vineri, 29 mai 2020

Youtube a lansat oficial funcția de capitole pentru videoclipuri

YouTube facilitează navigarea în videoclipurile mai lungi prin lansarea noii sale funcții de „capitole”, anunță platforma de streaming video.


După ce a primit feedback pozitiv privind funcția de capitole (în timpul unei perioade de testare), YouTube a decis sa o păstreze definitv, începând de ieri. Capitolele sunt disponibile în versiunea de web și în aplicațiile YouTube pentru Android și iOS.Utilizatorii care vizionează videoclipurile vor putea face clic pe capitole pentru a sari la o anumită parte a clipului video, ca o alternativă mai convenabilă decât derularea sau căutarea la întâmplare în videoclip. Capitolele sunt vizibile în partea de jos a playerului video.

Capitolele sunt opționale și vor apărea doar dacă un creator de videoclipuri alege să le includă. Creatorii pot folosi capitolele doar dacă primul capitol începe la 0:00, videoclipul are cel puțin trei marcaje de timp sau capitole și dacă fiecare capitol este are cel puțin 10 secunde.


2 comentarii despre subiectul „Youtube a lansat oficial funcția de capitole pentru videoclipuri”:
Anonim

Vazusem functia asta activa de vreo luna la albume de muzica postate pe Youtube si mi s-a parut super interesanta, mai ales ca te poti folosi de aceste capitole pt a numerota si lista piesele de pe albume intr-un singur videoclip.

Anonim

Pai da, funcția a fost in teste, acum e definitiva.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (548) Focus Sat (255) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (82) Orange (225) Telekom (309) UPC (279) Vodafone (83)