canale noi din cele 20 si ceva introduse ca mie mi se pare ca nu vad nici unul nou fata de cele dinainte

Cristi

Unde vezi tu ca scrie ca au introdus canale noi? Scrie ca vei avea acces in plus la 20 canale, dar nu care sunt noi, daca ai TVM. Canalele erau deja la Telekom, dar in pachetul L. Daca ai TVL, nu se aplica, deja aveai acces la acele canale.

Anonim

am tvm si confirm ca pot vedea canalele din tvl, probabil Unknown nu a citit atent si a crezut ca e vorba de alte canale noi care nu erau la telekom
daca citesti atent se intelege clar ca nu e ceea ce a crezut Unknown, nu e vorba de canale noi, ci de acces pentru cei cu tvm la tvl

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile