vineri, 19 iunie 2020

TV Paprika aduce Italia în inimile noastre: „Evadare in Italia cu Gino” și „Arome napoletane cu David Rocco”

Maestrul bucătar Gino D’Acampo porneşte spre ţara sa natală, Italia, în cel de-al doilea sezon al emisiunii culinare „Evadare in Italia cu Gino”, difuzate de TV Paprika din 25 iunie, de luni până vineri, de la ora 20:50. Show-ul culinar continuă în iulie cu un nou sezon. Totodată, chief-ul David Rocco vizitează Napoli - unul dintre cele mai vechi orașe locuite din lume, o adevărată sursă de bogății pentru gurmanzi și cei pasionați de călătorii - cu ocazia emisiunii „Arome napoletane cu David Rocco”, în prezent difuzată pe post de la ora 20:50. Noi emisiuni dedicate Italiei se vor difuza la TV Paprika până în luna septembrie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În timp ce vizitează Florența, Veneția, Parma, Liguria, Bologna, evitând traseele bătătorite de turiști pentru a lua pulsul bucătăriei tradiționale locale, Gino D’Acampo ne împărtăşeşte semnificaţia aparte a fiecărui loc pentru el; ne prezintă diferite obiective de văzut şi prepară reţete din ingrediente locale. Pe de altă parte, chief-ul David Rocco ne invită în locul unde s-a născut pizza și espresso. Rocco descoperă minuni ascunse în oraș și explorează insulele pitorești din apropiere - Capri, Ischia, Procida și frumoasa peninsulă Sorrento.

Alegând TV Paprika pentru o „Evadare in Italia cu Gino”, vom învăța cum se prepară o friptură florentină, apoi gustosul risotto, pe fondul peisajului venețian, după care vom vedea cum se conservă carnea pentru a obține cel mai fin jambon, demn de fețele celebrităților care vin aici pentru a servi masa.

Rețetele pe bază de pește și dulciurile locale nu lipsesc din meniu.

Gino D'Acampo este un bucătar celebru italian și personalitate media din Marea Britanie, cunoscut pentru emisiunile sale de televiziune și cărțile de bucate.

D'Acampo a devenit faimos odată cu emisiunea „This Morning” a postului ITV. Printre show-urile sale cele mai populare se numără „Let's Do Lunch”, „There's No Taste Like Home” și „Gino's Italian Escape”.

„Arome napoletane cu David Rocco” ne duce pe insula vulcanică Ischia, acolo unde chief-ul David Rocco celebrează alături de localnici Echinocțiul de primăvară,cu bucate de sărbătoare. În insula Pozzuoli, orășelul unde s-a născut tatăl său, Rocco îi delectează pe cei prezenți cu fructe de mare gătite la aburul unui vulcan.În alt episod, Rocco dezvăluie secretul savuroasei pizza Margherita - anume sosul de tomate San Marzano. Cum să faci un pannini delicios, dar și bizarul ceai de caracatiță, învățăm în alt episod al seriei.Cea mai bună Mozzarella o găsim pe lângă Napoli, anume în orașul Casserta, aflăm dintr-un nou episod al show-ului culinar. Cafeaua este un simbol al locului, folosită în rețete dintre cele mai diverse, vedem într-un nou episod.Muzica, fotbalul, cursele pe măgari, procesiunile religioase, mesele copioase întinse la malul mării, toate își vor face loc în cele 13 episoade difuzate serile, la TV Paprika.

David Rocco aduce pasiunea pentru gătit și bucuria vieții în casele a milioane de oameni, din peste 150 de țări. David Rocco este autorul a trei cărți de bucate: David Roccos Dolce Famiglia, David Roccos Dolce Vita și Made In Italy. A primit numeroase premii și distincții, printre care Gourmand Award, Taste Canada Award, fiind adesea citat și publicat în ziare și reviste precum The Globe and Mail, National Post, Toronto Star, Hello!, enRoute, Food & Drink și Chatelaine. Este adesea invitat în emisiuni pe posturile CTV și CBC. A jurizat emisiuni culinare populare, precum Donut Showdown, Top Chef Canada și Iron Chef America. Canadianul s-a lansat și în producția de vinuri, având propria marcă, David Roccos Dolce Vita, cu trei varietăți – Prosecco, Chianti și Pinot Grigio.


Niciun comentariu despre subiectul „TV Paprika aduce Italia în inimile noastre: „Evadare in Italia cu Gino” și „Arome napoletane cu David Rocco””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile