miercuri, 10 iunie 2020

TV Paprika și Filmcafe vor fi disponibile în format HD, în premieră în România, la Vodafone

AMC Networks International Europa Centrală și de Nord (AMCNI CNE) anunță printr-un comunicat remis către hdsatelit.com că, începând din data de 15 iunie, formatele HD ale televiziunilor TV Paprika și Filmcafe vor fi disponibile abonaților Vodafone România.

Telespectatorii care beneficiază de serviciile Vodafone România se vor bucura de o calitate superioară a imaginilor transmise pe cele două televiziuni din portofoliul AMCNI CNE și vor avea o experiență îmbunătăţită în fața micului ecran. Vodafone este prima companie care retransmite aceste posturi în format HD, în România. Cele două programe sunt incluse în pachetul START al operatorului, Filmcafe ocupând poziția 152, iar TV Paprika poate fi găsit la poziția 191.

Telespectatorii se vor putea relaxa în fața televizoarelor, pentru că TV Paprika și Filmcafe prezintă emisiuni și filme perfecte pentru zilele calde de vară.

TV Paprika, televiziunea dedicată pasionaților de gătit, aduce din iunie până în septembrie emisiuni dedicate Italiei, într-un bloc tematic numit ”Italia în inimile noastre”. Din 8 până pe 24 iunie, de luni până vineri, de la ora 20:50, în cadrul emisiunii ”Arome napoletane cu David Rocco”, David vizitează Napoli, unul dintre cele mai vechi orașe locuite din lume, o adevărată sursă de bogății pentru gurmanzi și cei pasionați de călătorii. Din 25 iunie, maestrul bucătar Gino D’Acampo porneşte într-o lungă excursie în ţara sa natală Italia, în show-ul ”Evadare în Italia cu Gino”. În timp ce vizitează regiunile pitoreşti ale ţării, Gino prepară reţete delicioase, desigur, doar din ingrediente locale.

Luna iulie aduce premiera emisiunii ”La drum cu Gordon, Gino și Fred” care pornesc într-o aventură americană, dar veţi putea revedea și ”Campionatul deserturilor” sau ”Preparate rapide și ușoare cu Jamie”.

La Filmcafe, luna iunie vine cu o premieră națională ” Familia Kennedy: După Camelot”, o mini-serie de 4 episoade ce se va difuza începând cu 21 iunie, de la ora 22:00, cu câte un nou episod nou în fiecare duminică. Acesta este sequel-ul mini-seriei câștigătoare a premiului Emmy, ”The Kennedys”, și este o privire neclintită asupra celor care au purtat numele Kennedy – și a așteptărilor istoriei - în urma crimelor lui Jack și Bobby. Înfățișează viața complicată, publică și privată, a lui Jacqueline Kennedy Onassis (Katie Holmes), căsătoria ei cu miliardarul grec Aristotel Onassis (Alexander Siddig) și provocările cu fiul ei, John F. Kennedy Jr., în timp ce se chinuie cu școala, munca și propria identitate. Bazat pe bestseller-ul New York Times „După Camelot: o istorie personală a familiei Kennedy din 1968 până în prezent”, de J. Randy Taraborrelli, mini-seria reunește o distribuție stelară pentru un portret intim al acestei familii emblematice. Regizat de regizorul premiat Emmy®, Jon Cassar (24, The Kennedys) și Katie Holmes (Ray Donovan, The Kennedys), având scenariul de Stephen Kronish, scenarist premiat cu Emmy (24, The Kennedys) și Sandra Chwialkowska (Lost Girl).


De asemenea, în luna iunie, Filmcafe este gazda filmelor de epocă perfecte pentru serile de luni. Veţi putea vedea producții premiate, aclamate și cu distribuții de excepție, precum: ”Cel care dansează cu lupii”, ”Alexandru”, ”Nemuritorul” sau ” Inima Neînfricată”.


Despre AMC Networks International Europa Centrală și de Nord

AMC Networks International - Europa Centrală și de Nord (AMCNI - CNE), o unitate de operare a AMC Networks International, este o companie internațională lider în domeniul difuzării și distribuției de canale de televiziune tematică. Portofoliul actual include canale de televiziune într-o mare varietate de genuri, inclusiv filme și seriale, copii, infotainment și sport.
AMCNI - CNE deține și operează fluxurile globale ale JimJam și o varietate de canale din Europa Centrală și de Est, precum televiziunea emblematică AMC, Film +, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika. În plus, portofoliul AMCNI - CNE include canalul german de televiziune tip pay-TV, KinoweltTV.
Canalele AMCNI - CNE sunt orientate către audiențe, limbi și piețe locale și sunt disponibile în format HD pe numeroase platforme precum dispozitivele mobile la cerere. Pentru mai multe informații, vizitați: www.amcnetworksinternational.com

Despre Vodafone

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 22 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 martie 2020, Vodafone Group avea 362 milioane de clienți, inclusiv 115 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 25 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV în Europa și 168 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile în Africa. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

UPDATE 13 iunie 2020: Pe lângă televiziunile TV Paprika HD și Film Café HD, Vodafone a anunțat că va introduce în grila de televiziune digitală prin cablu, tot din data de 15 iunie 2020, și televiziunile Viasat Nature HD și Viasat Explore HD. Detalii găsiți AICI.


13 comentarii despre subiectul „TV Paprika și Filmcafe vor fi disponibile în format HD, în premieră în România, la Vodafone”:
Unknown

în ce pachet vor fi?

Anonim

Pai va fi in pachetul Start, așa e menționat in stire...

Unknown

si la rcs rds cand va fi in grila?

Anonim

Apare si la DIGI, din moment ce au bagat AMC HD, cand or sa fie disponibile apar si cele 2 in HD

Anonim

sper ca aceste posturi vor intra la toti operatorii decablu

Unknown

Cunoașteți cumva dacă posturile de televiziune Cinemaraton și Comedy Est au vre-o șansă de a fii difuzate de Vodafone ?

Anonim

Va fi în curând și la RCS RDS. Digi a știut mereu să-și mulțumească clienții. Spre deosebire de alții care fac promisiuni doar până când te leagă de un contract, după care, odată ce ești la mâna lor nu mai nsemni nimic pentru ei (spun asta din proprie experiență).

Anonim

Și TV1001, și Paramount Channel, și TNT, și încet, încet canalele de filme devin toate HD. Nu mai este mult, mai ales că în curând va începe migrarea către 4K.

Sebastian

TNT este deja in format HD, insa este disponibil doar la Telekom Cablu.

Anonim

TV 1001 nu exista!Cat despre TV 1000 ,Paramount si TNT,acestea sunt de mult in HD in toate tarile occidentale,doar la noi ,nu.Ti-ai pus intrebarea ,,de ce"?Sau poate nu stiai.Te-ai intrebat vreodata de ce canalele muzicale(toate,fara a le enumera)dupa 3-4 video clipuri,iti baga circa 10 -15 minute de publicitate cand PLANETA TV cu muzica de calitate iti da 1 minut de publicitate la jumatate de ora?

Anonim

TNT HD exista de ani buni este la Akta, Telekom,iNes si Orange...In privinta publicitatii la canalele muzicale de Mooz ai auzit???...Au 4 canale tematice, nu au publicitate deloc...La fel si VH1 Classic.

Damian77

E simplu. Există:
- canale TV care difuzează publicitate, dar NU percep taxă de redistribuție.
- canale TV care NU difuzează publicitate, DAR percep taxă de redistribuție sau / si includerea într-un pachet sau extraopțiune premium
- canale TV care difuzează publicitate ȘI percep și taxă de redistribuție sau / si includerea într-un pachet sau extraopțiune premium
- canale TV care NU difuzează publicitate si NICI nu percep taxă de redistribuție si NICI includerea într-un pachet sau extraopțiune premium, DAR sunt susținute fie de stat, fie de sponsorizări private.

Ideea e că orice canal tv trebuie să aibă o sursă de finanțare, altfel se închide in cateva luni, si că fiecare televiziune își alege propriul sistem de finanțare si nu e nimic de criticat in această alegere.

Dar nu vad vad care e legătura acestei discuții cu subiectul știrii, acela al disponibilității celor două televiziuni si în rezoluție HD.

Bogdan

Tinand cont de faptul ca exista un zvon precum ca cei de la DIGI vor sa bage alte posturi noi, sunt sanse mari sa vedem aceste posturi in HD

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile