luni, 3 august 2020

Eurosport: Selecția săptămânii 3-9 august

Eurosport continuă și în această săptămână să alimenteze pasiunea pentru sport a fanilor din România, iar cele mai așteptate competiții sportive pot fi urmărite pe Eurosport 1 și Eurosport 2, după cum urmează:

CAMPIONATUL MONDIAL DE SNOOKER: ÎN DIRECT

După ce a debutat vinerea trecută, Eurosport continuă să transmită acțiunea de la Campionatul Mondial de Snooker 2020 pe toate ecranele, în direct și la cerere. Primul tur al turneului se încheie marți, iar turul al doilea se va juca până duminică. Vom avea parte de rezultate surpriză, dar și snooker de calitate mondială în fiecare zi, ora 12:00 (ora 14:00 miercuri și duminică, 5 și 9 august).

CÂND: Zilnic, 12:00
UNDE: Eurosport 1



MILANO – SAN REMO: ÎN DIRECT

UCI World Tour s-a întors pe ecrane weekendul trecut cu Strade Bianche, iar Eurosport își continuă transmisiunile fără egal, în parteneriat cu GCN, odată cu Milano – San Remo. Vincenzo Nibali, Greg Van Avermaet, Julian Alaphilippe sau Mathieu van der Poel vor lua startul în această cursă de neratat pentru orice fan al ciclismului.

CÂND: Sâmbătă, 8 august, 16:50
UNDE: Eurosport 1



FORMULA E – BERLIN: ÎN DIRECT

Formula E accelerează pe ecrane în această săptămână, cu Eurosport prezentând sportul în întreaga sa splendoare. 6 ePrix-uri vor avea loc pe parcursul a 9 zile pe circuitul unic al Aeroportului Tempelhof din Berlin. Acțiunea începe miercuri, 5 august, la ora 20:00, pe Eurosport 1, iar toate cursele, cu rezultate și reacții, pot fi urmărite și pe Eurosport.com

CÂND: Sâmbătă, 8 august, 20:00
UNDE: Eurosport 1



TURUL POLONIEI: ÎN DIRECT

Turul Poloniei face parte din cele 100 de zile dedicate ciclismului de către Eurosport. Începând cu Strade Bianche, transmisiunile se vor întinde până pe 8 noiembrie, când va avea loc ultima etapă din La Vuelta. Campionul de anul trecut, Pavel Sivakov, va încerca să-și apere titlul în cea mai importantă competiție de ciclism din Polonia, cu un traseu de 1200 km. Urmărește acțiunea începând de miercuri.

CÂND: Miercuri, 6 august – Duminică, 9 august, 18:15
UNDE: Eurosport 2



CAMPIONATUL MONDIAL SUPERBIKE: LIVE

Alex Lowes și-a extins avansul în fruntea campionatului WorldSBK weekendul trecut, în runda desfășurată în Spania, pe Circuito de Jerez. Britanicul s-a clasat al doilea în prima cursă și a câștigat-o pe cea de-a treia, iar acum acțiunea se mută pe Algarve International Circuit, la Portimao. Acțiunea începe sâmbătă, 8 august, la 15:30, și continuă duminică, 9 august, la ora 17:00.

CÂND: Sâmbătă, 8 august, 15:30
UNDE: Eurosport 2


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport: Selecția săptămânii 3-9 august”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile