joi, 14 mai 2020

Jocul GTA 5 (GTA V) pentru PC - download gratis full

Surpriză uriașă pentru fanii francizei "Grand Theft Auto": jocul GTA V Premium Edition pentru PC este oferit gratuit de Epic Games Store și poate fi adaugat în librărie fără niciun cost până pe 21 mai 2020. În mod normal, jocul ar costa 29,99 euro.


Magazinul Epic Games oferă în fiecare săptămână jocuri gratuite (de exemplu, în martie s-a remarcat jocul World War Z, oferit pentru adăugare gratuita in librărie până pe 2 aprilie 2020), dar cu siguranță acesta cel mai mare cadou: mega-popularul joc GTA 5 poate fi obținut gratuit până la termenul limită, dar va fi păstrat ulterior pentru totdeauna.

Jocul este unul dintre cele mai apreciate și continuă să atragă fani la mulți ani după lansarea inițială. Așadar, nu există nici o îndoială că o licență gratuită de GTA V va determina crearea unui număr mare de conturi pe Epic Games Store.

După ce va logați în contul Epic Games Store (dacă nu aveți cont, se poate crea unul gratuit), jocul poate fi descărcat gratuit de AICI. Dar trebuie adaugat în librărie până pe 21 mai 2020, altfel ulterior nu mai puteți beneficia de ofertă.

Cheat-uri offline pentru GTA 5 se găsesc AICI.

Pe 14 mai 2020, de la ora 18:10 a României, magazinul online nu mai funcționa din cauza traficului foarte mare: foarte multi încearcau simultan sa obțină jocul GTA 5 Premium Edition gratuit, iar serverele Epic Games Store erau suprasolicitate.

UPDATE 15 mai 2020: Magazinul funcționează din nou corect. Am descărcat jocul GTA 5 Premium Edition gratuit.


INFORMAȚIE SUPLIMENTARĂ

Am primit gratuit și un cupon de 10 euro, valabil în magazinul Epic până pe 1 noiembrie 2020. Cuponul se aplică automat la plasarea următoarei comenzi de minim 14,99 euro din magazinul Epic Games. Cuponul nu este valabil pentru pre-comenzi sau alte achiziții speciale, cum ar fi achiziții în joc (de exemplu, dolari virtuali sau monede).

De exemplu, aplicând acest cupon, de la MegaSale poți să cumperi jocul Vampyr, The Crew 2, Far Cry 5 sau Assassin's Creed Origins (care acum sunt la reducere la 14,99 euro) cu doar 4,99 euro. Desigur, cuponul se poate aplica și la achiziții mai scumpe de 14,99 euro.

UPDATE 22 mai 2020: Oferta a expirat (desigur, puteți instala / reinstala și juca jocul de cațe ori doriți, dacă ați reușit până ieri să îl adaugați în biblioteca dvs. de pe Epic Games). De astăzi, un alt joc de top este oferit gratuit: Sid Meier's Civilization VI. Detalii găsiți AICI.


16 comentarii despre subiectul „Jocul GTA 5 (GTA V) pentru PC - download gratis full”:
Anonim

Cea mai buna veste pentru mine de anul acesta!!!
Astept sa isi revina magazinul, sa iau gratis GTA 5. Am deja cont la ei.

Jack

Nici launcherul nu merge momentan. Dacă Epic Games Launcher nu funcționează, asta înseamnă că nu puteți juca jocurile dvs. Epic, inclusiv extrem de popularul Fortnite. La fel de important, nu puteți să vă descărcați copia gratuită a GTA 5, a cărei sosire pare legată de aceste probleme. Jocul va fi gratuit pentru o perioadă scurtă, așa că nu este nevoie să îl luați imediat. Încă este frustrant pentru oricine e nerăbdător sa ia jocul, despre aceasta auzindu-se zvonurile chiar de ieri.

Anonim

hmm ce multi gameri sunt pasionati de jocul acesta gta 5

Jack

Jocul a înregistrat recorduri de vânzări in industrie și a devenit cel mai rapid vandut produs de divertisment din istorie, obtinand 800 de milioane de dolari în prima zi și 1 miliard de dolari în primele trei zile de la lansare. Considerat unul dintre cele mai semnificative titluri de jocuri de consolă pentru a șaptea și a opta generație și printre cele mai bune jocuri video făcute vreodată, a câștigat premii, inclusiv Game of the Year de la mai multe publicații de jocuri. Este cel de-al doilea joc video cel mai bine vândut din toate timpurile, cu peste 120 de milioane de exemplare livrate și unul dintre cele mai de succes produse de divertisment din toate timpurile, cu aproximativ 6 miliarde de dolari în venituri la nivel mondial.

Anonim

cred ca abia maine reusim sa luam jocul :(

Anonim

Gata, merge, super, l-am luat !!

Anonim

Deocamdata, la mine se descarca. Sper sa mearga pana la capat.

Anonim

Cu ocazia aceasta am descoperit acest magazin Epic Games, care are oferte foarte bune.

Anonim

E bun magazinul Epic Games, deoarece nu e orice magazin online de jocuri, ci e chiar al creatorilor Unreal Engine, care în curând va fi lansat la versiunea 5!

Anonim

Dupa aceea merge adaugat in Steam? Stie cineva?

Anonim

De ce ar merge sa il adaugi in Steam? Steam și Epic Games sunt platforme diferite și concurente. Poți eventual doar sa il adaugi că joc non-steam in librăria din clientul Steam, că shortcut, așa cum poți adăuga orice alt joc local instalat în computer. Deși nici aceasta nu e garantat. Joaca așa cum ți-a fost oferit, de Epic Games, prin clientul lor.

Unknown

De pe Epic Games am incercat sa il descarc dar nu merge, imi arata eroare necunoscuta

Unknown

Nu pot sa creez cont pe epic games

Anonim

La mine merge perfect, acum o jumătate de oră am creat cont, am instalat clientul și deja descarc la joc. Super mulțumit.
Celor care nu va merge, incercati mai tarziu, foarte multi au aflat ca jocul e gratis in incearca sa il descarce, reteaua e super incarcata.

Anonim

care are un cont cu gta v ? plss ca asi vrea sa ma joc si eu

Anonim

mai are un cont cineva si pt mn va rog frumos

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile