joi, 7 mai 2020

History HD în cadrul platformei TVX InterLAN

Televiziunea History HD a devenit disponibilă în cadrul platformei TVX InterLAN. Canalul HISTORY HD este disponibil pentru operatorii interesați în format IP multicast (după prezentarea acordurile de retransmisie) și poate fi recepționat în format HD MPEG4 la nivel național la adresa IP 239.34.8.110:1234. Mai multe detalii puteți găsi în platforma IXPM, în secțiunea Documentatie/Platforma TVX.

"În ultima perioada am reușit să aducem stream-uri cu conținut premium. Pe lângă History HD, reamintim pachetul Turner (Boomerang, Cartoon Network, TNT) sau posturile Look (Plus, Sport, Sport 2 și Sport 3). În acest moment avem 50 posturi de televiziune prezente în platformă în format SD, HD și chiar 4K. Acoperim mare parte din lista de must-carry și top 15 posturi, conform audientelor din prime-time. Ne dorim ca platforma aceasta să reprezinte o sursă principală de preluare a stream-urilor pentru toți operatori de cablu. Avem prezență națională, ceea ce ne face ușor accesibili și pentru operatori mici. Cu această ocazie aș dori sa mulțumesc tuturor celor ne ajută în demersurile noastre, de la oameni tehnici, reprezentanți locali ai posturile de televiziune și până la oamenii de media care ne-au incurajat și promovat", a precizat pentru hdsatelit.com Gabriel Sârbu, responsabil pentru platforma TVX Interlan.


Despre TVX InterLAN

InterLAN Internet Exchange este o platformă națională neutră de interconectare pentru schimbul de trafic de date și internet, cu puncte de prezență naționale în București, Arad, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Suceava, Timișoara și un punct de prezență internațional în Frankfurt, Germania. Platforma TVX (TV Exchange) permite entităților conectate la InterLAN Internet Exchange să utilizeze porturile existente pentru transmisia și recepția de fluxuri audio și video prin intermediul protocolului de comunicare multicast. Operatorii interesați să recepționeze fluxurile multicast disponibile InterLAN trebuie să trimită o solicitare către InterLAN pe adresa de e-mail tvx [at] interlan.ro la care se vor atașa acordurile de retransmisie obținute de la furnizorii de conținut. Distribuția canalelor din Platforma TVX se realizează printr-un VLAN distinct. Pentru acest serviciu nu se percep tarife suplimentare de operare. Mai multe detalii găsiți AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „History HD în cadrul platformei TVX InterLAN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile